N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

curtaincall

curtaincall

Üye
tema ve effect değişikliği yapmadım kurtuluş hocamın koyduğu gibi sadece duvar kağıtlarını değiştirdim. Müzik çalar saat arama ajanda bi de kartvizit widgetlerini kullanıyorum sadece bunların fazla yormıyacağını düşündüğüm için geri kalanları kısayol. Aktif olarak ekranı değiştirirken donma yok sadece bir süre giriş ekranı değiştirmeyip 2-3 dk sonra değiştirmek istediğimde oluyor bu donmalar bikaç kez. Bir de klavye çıkarken oluyo aynı tip bişey. Ha tabi bunlar büyük sorunlar değil :D ama göze hoş gelmiyo sonuçta :D

çok ufak ilk donmayı dediğin gibi yapar. Çünkü efekt yapacağı hareketin çizimini yedekler. Bi sonraki hareketinde bunu yaparken zorlanmaz çünkü çizmiştir.
Konuya biraz yakın mesela klasörlere yüklediğin oyun ya da programların ikonlarını yani kısayollarını koyarken açtığım bi klasör içine en fazla 12 kısayol koyarım. Çünkü yüklediğim oyun ve programların sayısı 120yi geçtiği için her kısayolu aynı klasöre koysam telefon açarken daha da zorlanacaktır.
Bu ve benzeri şeyler olabiliyor. Nasıl düzenlediğinle alakalı. Bende promlem yok. Favourite apps programı da yüklediğim ona klasörlerimi editlediğim için kendime 3 giriş ekranı ayırdım ki telefona gereksiz giriş ekranları yük olmasın

TurcpoweR

Üye

iste arkadasim herkezin zevki farkli farkli ne yani en ufak progra uyarisini bile muzik dinlerken calsa iyimi olur sizce.:box

hayır öyle olmasını bn de istemem ama alınan dosyaları taraması güzel olurdu . Bluetoothdan her müzik attığımda onu diğer klasöre taşımak biraz amelelik oluyor

Omer_07

Üye
@curtaincall
elimden geldiği kadar düzenli tutmaya çalışıyorum telefonu. Saol bilgilendirdiğin için :D

@kurtulus40
Hocam aslında arkadaşın dediği gibi recieved files download vs klasörlerin de taranması fena olmazdı ben burda görene kadar farketmemiştim bazı şarkılarım görünmüyormuş :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@curtaincall
elimden geldiği kadar düzenli tutmaya çalışıyorum telefonu. Saol bilgilendirdiğin için :D

@kurtulus40
Hocam aslında arkadaşın dediği gibi recieved files download vs klasörlerin de taranması fena olmazdı ben burda görene kadar farketmemiştim bazı şarkılarım görünmüyormuş :D
Bilmem bakariz olursa neden olmasin.

sunrise90

sunrise90

Üye
Güzel olmuş emeğinize sağlık :oke:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
curtaincall

curtaincall

Üye
Hocam yeni sızıntı belle var.

Keşke senin telefon bugün gelseydi de bu yeni bellede düzenleme yapardın

ReaqL

ReaqL

Üye
hocam paylasım ıcın tşkler.. başka fw ler kuLLanıodum ing. Bi deneyim dedım gercekten stabil we hızLı bi fw oLmuş.. Bi kaç değişik belle kuLlanmıştım iyilerinden biri.. tşkler..

curtaincall

curtaincall

Üye
hocam son bellenin türkçe paylaşımı bugün gelir mi? İngilizce yükledim mükemmel

Emre-45

Emre-45

Üye
kurtulus hocam bu ing belleyi turkce yapabılır mısın

hakyol2

Üye
istekler gelmeye başlamış ustanın EN 8 i geri geldi galiba:alkis

curtaincall

curtaincall

Üye
kardeşim ne fark gördün..biz de bilelim..

açılış daha hızlı, buna ek açılış animasyonu da kaldırılmış
programları açma hızı artmış
mesela x plore yi beklemeden açıyor.

Artık yazılım güncelleme çalışıyor
nokiaya bağlanıp güncellemevarsa kurabilirsin

hızlı bunu fark edebileceksin

bir de ben eskiden belleme
sygic in 3d olmayan navigasyonunu kurdum çaluşmadı

bu sürümde çalışıyor ve bana gpse daha hızlı bağlanıyor gibi geldi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya kurtuluş hocam bu ne hız...teşekkürler
Telefonum gelseydi siz ozaman hizi gorun suan hazirladim widgeds bile turkce yaptim.
Dil kodlari elimde olmadindan tek tek ceviri yaptim telefon gelince deniycem insallah hata vermez ve surucem ozaman olucak guzel birsey insallah.

emre2338

emre2338

Üye
Helal olsun kurtulus abi iyiki varsın . Sen olmasna biz naparız . Hiç bi sorun yok süper belle :tşk: :alkis

Üst Alt