n8 16.04.2011'de windows mobile 7'ye geçiyor.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

angryperson

Üye
    Konu Sahibi
n8 16.04.2011'de windows mobile 7'ye geçiyor.....
arkadaşlar bomba gibi bir haberim var öğle saatlerinde serviste olan n8im için nokiayı aradım ve ağzıma geleni söyledim yazılım hataları konusunda ve beni daha üst bir yere bağladılar..... işte bomba 16 nisanda windows mobile 7 n8lerimizde şuan test aşamasında sır gibi saklanıyormuş ve dünyada piyasaya sızdırmamak için aynı anda yayınlanacakmış... microsoftun aldığı bir kararmış 8 martta facebook nokiadan açıklanacakmış....... hayırlı olsun......

• Beğen
Tepkiler: orcusss, yyoruge ve brksnr

Rich4arD

Rich4arD

Üye
İlginç :)

karakartal_omar

Üye
desteksiz :)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
hadi hayırlısı :D :D

muratcan1905

Üye
böyle birşeyin olacağını sanmıyorum
zaten şunun şurasında 10 tane oyunumuz var adam gibi win7 ye geçince oda gidecek

ewsel

ewsel

Üye
nisan olaaa hayrolaa

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
v60'a dönmesin de :DDD

nonamex

Üye
Hahahaha hiç bu kadar güleceğim yoktu :D :D

Utku

Utku

Üye
yalannn dırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:aha:

muratcan1905

Üye
nedir bu oyun derdi bi anlasam :)

telefonda yapabileceğimiz kaç tane şey varki zaten uygulama oyun internet kamera tamam kamera iyi
internet çöküyor
uygulamalar az oyun az
mecburen bunları karşılaştıracağız başka neyi karşılaştırabiliriz ki
uygulama oyun vs az bu w7 symbian a göre
ne kadar symbian a basit desekte daha kararlı örneğin nexus one da güncelleme ile ekran sarardı microsoft un bir telefonunda güncelleme ile telefon çökmüştü symbianda en azından böyle şeyler olmuyor bu yüzden symbianın devam etmesini destekliyorum ben
sizin düşüncenize göre neyle karşılaştırma yapmalıydık :)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
eger bu haber gercekse nokia yalan olmus demektir windows karar alip nokiaya bunu solediyse .hayirlisi olsun

nidforspid

nidforspid

Üye
arkadaşlar bomba gibi bir haberim var öğle saatlerinde serviste olan n8im için nokiayı aradım ve ağzıma geleni söyledim yazılım hataları konusunda ve beni daha üst bir yere bağladılar..... işte bomba 16 nisanda windows mobile 7 n8lerimizde şuan test aşamasında sır gibi saklanıyormuş ve dünyada piyasaya sızdırmamak için aynı anda yayınlanacakmış... microsoftun aldığı bir kararmış 8 martta facebook nokiadan açıklanacakmış....... hayırlı olsun......

müşteriyi çok güzel başından atma yöntemi:ehe

KO9

KO9

Üye
eger bu haber gercekse nokia yalan olmus demektir windows karar alip nokiaya bunu solediyse .hayirlisi olsun

N8 geçerse bizde geçeriz C7olaraktan inş da aslında geçilincr durumun bundan kötü olma olasılığıda düşündürücü :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
1-) Bilgi sır gibi saklanıyor herkesden, sen biliyorsun
2-) Symbian^3 sistemi çok az donanıma ihtiyaç duyuyor, ve N8 dolayısıyla bu ihtiyacı rahat rahat karşılıyor; fakat WM7 N8 donanımı x2 ye ihtiyaç duyar, yani Windows seni bitiririm dese bile Nokia'ya bunu yapmaz, farkındadır çünkü.
3-) İşletim sistemi değiştirmek öyle kolay bir iş değil... Flash'ı geç Nokia Shop bile yapamaz. En en üst teknik servis, resmen telefonun üzerinde yazılımı yeniden yazar; ki yaklaşık 3 4 milyon Nokia N8 olduğunu düşünürsek(hoş max. 1 milyonu WM7 ister) Nokia bunu göze alamaz...

Uruloki

Uruloki

Üye
seni keklemişler nasıl olcak o iş millet isyan çıkarır sen her gün çık deki daha 150 milyon symbian satcaz ne iş düşünsenize 16 nisan geliyo bi güncelleme 500mb ilan oha filan oluruz herhalde dimi iyi o zaman bende sana şunu diyim N9 projesi iptal büyük ihtimal N950 olcak çift çekirdek 1.2 ghz işlemci 786 mb ram 2 gb rom 32 gb harddisk broadcom bcm 2763 gpu 12 mp kamera bende bunu nokia çalışanından aldım daha iki gün önce ama sonunada eklemil I hope diye isteyene çeviriyim benim umudum demiş yani lütfen gençler çoşmayın sakin

serhatoktar

serhatoktar

Üye
Oyun gereksizde eger n8 daha iyi olucaksa ve ios dan daha güzel olucaksa neden olmasın symbian 3 get out :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt