N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bilyoruz beklemedeyizkurtulus abi :good:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hadi Hayırlısı Ustam,Şimdiden eline sağlık. ( Bu arada Yeni sürümde sosyal ağlar güncellemeside istiyordu,umarım onada el atmışsınızdır)
sosyal aglar derken nokia sosyal kaldirdim ama yukleme yapabilir yada sosyal aglar bransinda 1 numara olan facebook,msn,yahoo ve cesitli butun sosyal aglari tek cati altinda ve hepsinde ayni anda online olabileceginiz nimbuzz kullanabilirsiniz ve tabiki dosya ve resimde yollayabilirsiniz.

sametsalih

sametsalih

Üye

sosyal aglar derken nokia sosyal kaldirdim ama yukleme yapabilir yada sosyal aglar bransinda 1 numara olan facebook,msn,yahoo ve cesitli butun sosyal aglari tek cati altinda ve hepsinde ayni anda online olabileceginiz nimbuzz kullanabilirsiniz ve tabiki dosya ve resimde yollayabilirsiniz.
Evet Ben Nokia sosyal ağları kastetmiştim. Ama siz daha iyi bilirsiniz kaldırdınızsa mesele yok. Bu arada Acaba yeni sürümde Güç Tuşundaki ''Reboot'' seçeneği varmı? Çok aliştık onada.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet Ben Nokia sosyal ağları kastetmiştim. Ama siz daha iyi bilirsiniz kaldırdınızsa mesele yok. Bu arada Acaba yeni sürümde Güç Tuşundaki ''Reboot'' seçeneği varmı? Çok aliştık onada.
suan yok ama heralde atilacaktir.

mh.

mh.

Üye
kurulus40 arkadaşım şifre için benide unutma. ALLAH yar ve yardımcın olsun .. Selamlar.
Bu arada cepten özeline mesaj gönderemedim buraya yazdım. Ve biliyorum çok uğraşıyorsun ama büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz.

utkan_61

Üye
Bende yarın alıyorum n8'imi :). Yeni versionu yüklerim bende bari okuyorum yorumları çok güzel olacaga benziyor :). Kolay gelsin abim.

axoulife

Üye

suan yok ama heralde atilacaktir.

ustadım selam
telsimde 4 yıl çalıştım yeni ürün geliştirme konusunda oldukça deneyimliyim
2002 yılında compaq ipaqlerde ms portrait codec kullanarak video conferans yapıyordum
bellenin yeni halini son noktasına kadar test edip feedback verebilriim
ortlama 4 günde bir format atıp farklı firmwareleri deniyorum
şu an android kurmakla meşgulum
henüz beceremedim ama yapıcam
selamlar
volkan

TheMadness

TheMadness

Üye
ustadım selam
telsimde 4 yıl çalıştım yeni ürün geliştirme konusunda oldukça deneyimliyim
2002 yılında compaq ipaqlerde ms portrait codec kullanarak video conferans yapıyordum
bellenin yeni halini son noktasına kadar test edip feedback verebilriim
ortlama 4 günde bir format atıp farklı firmwareleri deniyorum
şu an android kurmakla meşgulum
henüz beceremedim ama yapıcam
selamlar
volkan
Android atmak ve kullanmanın hiç gereği yok. Aslında yapılabilir bootloader değiştirilerek. En stabil çalışan sürüm belle'dir n8'de.

----------Eklendi @ 16:57:39 ---------- Yazıldı @ 16:54:06 ----------

ne kadar pis adamsın sen gerçi adam diyorum amma oda şüpheli neden dersen o kadar laf yedin halen arsızlık yapıyorsun de get kardeşim işine gücüne birazcık yüzün olsun

Sadece olmaz dedim. Tartışma çıksın istemiyorum.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Android atmak ve kullanmanın hiç gereği yok. Aslında yapılabilir bootloader değiştirilerek. En stabil çalışan sürüm belle'dir n8'de.

----------Eklendi @ 16:57:39 ---------- Yazıldı @ 16:54:06 ----------

Sadece olmaz dedim. Tartışma çıksın istemiyorum.

bu konunun altında yorumların istenmiyor bilader eyini anlamıyorsun bunun? git kendi konunda at koştur.. burası sana göre değil..

dogan64

Üye
hocam işlerimin yoğunlugundan 2.3 gündür konuyu bek takip edemedim ama çıkacak yeni cfw ve şifreyi bende denemek istiyorum benide unutma hocam başarılar hocam inşallah bu akşam yükleriz inşallah

herşey gönlünce olsun başarılar.

n000k

n000k

Üye
hadi hayırlısı bende istiyorum abi şifreyi :D .. tabi uygun görürsen :)

Emre-45

Emre-45

Üye
bende istiyorum şifre abi

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşlar insan emeğine saygısı olan herkes şifreyi alacak emin olun..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar bu hangi sifre ??

Emre-45

Emre-45

Üye
yeni cfw nin indirilebilmesi için gerekli olan şifre

SuaT6027

SuaT6027

Üye
rar dosyamız artık sıfrelı olacak.. bunda kımse uzerıne alınmasın arkadaslar.. kurtulus abımızın emeklerın korumak adına alınan kucuk bır onlem.. hırsız cok da pıyasada..!!!!

hakyol2

Üye
Doğumu belkleyen babalar gibi olduk. Belleden haber varmı?

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪ ve n000k
Emre-45

Emre-45

Üye
Bekliyoruz ne kadar kaldı

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi bana da ver o zaman abi şifreyi valla bekliyorum kac gündür :naughty:

Üst Alt