N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

egemen1903

Üye
Dağınık menü olmaması daha güzel bence. İsteyen dağıtır menüleri, bende gruplandırıp klasörlere koyarım mesela, kendim klasör yapınca dandik klasör ikonu oluyor, en azından gruplandırılınca şekilli klasörlere koyabiliyorum :D

----------Eklendi @ 16:38:31 ---------- Yazıldı @ 16:21:22 ----------

şu yeni rofs2 nin linkini göremedim ben :islik

OzGuRKnowN

Üye
Dağınık menü olmaması daha güzel bence. İsteyen dağıtır menüleri, bende gruplandırıp klasörlere koyarım mesela, kendim klasör yapınca dandik klasör ikonu oluyor, en azından gruplandırılınca şekilli klasörlere koyabiliyorum :D

----------Eklendi @ 16:38:31 ---------- Yazıldı @ 16:21:22 ----------

şu yeni rofs2 nin linkini göremedim ben :islik

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • OzGuRKnowN Arkadasimizin rofs2 dosyasina seffaf saat eklenerek ilk mesaja eklenmistir.4 tane saat ekli yani.
  • Tesekkur ediyorum.

----------Eklendi @ 16:40:11 ---------- Yazıldı @ 16:24:40 ----------

Saygi deger arkadaslar Maxicep Starini Ariyor yarismasi basliycak.bilgileri burdan bulabilirsiniz.
3 kisi uzerinden 10/8/6 oylama yapmalisiniz yani 3 kisiye oy vermek zorundasiniz.1. 10 2.8 3.6 seklinde oy sandigi olarak yeni uye linki acildi oraya PM atilarak yapilmaktadir.
Artik siz bilirsiniz kime oy vericenizi :ehe

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
idris-tolar

idris-tolar

Üye

1.Menüde dosyaları yeniden adlandırma eklendi.
2.Bağlantıda yukarı solda Uyarı menüsü eklendi. ( Türkcell internet ) Popup
3. Tüm mifler silindi transparan birşey yok
4. Font değiştirildi. Eskisi sorun yaratıyordu.
5.Efekt açık ve Kurtuluş hocamın http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/iste-size-cok-guzel-anna-ve-belle-effects-571677.html bu konusundaki efekt eklendi.
6.Tüm programları sildim. Çünkü güncelleme çıktıında bu bir dahili ßileşen hatası veriyor ve yüklenmiyor..
7. Ekran Koruyucusuna Müzik Player Eklendi
8. Kamera Çıkışında Donma oluyordu. Bu sorun giderildi.
9.Menü Dağınık Biçimdedir.

merhabalar:

hocam bende resimdeki witgetler sorunlu şeffaf biçimde yani siz nasıl yaptınız yardımcı olabilirmisiniz.. tşkrler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhabalar:

hocam bende resimdeki witgetler sorunlu şeffaf biçimde yani siz nasıl yaptınız yardımcı olabilirmisiniz.. tşkrler
arkadasim ilk mesajdaki daginik menu secenegini indir.bak bunu indir

idris-tolar

idris-tolar

Üye

arkadasim ilk mesajdaki daginik menu secenegini indir.bak bunu indir
tm hocam bi deneyeyim bakalım düzelecek mi ...

----------Eklendi @ 22:05:26 ---------- Yazıldı @ 21:31:43 ----------

1.Menüde dosyaları yeniden adlandırma eklendi.
2.Bağlantıda yukarı solda Uyarı menüsü eklendi. ( Türkcell internet ) Popup
3. Tüm mifler silindi transparan birşey yok
4. Font değiştirildi. Eskisi sorun yaratıyordu.
5.Efekt açık ve Kurtuluş hocamın http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/iste-size-cok-guzel-anna-ve-belle-effects-571677.html bu konusundaki efekt eklendi.
6.Tüm programları sildim. Çünkü güncelleme çıktıında bu bir dahili ßileşen hatası veriyor ve yüklenmiyor..
7. Ekran Koruyucusuna Müzik Player Eklendi
8. Kamera Çıkışında Donma oluyordu. Bu sorun giderildi.
9.Menü Dağınık Biçimdedir.

tema efectleri calışmıyor malesef ...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tm hocam bi deneyeyim bakalım düzelecek mi ...

----------Eklendi @ 22:05:26 ---------- Yazıldı @ 21:31:43 ----------

tema efectleri calışmıyor malesef ...
duzenledim ilk mesaj ve burdaki benim mesajim degisti ilk mesajdan indirebilirsiniz.

