hakyol2
Üye
ozaman ben kaldirayim ilk sayfadaki rofs2 ilk sayfadakinda degilmi sorun.
Brde burdakini dene istersenizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet ilk sayfadakini denedim. Bunu da denerim
Bunuda denedim ancak buda klasörlü menü ama çalışıyor web tarayıcı ovimaps var
yapabilirsiniz ben atarim dosyayi birazdanKurtulus40, Toplu menü dağınık menü yapılması basit birşey ise biz yapabilirmiyiz.
N8 belle temaları
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işte linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yapabilirsiniz ben atarim dosyayi birazdan
office icin 6.4.6 versiyonu aratın internetten mevcut kurulu olanı kaldırıp 6.4.6 kurun ben suan kullanıyorum
brader sözünü ettiğin proğramın linkini buraya intikal ettirsende bizde faydalansak nasıl olur ara ara bu proğramı bir türlü açılıpta tad vereni bulamadık bak herkes bu dertten muzdarip
arkadasim istegin mod konuma eklendiBekliyorum teşekkür ederim.
ama kullanilir sonradan ekleyebilirsin.eger icine gomulurse sorun olur cunku diger yazma dillerinde yokki.arkadaşlar GRVİTY kullananınız vardır illaki. klavyesi süper ayfon klavyesi. bnu neden nokia da kullanmıyor. veya bu 3,5 v. ye böyle birşey editlenemezmi? qwerty klavyesi çok kötü nokianın:S
[alikan];4085927' Alıntı:Dostum paylaştığın QuickOffice 6.4.6 zip klasöründe sis. dosyası yok bunun yüklemesi nasıl olacak telefona zip olarak mı atıyoruz?
arkadasim istegin mod konuma eklendiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[sıze=3]
arkadasim istegin mod konuma eklendiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/sıze]
nsil olmadi yine klasorlermi var menude eski hali gibimi? birde menudata varsa apps icinde onuda sil bakalim.bunları silip atınca olmadı klasörler kalacakmı