N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

hakyol2

Üye

ozaman ben kaldirayim ilk sayfadaki rofs2 ilk sayfadakinda degilmi sorun.
Brde burdakini dene isterseniz

Evet ilk sayfadakini denedim. Bunu da denerim

hakyol2

Üye

ozaman ben kaldirayim ilk sayfadaki rofs2 ilk sayfadakinda degilmi sorun.
Brde burdakini dene isterseniz

Bunuda denedim ancak buda klasörlü menü ama çalışıyor web tarayıcı ovimaps var

hakyol2

Üye
Kurtulus40, Toplu menü dağınık menü yapılması basit birşey ise biz yapabilirmiyiz.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: hakyol2
hizan

hizan

Üye
N8 belle temaları

işte link

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
sayokantürk

sayokantürk

Üye
N8 belle temaları

işte link

Kardeş temalar iyi hoşta temaların paylaşım yeri burası değil

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kurtulus40 kardeş şu Quick office proğramına ne zaman çare bulacağız

hakyol2

Üye
office icin 6.4.6 versiyonu aratın internetten mevcut kurulu olanı kaldırıp 6.4.6 kurun ben suan kullanıyorum

sayokantürk

sayokantürk

Üye
office icin 6.4.6 versiyonu aratın internetten mevcut kurulu olanı kaldırıp 6.4.6 kurun ben suan kullanıyorum

brader sözünü ettiğin proğramın linkini buraya intikal ettirsende bizde faydalansak nasıl olur ara ara bu proğramı bir türlü açılıpta tad vereni bulamadık bak herkes bu dertten muzdarip

hakyol2

Üye
brader sözünü ettiğin proğramın linkini buraya intikal ettirsende bizde faydalansak nasıl olur ara ara bu proğramı bir türlü açılıpta tad vereni bulamadık bak herkes bu dertten muzdarip

[alikan]

[alikan]

Üye
Dostum paylaştığın QuickOffice 6.4.6 zip klasöründe sis. dosyası yok bunun yüklemesi nasıl olacak telefona zip olarak mı atıyoruz?

rowel35

rowel35

Üye
arkadaşlar GRVİTY kullananınız vardır illaki. klavyesi süper ayfon klavyesi. bnu neden nokia da kullanmıyor. veya bu 3,5 v. ye böyle birşey editlenemezmi? qwerty klavyesi çok kötü nokianın:S

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar GRVİTY kullananınız vardır illaki. klavyesi süper ayfon klavyesi. bnu neden nokia da kullanmıyor. veya bu 3,5 v. ye böyle birşey editlenemezmi? qwerty klavyesi çok kötü nokianın:S
ama kullanilir sonradan ekleyebilirsin.eger icine gomulurse sorun olur cunku diger yazma dillerinde yokki.

• Beğen
Tepkiler: rowel35

hakyol2

Üye
[alikan];4085927' Alıntı:
Dostum paylaştığın QuickOffice 6.4.6 zip klasöründe sis. dosyası yok bunun yüklemesi nasıl olacak telefona zip olarak mı atıyoruz?

Arkadaş, öncelikle eski office kaldır sonra bu dosyayı zip olarak cep telefonuna at x-plore programı ile zip içindekileri direk telefonunun C bölümüne aç telefonu kapat aç tamamdır. Ayrıca kurtulus40 bu dosyaları ilk sayfadaki uda içine artarsa ordanda yükleyebilirsiniz.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt