curtaincall
Üye
tema ve effect değişikliği yapmadım kurtuluş hocamın koyduğu gibi sadece duvar kağıtlarını değiştirdim. Müzik çalar saat arama ajanda bi de kartvizit widgetlerini kullanıyorum sadece bunların fazla yormıyacağını düşündüğüm için geri kalanları kısayol. Aktif olarak ekranı değiştirirken donma yok sadece bir süre giriş ekranı değiştirmeyip 2-3 dk sonra değiştirmek istediğimde oluyor bu donmalar bikaç kez. Bir de klavye çıkarken oluyo aynı tip bişey. Ha tabi bunlar büyük sorunlar değilama göze hoş gelmiyo sonuçta
![]()
çok ufak ilk donmayı dediğin gibi yapar. Çünkü efekt yapacağı hareketin çizimini yedekler. Bi sonraki hareketinde bunu yaparken zorlanmaz çünkü çizmiştir.
Konuya biraz yakın mesela klasörlere yüklediğin oyun ya da programların ikonlarını yani kısayollarını koyarken açtığım bi klasör içine en fazla 12 kısayol koyarım. Çünkü yüklediğim oyun ve programların sayısı 120yi geçtiği için her kısayolu aynı klasöre koysam telefon açarken daha da zorlanacaktır.
Bu ve benzeri şeyler olabiliyor. Nasıl düzenlediğinle alakalı. Bende promlem yok. Favourite apps programı da yüklediğim ona klasörlerimi editlediğim için kendime 3 giriş ekranı ayırdım ki telefona gereksiz giriş ekranları yük olmasın
ama göze hoş gelmiyo sonuçta