N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

semiko

Üye
Arkadaşım senin güncellemeden önceki belle yüklü bende.
Güncellenmiş halini mevcut ayarları değişmeden yüklememiz mümkünmü acaba?

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Bu mesajlar klasörünü açtığımızda oturumlar ayrı menüde rapolar falan ayrı menüde açılıyor. Eskiden daha kullanışlıydı gibi geliyor bana hani hepsi tek menüdeyken. O şekilde yapma imkanımız var mı acaba? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu mesajlar klasörünü açtığımızda oturumlar ayrı menüde rapolar falan ayrı menüde açılıyor. Eskiden daha kullanışlıydı gibi geliyor bana hani hepsi tek menüdeyken. O şekilde yapma imkanımız var mı acaba? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
sag secimden klasorleri gor yaparak gorebilirsiniz.

----------Eklendi @ 16:15:50 ---------- Yazıldı @ 16:13:46 ----------

Arkadaşım senin güncellemeden önceki belle yüklü bende.
Güncellenmiş halini mevcut ayarları değişmeden yüklememiz mümkünmü acaba?
malesef dosyalrin ayri ayri modifeye yapildi icin yapma sansiniz yok.dosyalarin hepsi kullanildigi zaman format atilmis oluyor malesef.

----------Eklendi @ 16:17:19 ---------- Yazıldı @ 16:15:50 ----------

kurtuluş usta toplu menude iken düzenleme moduna geçildiğinde istediğimiz klasoru istediğimiz klasore atma seçeneği olabilirmi
keske olsa olursa zaten dosyalarida silebiliriz.

kraldost

kraldost

Üye
usta flahs tan sonra birde format atayım dedim widgetlerin hepsi uçtu gitti :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kraldost

kraldost

Üye

format atarsan gider arkadasim malesef ama format atmaniza gerek yokki zaten temiz hersey :D
temiz olduğunu biliyorum bir deneyeyim dedim usta ellerine sağlık sarzi bir deneyelim dediğiniz gibi yaptım umarım iyi gider

betoner

betoner

Üye
Kurtuluş40 ellerine sağlık, teşekkürler.
Dün 11.11.11 yükledim beklemede ışığı açmama rağmen ışık yanıp sönmüyor. 08.11.11 de aynı sorun vardı. Cihazımdan şüphelenmeye başladım. Kontrol etme imkanınız varmı?

sametsalih

sametsalih

Üye
Kurtuluş Hocam Son çalışmanı yükledikten sonra üstüne bide haritaları güncelledim. Haritaların son sürümünde neredeyim widgetini eklemişler,Herhangi bi yerde widgeti tıkladığında haritalara girmeden nerede olduğunu anında görebiliyorsun Sürüm Numarası 3.08(139) Herşey türkçe(Havadurumu dahil).Eğer bunu FW ye gömebilirsen mükemmel bi yenilik olur.Çünkü sonradan yüklediğimiz zaman C hafızasında ilave olarak yaklaşık 17 Mb ilave yer kaplamakta. Birde son olarak FW ye Nokia Store(Son Sürüm) ve Nokia Chat Uygulamalarını ekleme şansınız varmıdır?. İlginize Alakanıza Şimdiden Çok Teşekkür eder,Bu örnek Çalışmalarınızın devamını dilerim.Allaha Emanet!

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtuluş Hocam Son çalışmanı yükledikten sonra üstüne bide haritaları güncelledim. Haritaların son sürümünde neredeyim widgetini eklemişler,Herhangi bi yerde widgeti tıkladığında haritalara girmeden nerede olduğunu anında görebiliyorsun Sürüm Numarası 3.08(139) Herşey türkçe(Havadurumu dahil).Eğer bunu FW ye gömebilirsen mükemmel bi yenilik olur.Çünkü sonradan yüklediğimiz zaman C hafızasında ilave olarak yaklaşık 17 Mb ilave yer kaplamakta. Birde son olarak FW ye Nokia Store(Son Sürüm) ve Nokia Chat Uygulamalarını ekleme şansınız varmıdır?. İlginize Alakanıza Şimdiden Çok Teşekkür eder,Bu örnek Çalışmalarınızın devamını dilerim.Allaha Emanet!
nerden indirdiyseniz link atarsaniz sevinirim.birde ekran goruntusu koyarsaniz iyi olur.belki modlayabilrim.

----------Eklendi @ 22:55:23 ---------- Yazıldı @ 22:48:11 ----------

Kurtuluş40 ellerine sağlık, teşekkürler.
Dün 11.11.11 yükledim beklemede ışığı açmama rağmen ışık yanıp sönmüyor. 08.11.11 de aynı sorun vardı. Cihazımdan şüphelenmeye başladım. Kontrol etme imkanınız varmı?
nasil oldunu anlamadim arkadasim.aciyorsunuz sonmuyormu yanmiyormu? tam anlatirsaniz sevinirim.

sametsalih

sametsalih

Üye

nerden indirdiyseniz link atarsaniz sevinirim.birde ekran goruntusu koyarsaniz iyi olur.belki modlayabilrim.

