N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

emre.koc

emre.koc

Üye
anladım hocam ..

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
v3.3.3 deligh kurtuluş tan direkt geçilirmi hocam

ziyanni

Üye
kurtulus hocam bu tema efektini hala yapamadım ne yaptımsa değişmiyor efekt su anda cihaz orıjınal efektine dondü acaba nerede hata yapıyorumm yeni efekt dosyasını nereye atmam gerekiyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus hocam bu tema efektini hala yapamadım ne yaptımsa değişmiyor efekt su anda cihaz orıjınal efektine dondü acaba nerede hata yapıyorumm yeni efekt dosyasını nereye atmam gerekiyor
c:Animations icine aticaksiniz

• Beğen
Tepkiler: ziyanni

bekir23

Üye
kurtuluş yapamaz diyenlere kapak olsun kurtuluş arkadaşımız yeni cıkan belleyi türkçe yapmiştır sözüm kurtuluşa laf atanlara gelsin:))))

hakyol2

Üye
kurtuluş yapamaz diyenlere kapak olsun kurtuluş arkadaşımız yeni cıkan belleyi türkçe yapmiştır sözüm kurtuluşa laf atanlara gelsin:))))

Bu güzel haber, peki ne zaman kullanabiliriz?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Yeni sizdirma belle turkce ve herseyiyle calisiyor.
Evet arkadaslarim ve maxicep formu uyeleri,
Yeni sizdirilan N8 belle RM-596_111.030.0607_03.01_Euro_3_79 butun ugrarasilarim ve uykusuz
gecen geceler sonucu euro2 dili olan turkceye ve hollandaca uyarladim ve sizlerle paylasiyorum.

web tarayici turkce sorunu duzeltildi.
Java fix atildi.

nokia enson harita turkcesi eklendi.(konumlandirma yoktur)
yogun istek uzerine C/animations E/animations olarak degistirildi.
Effetcs ve acilis animasyonunuz kolayca degistirebilirsiniz.(otomatik kapalidir)
tarih ve saat ayari yapildi.
profil ismi diller arasi otomatiktir.
ikinci theme cok super deneyin.
yeni versiyon harita turkcelenmesi atildi.

olan diller
ingilizce
Turkce
hollandaca(ben belcikada yasadimdan ekledim kusura kalmayin)
yazi dilleri
ingilizce,turkce ve bircok yazi dilleri eklendi.

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
gps işaretı cıkıyormu yanı bellelerın hıc bırınde gps calısmıyordu şebeke ve 3g uzerınden yaklaşık konum buluyordu bu sorun gıderılmısmı yoksa geçmeye değecek bişi yok

muratkisi

Üye
Hocam senin linkleri başka sitede paylaştım inşallah kusura bakmasın artı eline sağlık

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam senin linkleri başka sitede paylaştım inşallah kusura bakmasın artı eline sağlık
niye kusura bakicam dilediniz gibi paylasim yapabilirsiniz ama isim vermeden olmaz tabiki lutfen.

----------Eklendi @ 11:25:00 ---------- Yazıldı @ 11:24:08 ----------

gps işaretı cıkıyormu yanı bellelerın hıc bırınde gps calısmıyordu şebeke ve 3g uzerınden yaklaşık konum buluyordu bu sorun gıderılmısmı yoksa geçmeye değecek bişi yok
gps isareti cikiyor.

OzGuRKnowN

Üye
C: Hafızası kaç mb :) teşekkürler

birde açık menüsünü yaparmısın ;)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
C: Hafızası kaç mb :) teşekkürler

birde açık menüsünü yaparmısın ;)
acele oldu iki gun calistim hic uyumadan adamlara inat turkce yapmak icin bir an once kullanin diye hafiza kucultecek zaman bulamadim insallah ilerleyen gunlerde.
simdilik 150 mb bos yer var.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
mustimix41

mustimix41

Üye
açık menüsü sürüm yanlıs dagınık menü rofs 2 indirdim 111.20 sürümüne ait rofs2 cıktı içinde telefon acılmıyor tekrar flaslamak zorunda kaldım bilginize...

OzGuRKnowN

Üye

acele oldu iki gun calistim hic uyumadan adamlara inat turkce yapmak icin bir an once kullanin diye hafiza kucultecek zaman bulamadim insallah ilerleyen gunlerde.
simdilik 150 mb bos yer var.

açık menu yapmak için ne gerekiyor :) ßen Cookier ile açarım sen uğraşma istersen..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
açık menüsü sürüm yanlıs dagınık menü rofs 2 indirdim 111.20 sürümüne ait rofs2 cıktı içinde telefon acılmıyor tekrar flaslamak zorunda kaldım bilginize...
arkadasim yeni surum tek link ustte belirttim zaten.

OzGuRKnowN

Üye
açık menü isteriz :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
curtaincall

curtaincall

Üye
Kurtulus hocam konu isminde versiyonu düzeltmişsin fakat tarih hala11.11.11 diyor
bilgine.

Ayrıca hafızayı ne zamana genişletirsin, heyecanla bekliyorum

Üst Alt