sosyal aglar derken nokia sosyal kaldirdim ama yukleme yapabilir yada sosyal aglar bransinda 1 numara olan facebook,msn,yahoo ve cesitli butun sosyal aglari tek cati altinda ve hepsinde ayni anda online olabileceginiz nimbuzz kullanabilirsiniz ve tabiki dosya ve resimde yollayabilirsiniz.Hadi Hayırlısı Ustam,Şimdiden eline sağlık. ( Bu arada Yeni sürümde sosyal ağlar güncellemeside istiyordu,umarım onada el atmışsınızdır)
Evet Ben Nokia sosyal ağları kastetmiştim. Ama siz daha iyi bilirsiniz kaldırdınızsa mesele yok. Bu arada Acaba yeni sürümde Güç Tuşundaki ''Reboot'' seçeneği varmı? Çok aliştık onada.
sosyal aglar derken nokia sosyal kaldirdim ama yukleme yapabilir yada sosyal aglar bransinda 1 numara olan facebook,msn,yahoo ve cesitli butun sosyal aglari tek cati altinda ve hepsinde ayni anda online olabileceginiz nimbuzz kullanabilirsiniz ve tabiki dosya ve resimde yollayabilirsiniz.
suan yok ama heralde atilacaktir.Evet Ben Nokia sosyal ağları kastetmiştim. Ama siz daha iyi bilirsiniz kaldırdınızsa mesele yok. Bu arada Acaba yeni sürümde Güç Tuşundaki ''Reboot'' seçeneği varmı? Çok aliştık onada.
suan yok ama heralde atilacaktir.
Android atmak ve kullanmanın hiç gereği yok. Aslında yapılabilir bootloader değiştirilerek. En stabil çalışan sürüm belle'dir n8'de.ustadım selam
telsimde 4 yıl çalıştım yeni ürün geliştirme konusunda oldukça deneyimliyim
2002 yılında compaq ipaqlerde ms portrait codec kullanarak video conferans yapıyordum
bellenin yeni halini son noktasına kadar test edip feedback verebilriim
ortlama 4 günde bir format atıp farklı firmwareleri deniyorum
şu an android kurmakla meşgulum
henüz beceremedim ama yapıcam
selamlar
volkan
ne kadar pis adamsın sen gerçi adam diyorum amma oda şüpheli neden dersen o kadar laf yedin halen arsızlık yapıyorsun de get kardeşim işine gücüne birazcık yüzün olsun
Android atmak ve kullanmanın hiç gereği yok. Aslında yapılabilir bootloader değiştirilerek. En stabil çalışan sürüm belle'dir n8'de.
----------Eklendi @ 16:57:39 ---------- Yazıldı @ 16:54:06 ----------
Sadece olmaz dedim. Tartışma çıksın istemiyorum.
Doğumu belkleyen babalar gibi olduk. Belleden haber varmı?