Oturumlarda isim yerine numara görünmesi normal mi ?

kardsm e bicimlendr. Snra soft format at tekrar flash yap. Ama yedekleme telefnu ve geri yukleme yapma flash sonrasi.
o program gizli uygulamalarla alakali bir pro tiklayinca kaybolmasi normal yani sorun yok.Kurtuluş üstad Sinyal güçlendirici diye bir ikon var tıklayınca sistem hatası diyip kayboluyor 3 kez flashladım sonuç aynı bu program nedir nedençalışmaz
Telefonu sattığım arkadaşı aradım cihazı getirde yeni cfw atalım dedim o ne filan dedi o derece cahil yani
Yarın senin cfw yi atıcam telefonuna ne olduğunu ve farkını pek anlayamıcak o kadar ki yeni akıllı telefon kullanmakta ama yinede kullanmaya alıştıkta öğrendikçe oda sana teşekkür edecektir. Ellerine sağlık yine hakkını vermişsin. ederim fakat theme bolumunde var ama bulamadimKurtuluş Hocam, bu ikinci versiyondaki sari renkli temanın klavye görünümü, klavye dik haldeyken yazı yazmayı oldukça kolaylaştırmış, bu temayı ayrıca upload edebilir misiniz??

Tesekkurler alistirdin ovgulere yinede birakamadin bizi al bir n8 daha katil tekrar bize[alikan];4306015' Alıntı:Kurtuluş hocam yine harikasın konuyu inceledim yine akmışsın resmenTelefonu sattığım arkadaşı aradım cihazı getirde yeni cfw atalım dedim o ne filan dedi o derece cahil yani
Yarın senin cfw yi atıcam telefonuna ne olduğunu ve farkını pek anlayamıcak o kadar ki yeni akıllı telefon kullanmakta ama yinede kullanmaya alıştıkta öğrendikçe oda sana teşekkür edecektir. Ellerine sağlık yine hakkını vermişsin.

Birsey olmadina anlam veremedim kendisi kurmasi gerekiyordu ama onemli degil kullanmaya baslaya bilirsiniz.kurtulus abi yükledikten ve pin kodunu onayladıktan sonra hiçbirşeye dokunmayın telefon 1-2kez kendi kendine reset atıcak demişsin ancak hiçbir şey olmadı ekran koruyucu saat geldi ve öylece bekliyor yaklaşık yarım saat oldu daha fazla beklemelimiyim yoksa artık kullanmaya başlayabilirmiyim?
kurtulus abi yükledikten sonra test modda kalıyor ve kapatıp açtıktan ve pin kodunu onayladıktan sonra hiçbirşeye dokunmayın telefon 2kez kendi kendine reset atıcak demişsin ancak hiçbir şey olmadı ekran koruyucu saat geldi ve öylece bekliyor ne yapmalıyım telefon kendine reset atması gerekli mi?
telin dilini ingilizceyap ozaman 2 kere yükleme yapıp reset atıyor

evet tesekkurler tespitin icin benim surekli ingilizcede acildigi icin turkce acilinca olmuyormus bende tespitinizden sonra anladimtelin dilini ingilizceyap ozaman 2 kere yükleme yapıp reset atıyor

Kurtuluş Hocam, bu ikinci versiyondaki sari renkli temanın klavye görünümü, klavye dik haldeyken yazı yazmayı oldukça kolaylaştırmış, bu temayı ayrıca upload edebilir misiniz??
Ben telefonu hdmi ile bagladgmda vidyo yukleniyor diyor bekliyor ama aclmyor bu sorunu yasayan oldumu cozumu varmi bunun ?