N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 hocam cihaz tekrar aynı hatayı verdi kurcalaya kurcalaya buldum C de animations tan etkileniyormuş. şimdi bu klasörü xplorer ile gizli yapsam tamam olurmu?

[alikan]

[alikan]

Üye
[alikan];4054976' Alıntı:
Kurtuluş hocam Madnes arkadaşın yaptığı belle yi kullanıyordum fakat bu kadar güzel yorum üzerine sizin son editlediğiniz 030 belle ye geçmek istiyorum dün rofs uda vs dosyaları indirdim. Şimdi flasha başlamadan önce yine hard format + E biçimlendirmeye ihtiyaç var mıdır bir de flash olayı konunuzda ki eski 111.020 açıklamasında bulunan Refurbishleri gösterdiğiniz resimlerdeki gibi mi olsun.

Kurtuluş hocam cevabınızı beklemedeyim.

curtaincall

curtaincall

Üye
[alikan];4057355' Alıntı:

evet flash atmadan önce *#7370# yap ve resimdekiler gibi yap
sonrası refurbish

hakyol2

Üye
Bende şimdi deneyecektim son Rofs2 ve uda satırından indirip denedinmi
Şimdi denedim yine kayıtlı office doc açılmadı ama yeni oluştur çalıştı. Yeni oluşturdan kayıt yaptım ancak kendi kaydını da açmadı

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus40 hocam cihaz tekrar aynı hatayı verdi kurcalaya kurcalaya buldum C de animations tan etkileniyormuş. şimdi bu klasörü xplorer ile gizli yapsam tamam olurmu?
Data icindekini yapmana gerek yok gormez zaten ama yapsanda birsey olmaz.senin kartta yada E hafzaye bir yerlerde effetcs dosyasi vardir kesin.

----------Eklendi @ 20:11:28 ---------- Yazıldı @ 20:09:53 ----------

[alikan];4057355' Alıntı:
evet ayni sekilde.

----------Eklendi @ 20:12:24 ---------- Yazıldı @ 20:11:28 ----------

Şimdi denedim yine kayıtlı office doc açılmadı ama yeni oluştur çalıştı. Yeni oluşturdan kayıt yaptım ancak kendi kaydını da açmadı
eski versinin doc acmaz heralde.

epts

epts

Üye
denedim hocam...ama ordaki rofs2 yüklemedim..bi önceki dagınık rofs2 kullandım olmadı.

mh.

mh.

Üye
kurtulus hocam ne e nede hatıza kartında efect dosyası yok. ama yedekleme yaparken senin eski versiyonda e de effect açıktı bende o zaman yedekleme yaptım ve muhtemelen yedeklemeyi geri alınca direkmen c klasörüne geri yüklüyor ve o bug resimler çıkıyor. c data anitimanions gizledim sorun çözüldü:alkis
ama varya sabahtan beri cihazı flash manyağı yaptım hayatımda bu kadar peş peşe cihaza flash atmamıştım. yardımların için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
[alikan]

[alikan]

Üye
Kurtuluş hocam az önce senin 030 belle ye geçiş yaptım fakat dijital saat değişmiş, eski de iki parça idi daha çok hoşuma gidiyordu öylesi yok mudur bir de Brightnes control programı çok işimi görüyodu o programı nereden buluruz bir yardımcı olursan sevinirim. Ellerine sağlık çok başarılı iş çıkarmışsın.

Cihazı ovi suite ile pc ye bağladığımda haritaları almak için önce hafıza kartını takın uyarısı alıyorum. Bunu nasıl çözerim.?

iatis

iatis

Üye
[alikan];4057827' Alıntı:
Kurtuluş hocam az önce senin 030 belle ye geçiş yaptım fakat dijital saat değişmiş, eski de iki parça idi daha çok hoşuma gidiyordu öylesi yok mudur bir de Brightnes control programı çok işimi görüyodu o programı nereden buluruz bir yardımcı olursan sevinirim. Ellerine sağlık çok başarılı iş çıkarmışsın.

Cihazı ovi suite ile pc ye bağladığımda haritaları almak için önce hafıza kartını takın uyarısı alıyorum. Bunu nasıl çözerim.?
Bende geçiş yapacam.Nasıl yaptığını ayrıntılı anlatabilirmisin?Teşekkürler.:hmmm

[alikan]

[alikan]

Üye
Bende geçiş yapacam.Nasıl yaptığını ayrıntılı anlatabilirmisin?Teşekkürler.:hmmm

ilk sayfada gayet net anlatılmış krdş nasıl yapacağın. 4 tane ana dosyayı indireceksin rofs uda core vs. Sonra telefonunu açık konumda usb ile pc ye bağla phoenix programını aç devamında orada anlatım videosu var yapılanları aynen takip et yaparsın krdşm mrk etme zor gibi görünür ama çok basit bişey.

----------Eklendi @ 23:21:06 ---------- Yazıldı @ 23:19:47 ----------

bu 030 ile 020 arasında çok bi gözle görülür fark var mı benim pek hoşuma gitmedi bu eksiklikleri yapamadım sanırım o yüzden. 111.020 ye geri dönücem 030 la gözle görülür fark yoksa.

epts

epts

Üye
fark olmazmı.. Daha hızlı. internet tarayıcı daha yüksek..c hafıza çok büyük..

[alikan]

[alikan]

Üye
cihazı ovi suite ile pc ye bağladıgımda hafıza kartını takın uyarısı verıyor aynı sorunu yaşayan var mı.?

hakyol2

Üye
Kurtulus40,
Eski saat görünümü için rofs2 deki digitalclock.mif silince eski görünüm geri geldi. teşekkür ederim

[alikan]

[alikan]

Üye
Kurtulus40,
Eski saat görünümü için rofs2 deki digitalclock.mif silince eski görünüm geri geldi. teşekkür ederim

dostum bu dediğin şey eski iki parça olan saat mi geri geldi öyle yapınca.?

hakyol2

Üye
[alikan];4058026' Alıntı:
dostum bu dediğin şey eski iki parça olan saat mi geri geldi öyle yapınca.?

evet aynen eski saat

hakyol2

Üye
[alikan];4058050' Alıntı:
onu nasıl yaptığını detaylı bir söylesende bizde yapsak dostm

Nokia Cooker programı ile rofs2 açtım resorce/apps içinden o dosyayı sılıp kaydettim o kadar

[alikan]

[alikan]

Üye
Nokia Cooker programı ile rofs2 açtım resorce/apps içinden o dosyayı sılıp kaydettim o kadar

Bu işlemi pc den mi yapıosun yoksa telefondan mı? Yani o pro ile rofsu açıp o dosyayı silip sonra rofsu o şekilde mi flashlıyosun dostum

hakyol2

Üye

Bu arada kurtulus40 kusura bakma sanada ayıp ettiysek bunları yazmamızda sorun varmıydı

Üst Alt