n8 16.04.2011'de windows mobile 7'ye geçiyor.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bugli

Üye
dostum galiba konustugun kisi seni gecistirmek icin boyle bir yola basvurmus :ehe

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
yeni üyelik aldın ilk mesajın bumu oldu böyle birşey olduğunu zannetmiyor yalan söylmekteki amacın ne onuda bilmiyorum adamlar s3 ü zatn zor otutturdu birde win 7 ye çevirip başlarına belmaı alacaklar çok saçma mantıklı düşün az

doruk944

doruk944

Üye
imkansız diosunuz ama n900ler meego için tasarlanmış ama android nası çakılıo ??? 500bin tl lik soru size ;)

Starsley

O n900 bu n8 :D ki bu olaya sadece n8 açısından bakmak yanlış böyle bir şey olursa bu bütün S^3 modellerini etkiler adamlar ayrı tutmaz ki x7 çıkıcak daha S^3 lü ben imkansız gôrüyorum zaten inş geçmez symbian^3 bin çeker win7 ye yani inş olur diyenleri anlamak zor neye dayanarak diyorlar anlamadım.

zerhos458

zerhos458

Üye
bu haberin kaynağı lazım hemde babalar gibi bi kaynak,Olli paskinen gibi bi kaynak mesela :D arkadaşım nokia bu şekilde bi adım atmaz çünkü 3-5 günlük bi şirket değil dünyanın lider tel üreticisi kendisini böyle gülünç durumlara düşürmez heleki apple karşısında :)

esatgelmedi

Üye
ben şahsen symbian 3 kalmasından yanayım windows mobile tecrübem var ve hiç memnun kalmadım. bence symbian dan vazgeçmek nokia nın en büyük hatasıydı . benim gibi nokia yı sadece symbian için alanların (6600, n95, n8 dahada çıksa alırdım) olduğundan ve bunların azımsanmayacak kadar çok olduğundan eminim. kullanımı kolay, zengin uygulamaları benim için fazlasıyla yeterli. (lütfen işletim sistemini ya da n8 kötülemek için yorumdan alıntı yapmayın cevap yazmayacağım başta da belirttim "BENCE" diye)

AYNA

AYNA

Üye
ben şahsen symbian 3 kalmasından yanayım windows mobile tecrübem var ve hiç memnun kalmadım. bence symbian dan vazgeçmek nokia nın en büyük hatasıydı . benim gibi nokia yı sadece symbian için alanların (6600, n95, n8 dahada çıksa alırdım) olduğundan ve bunların azımsanmayacak kadar çok olduğundan eminim. kullanımı kolay, zengin uygulamaları benim için fazlasıyla yeterli. (lütfen işletim sistemini ya da n8 kötülemek için yorumdan alıntı yapmayın cevap yazmayacağım başta da belirttim "BENCE" diye)

aynen katılıyorum sana bende sırf symbiandan dolayı seviyorum nokiayı..

aswerth

aswerth

Üye
sırf gizli tutmak için dünyayla aynı anda piyasaya çıkacak ama operatör sana tarih verdi yani?kusura bakma ama adam yüksek ihtimalle dırdırdan kurtulmak için seni keklemiş :D

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
konuyu açan arkadaşın msj ve konu sayısına bakınca konuya yorum yapan arkadaşların boşa vakit harcadığını düşünüyorum.. hattta konu silinse daha iyi olur..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kaynaksız, asılsız konular açmayalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt