N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

idris-tolar

idris-tolar

Üye
Kurtulus40 hocam eline koluna sağlık, allah razı olsun, belle sorunsuz çalışıyor ....

idris-tolar

idris-tolar

Üye
beyler bir kaç sorun var gözüme carpan :

resimler alıntıdır ..

temadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama email ve ajanda witgetleri bende cok beyaz ve yazıları okumakta güçlük çekiyorum....ve email sutunu bende siyah mavi değil...

witgetlerin görünümünü nasıl arttırabilirim...

betoner

betoner

Üye
Bende mail başlıkları sendeki gibi siyah, ama siyah hoşuma gidiyor:) Beyaz olan kısımsa gayet güzel, okumada sorun yok. Telefonun ekran parlaklığı orta seviyede kullanıyorum. Ekran parlaklığını kontrol etmelisin.

OzGuRKnowN

Üye
Arkadaşlar ßirazdan Tüm mifleri sildiğim rofs2 dosyasını paylaşacağım hiç ßir transparan widget kalmadı yaptım sonunda :)

OzGuRKnowN

Üye
kurtuluş ustamın rofs2'si hiçbir program yok ßütün programları sildim.
Transparan widgetleri kaldırdım. Yazı tipini değiştirdim. Dijital saatte sorun yaratıyordu. dakika küçük gösteriyordu. Bi kaç ßişey daha var değiştirdiğim.. Buyrun Link aşagıda

ßirde effect var şu kurtuluş hocamın en son paylaştıgı onu atmıştım :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Transparan widgetleri kaldırdım. Yazı tipini değiştirdim. Dijital saatte sorun yaratıyordu. dakika küçük gösteriyordu. Bi kaç ßişey daha var değiştirdiğim.. Buyrun Link aşagıda

keske ekran goruntusu koysaydiniz birde bana atsaydiniz ilk sayfada yayinlardik.
birde ne sildiniz onuda yazsaydiniz.

OzGuRKnowN

Üye
Ayrıca Yeniden adlandırmada ekledim Menüde herşeyin ismini değiştireßilirsiniz.

nosteam1

Üye

. . .

tesekkürler emeqin için

egemen1903

Üye
Ana başlıkta geçen tarihide güncelleme oldukça yenileseniz. anlardık bir şeyler eklenmiş çıkmış diye.

OzGuRKnowN

Üye

1.Menüde dosyaları yeniden adlandırma eklendi.
2.Bağlantıda yukarı solda Uyarı menüsü eklendi. ( Türkcell internet ) Popup
3. Tüm mifler silindi transparan birşey yok
4. Font değiştirildi. Eskisi sorun yaratıyordu.
5.Efekt açık ve Kurtuluş hocamın http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/iste-size-cok-guzel-anna-ve-belle-effects-571677.html bu konusundaki efekt eklendi.
6.Tüm programları sildim. Çünkü güncelleme çıktıında bu bir dahili ßileşen hatası veriyor ve yüklenmiyor..
7. Ekran Koruyucusuna Müzik Player Eklendi
8. Kamera Çıkışında Donma oluyordu. Bu sorun giderildi.
9.Menü Dağınık Biçimdedir.

• Beğen
Tepkiler: ziyanco

egemen1903

Üye
Şimdi bu kurtuluş beyin bellesinin biraz değiştirilmiş versiyonu mu? ana ekrana ekran dijital saati orjinal bellede daha iyi onu normale çevirsek olmaz mı?

OzGuRKnowN

Üye
Şimdi bu kurtuluş beyin bellesinin biraz değiştirilmiş versiyonu mu? ana ekrana ekran dijital saati orjinal bellede daha iyi onu normale çevirsek olmaz mı?

ana ekrandaki digital saat bu rofs2dede orjinal belledeki gibi. Değişmiş versiyonu ama diğer uda core rofs3 dosyaları kurtuluş'un. Ben sadece Rofs2de bir kaç düzenleme yaptım hepsi ßu..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ana ekrandaki digital saat bu rofs2dede orjinal belledeki gibi. Değişmiş versiyonu ama diğer uda core rofs3 dosyaları kurtuluş'un. Ben sadece Rofs2de bir kaç düzenleme yaptım hepsi ßu..
tesekkurler guzel is yapmissiniz.ama keske deneme sansim olsaydi :ağlarım: bunu ben ilk sayfaya tasiyorum iznin olursa.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye

tesekkurler guzel is yapmissiniz.ama keske deneme sansim olsaydi :ağlarım: bunu ben ilk sayfaya tasiyorum iznin olursa.

İzin ne demek kurtuluş hocam zaten senin sen yaptın ßen ßişey yapmadım ufak ßirkaç ßişey ekledim çıkardım. Kusura ßakma ßen senden izin almadım ama emin olaßilirsin hiçßir yerde yayınlamadım. Yayınlamamda.. ALLah Razı oLSun Dostum.. İnşallah Tez zamanda telefonuna kavuşur denersin..

• Beğen
Tepkiler: rowel35 ve Kurtuluş40

egemen1903

Üye
sadece rofs2 yi indirip diğerlerini aynen kullanarak yükleme yapacağız yani.

bir denemeyelim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

İzin ne demek kurtuluş hocam zaten senin sen yaptın ßen ßişey yapmadım ufak ßirkaç ßişey ekledim çıkardım. Kusura ßakma ßen senden izin almadım ama emin olaßilirsin hiçßir yerde yayınlamadım. Yayınlamamda.. ALLah Razı oLSun Dostum.. İnşallah Tez zamanda telefonuna kavuşur denersin..
peki bende bir el atip bazi birseylere goz atayim yayinlayalim ilk syafada.

wratH!

wratH!

Üye
birşey sormak istiyorum elimde bir iki tane ekran koruyucu ve saat dosyaları var. Bunları hangi dosyaya gömmem gerekiyor. Uda rofs 2 3 core ?

laplace06

laplace06

Üye
Arkadaşlarr acaba dağınık menü mü bilgi verir misiniz değil se dağınık ekleme imkânınız oluyormu teşekürler

Üst Alt