----------Eklendi @ 21:43:58 ---------- Yazıldı @ 21:42:37 ----------

Rofs2ye ataßilirsin.

Dağınık menü bende klasörlü menü kullanamiyorum..
keske acilis ekrani ve effects yolunu degistirdini soyleseydin herkez sikayetci oldu ama ben ayarladim acilis ve effects yolu ayni.

idris-tolar

idris-tolar

Üye

duzenledim ilk mesaj ve burdaki benim mesajim degisti ilk mesajdan indirebilirsiniz.

keske acilis ekrani ve effects yolunu degistirdini soyleseydin herkez sikayetci oldu ama ben ayarladim acilis ve effects yolu ayni.

acılış ekranı çalışıyor ama efectler hala çalışmıyor yalnız bendeki yazanlarda E büyük Effects ...

sametsalih

sametsalih

Üye

OzGuRKnowN

Üye

Onu unutm

Onu unutmuşum ya :S ben E: hafızasına almıştım efekt yolunu.. Kusura bakma hocam.. Bide Sınırsız ev ekranı var ;)

----------Eklendi @ 23:28:20 ---------- Yazıldı @ 23:26:39 ----------

Bu Arada Yeni rofs 2 ile birlikte bende rompatcher gitti.Bu neden olabilir acaba?

Rompatcheri ve uygulamaları sildiğimi söylemiştim ;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
keşke biri bana yardımcı olabilse yüklemeyi bir kez görsem sonrasını hallederim. :(

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
keşke biri bana yardımcı olabilse yüklemeyi bir kez görsem sonrasını hallederim. :(
tabiki yardim ederim buyur gel team yardim ederim team acin baglanti bilgilerini ozelime atin hallederiz.

axoulife

Üye
KURUTULUS40 Bellemle Nokia OTA üzerinden ilk güncellemeyi dün gece yaptım. Search widget güncellendi. Bu arada Polonya TMobile versiyonunuda denedim. berbat C de 30 MB boşyer var gereksiz. Kurtuluş hocamınki mükemmel

ziyanni

Üye
yaw ben halledemedim effects isini e ye attim gene olmadi tam olrak nereye atacagiz

idris-tolar

idris-tolar

Üye

Onu unutmuşum ya :S ben E: hafızasına almıştım efekt yolunu.. Kusura bakma hocam.. Bide Sınırsız ev ekranı var ;)

----------Eklendi @ 23:28:20 ---------- Yazıldı @ 23:26:39 ----------

Rompatcheri ve uygulamaları sildiğimi söylemiştim ;)

Rompatcher için link verirseniz biz yükleyebiliriz....

ana menü için böyle bir düzenleme yapabilirmisiniz ....kişisel olarak..

bende effectsler çalışmıyor acılış anımasyonu çalıştı ama effectsler olumsuz..

semiko

Üye
Kurtuluş arkadaşım.
N8 telefonumda garmin xt navigasyonu kurdum her şeyi gayet güzel çalışıyor ancak arama kısmına hiçbir şey yazamıyorum yani klavye çıkmıyor.
Garmin ile alakalı olmadığını biliyorum anna ve daha önceki versiyonların hepsinde çalışmıştı.
Belle ile ilgili olduğunu sanıyorum. Eğer düzenleyebileceğiniz bir şey ise rica etsem yapabilirmisiniz. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtuluş arkadaşım.
N8 telefonumda garmin xt navigasyonu kurdum her şeyi gayet güzel çalışıyor ancak arama kısmına hiçbir şey yazamıyorum yani klavye çıkmıyor.
Garmin ile alakalı olmadığını biliyorum anna ve daha önceki versiyonların hepsinde çalışmıştı.
Belle ile ilgili olduğunu sanıyorum. Eğer düzenleyebileceğiniz bir şey ise rica etsem yapabilirmisiniz. Teşekkürler
arkadasim bence sende bir sorun olabilir cunku calistiran var ve kullaniyor.siz bence ilk sayfadakileri indirin tekrar flash atin derim.

----------Eklendi @ 10:32:52 ---------- Yazıldı @ 10:31:18 ----------

yaw ben halledemedim effects isini e ye attim gene olmadi tam olrak nereye atacagiz
C/data/animations/effects bu sekilde olmasi gerekiyor.

Üst Alt