OzGuRKnowN
Üye
Bunu biraz daha açıklarmısın.tam olarak nerde bu dosya bulamadım da
Rofs2 içerisinde Resource/apps klasöründe
Bunu biraz daha açıklarmısın.tam olarak nerde bu dosya bulamadım da
Rofs2 içerisinde Resource/apps klasöründe
Tüh keşke flash atmadan sorsaymışım birde ben bu programları açmasını bilmiyorum ki.telefon üzerinden silmenin bir yolu yokmu
dosyalari ozel mesajla attim nokia cookerla rofs2 ac icine at daginik menu seklinde flash atabilirsin.Bunu biraz daha açıklarmısın.tam olarak nerde bu dosya bulamadım da
Ben yapamadım sen uzaktan bağlantıyla hallettin eline sağlık,peki flash atarsam bütün programları tekrar yüklemem gerekecek dimi
dosyalari ozel mesajla attim nokia cookerla rofs2 ac icine at daginik menu seklinde flash atabilirsin.
yukler arkadasim ama C icindekiler gider.Ben yapamadım sen uzaktan bağlantıyla hallettin eline sağlık,peki flash atarsam bütün programları tekrar yüklemem gerekecek dimi
Rofs2de popupclock yazandır
Aradım baya ama bulamadım. Nası orjinal saate çevrilicek ?Arkadaslar birazdaha sabredin benim tel gelir gelmez butun hersey orjinal halinde yapip paylasim yapicam.

Tabiki hersey duzenlenip orjinal bir belle sunucam su N8 bir gelsinde kolay.Nasıl yani kardeş düzenlemeler mi olcak![]()
Tabiki hersey duzenlenip orjinal bir belle sunucam su N8 bir gelsinde kolay.
Bnede iyice sikildim bukadar sikilcami bilseydim yeni birtane N8 alirdim neyse gecti bu hafta gelir insallah.[/QUO
Belçikada olsaydım telefonum düşünmeden verirdim senin telefonun gelene kadar yeni çalışmalar yapardın kardeş aslında sen bu saatlerde hep aktif olurdun ama şu aktif değilisin telefonun olmaması senide bizide üzdü doğrusu
Bilmem farkeden var mı ama müzik kütüphanesini yenile dediğiniz zaman sadece music klasörünü tarıyor diğer yerlerdeki müzikleri görmüyor !
iste arkadasim herkezin zevki farkli farkli ne yani en ufak progra uyarisini bile muzik dinlerken calsa iyimi olur sizce.Bilmem farkeden var mı ama müzik kütüphanesini yenile dediğiniz zaman sadece music klasörünü tarıyor diğer yerlerdeki müzikleri görmüyor !

bi de giriş ekranları arawında geçiş yaparken hafif bi donma var bende. Benim telefonumla mı ilgili acaba ? Rahatsız etti biraz
tema ve effect değişikliği yapmadım kurtuluş hocamın koyduğu gibi sadece duvar kağıtlarını değiştirdim. Müzik çalar saat arama ajanda bi de kartvizit widgetlerini kullanıyorum sadece bunların fazla yormıyacağını düşündüğüm için geri kalanları kısayol. Aktif olarak ekranı değiştirirken donma yok sadece bir süre giriş ekranı değiştirmeyip 2-3 dk sonra değiştirmek istediğimde oluyor bu donmalar bikaç kez. Bir de klavye çıkarken oluyo aynı tip bişey. Ha tabi bunlar büyük sorunlar değilbu senin telefonla alakalı. Arka plânda fazla program olabilir, kullandığın efekten olabilir ama pek sanmıyorum. Tema dan olabilir vs vs
ama göze hoş gelmiyo sonuçta