[N8 Belle 15-02-2012] :) Kurtulus40 (Turkce,hollandaca,ingilizce)

Sponsorlu Bağlantılar

Black_06_52

Black_06_52

Üye
çok güzel cwf kurtuluş hocam ellerine sağlık

arustamov

Üye
Teşekkürler..

AYDIN1979

Üye
wi-fi bağlanmasada çıkıyor. Sadece bağlandığı zaman çıksa olur mu?

Habercii4

Habercii4

Üye
Galeride donma sorunu yaşayan varmı

FastBreaker

FastBreaker

Üye
hackli belleyi kullanıyorum. orjinali yüklemek istesem,pc suite bağlayıp sürümü tekrar yükle desem sorun olur mu ? yoksa düzgün yüklenir mi arkadaşlar?

Habercii4

Habercii4

Üye
tamamdır sorunsuz yükledim . teşekkürler kurtuluş usta. bir sorum olcak . elinde sis olarak font var mı ? yazıyı degiştirmek istiyorumda

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
abi 4 dosya var 8 tane olmuyo muydu?4Taneyse nasıl flash atcaz??

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
lütfen cevap verin be arkadaşlar bu cvw hacklimi yada hack yapabilme imkanımız varmı bende oviden yüklediğim belle var onu hack yapamamıştım bu konuda lütfen bilgilendirirmisiniz

idris-tolar

idris-tolar

Üye

south

Üye
Teşekkürler hocam. Hemen flashlıyorum.

----------Eklendi @ 11:44:18 ---------- Yazıldı @ 11:43:14 ----------

Sayende telefonum yalama oldu dikiş tutmuyor her gun flash atıyorum her gün Gece sabaha karşı attım flaşhı şimdi yine atacam telefon kafayı yiyecek. sayende telefona 1 oyun kurup oynamak nasip olmuyor

:D:D Aynen kardeş. Spiderman'i bitiremedim gitti. :)

AYDIN1979

Üye
wi-fi bağlı olmadığı halde iken simge çıkıyor. Bunu düzeltme imkanı varmı. Yani sadece bağlanıldığında çıksın. Bağlı değilken simge gözükmesin.

sevilay3434

sevilay3434

Üye
teşekkürler

penah0

Üye
batmanyavuz bu kurtulus abinin yeni bellesini yazandan sorami oldu boyle sen dediyin gibi ,hm?

----------Eklendi @ 16:22:23 ---------- Yazıldı @ 16:10:11 ----------

hocam ellerine saglik bu yeni bellede tema effekti E/klasoruna kuracagiz dimi?
sarj nasil gidiyor acaba?
bu kurtulus abinin yeni bellesini flas atanlardan rica ediyorum .yazsin.herhangi bir sorunu olan varmi wifi falan

----------Eklendi @ 17:49:52 ---------- Yazıldı @ 16:22:23 ----------

kimse yokmu?

betoner

betoner

Üye
iki gündür kullanıyorum. Biraz iş maillerini yoğun kullanırım. 32 saat oldu flash sonrası ilk dolumu yeni yaptım. Geceleri yatmadan wifiyi kapatıyorum, güç tasarrufuna alıyorum. Wifi sorunsuz çalışıyor. Bu seferki şarjla 40 saat rahat gider. Malum ilk kullanımda programlar mailler vs. Çok kurcalıyoruz.

hiltijr

Üye
kardeş tema pek güzel değilde orjinal temanın linkini koyabilirmisin?

penah0

Üye
betoner bilgincin cok tesekkur.

penah0

Üye
betoner ben gece flas atcam bu kurtulus abinin yeni bellesini tavsiye edersin dimi?

sayin1974

sayin1974

Üye
2 gündür kullanıyorum bir sıkıntı yok resimlerdw kırılma olmuyor galeri hızlı ve stabil çalışıyor

Üst Alt