Hocam Neredeyim Widgetli Son sürüm Harita Linki: Elbette installer dosyası oluyor .Senin Haritaların üstüne çok rahat bi şekilde kuruluyor herşeyi türkçe olarak.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Hocam Neredeyim Widgetli Son sürüm Harita Linki: Elbette installer dosyası oluyor .Senin Haritaların üstüne çok rahat bi şekilde kuruluyor herşeyi türkçe olarak.
tesekkurler ben ilgelincem ve uygulamaya calisicam.cevabim geciktigi icin ozur dilerim.

• Beğen
Tepkiler: sametsalih

ahmetkaya001

Üye
Hocam sizin dediğiniz yöntemle yapmaya çalıştım ama en sonunda bu hatayla karşılaştım.

telefonum şu anda açılmıyor sadece siyah ekranda beyaz nokia yazısı geliyor ama açılmıyor.
bir an önce yardımcı olursanız sevinirim çünkü telefonum kapalı vaziyette.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam sizin dediğiniz yöntemle yapmaya çalıştım ama en sonunda bu hatayla karşılaştım.

telefonum şu anda açılmıyor sadece siyah ekranda beyaz nokia yazısı geliyor ama açılmıyor.
bir an önce yardımcı olursanız sevinirim çünkü telefonum kapalı vaziyette.]
Tamam iste arkadasim sag secim yapicaksiniz yani (CANCEL) egere sol secim yaptiysaniz telefon acilmaz.tekrar deneyin ayni islemleri kullanin sagsecimle telefonu kurtarin.Eger tabiki v25 anna yuklu degilse ozaman versiyon dusurup yapmaniz gerek.

tamcoskun

tamcoskun

Üye
selam, 3,4 ü kurdum gayet güzel gözüküyor, aslında kurmayacaktım şeffaf saat daha çok hoşuma gitmişti, ama bir de mendesin kini tekrar denemek istedim, hakikaten kurtuluşunkiyle aynı ama operada türkçe karakter sorunu hala devam ediyor.O yüzden tekrar kurmam gerektiği için 3.4 kurdum, dediğim gibi gayet güzel eline sağlık kurtuluş bey.

Bu sayfada okudum yeni konulan brightness controlun sabit durmadığı şikayetleri vardı, ışık seviyesinin yanında açık kapalı tuşu var, istenilen ışık seviyesine getirilince açık kapalı tuşunu kapalı konuma getirirseniz ışık seviyesi sabit kalıyor.

Birde sorum olacak, klasörleri kendi istediğim gibi düzenledim, boşta kalan klasörlerde silme seçeneği olduğu halde bazıları silinmiyor, bunları silmenin kolay bir yolu varmı yada tekrar flaslayıp dağınık menüyü kurup tekrar mı klasörleri düzenlemeliyim, aslında ben dağınık menüyü yüklediğimi sanıyordum ama hata yapmşım.

Birde bu belleden sonra galeri ve müzik uygulamaları telefondaki sürücülerin hepsini taramıyor, Müzik işini TuneWiki kurarak hallettim ama Değişik bir galeri uygulaması bulamadım, orjinal galerideki gibi parçalı ön izleme olsun ve telefonun bütün sürücülerini kontrol etsin şeklinde.Bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim.Tekrar teşekkürler.

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye

sag secimden klasorleri gor yaparak gorebilirsiniz.

----------Eklendi @ 16:15:50 ---------- Yazıldı @ 16:13:46 ----------
Yanıtınız için teşekkürler ancak bunu biliyorum, sormak istediğim şey mesajlara girdiğimizde tüm klasörlerin aynı anda gözüküp gözükemeyeceğiydi. Bunu sorma sebebim mesajlaşma sırasında raporları iki tıkla kontrol etmek yerine dört tıkla kontrol ediyor ve doğal olarak pratikliğinin azalıyor olması. Birkaç not ettiğim şey var onları da belirtmk istiyorum:
1- Işık sensörünü istediğimiz gibi sabitleyebileceğimizi biliyorum ancak ben sabit tutmak istemiyorum. Programda sensör açık olduğu zaman aynı ortamda sağa çevirmek ve sola çevirmek arasında dağlar kadar fark oluyor ve sinir bozucu geliyor hatta şarjın gitme süresini kısalttığını düşünüyorum. Sorum şu programı kaldırma şansımız var mı? Uygulama yöneticisinden bulamadım. Nokia'nın orjinal sensör uygulaması bu anlamda daha iyiydi gibi geliyor bana.
2- Nokia'nın battery monitor adlı programını kullanıyorum, belle ile uyumsuz olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama şarj miktarı kısım kısım ve aniden düşüyor. Örneğin telefonu kullanım sırasında atıyorum 90 da ve herhangi değişiklik olmazken, iki dk tuş kilidinde kalıyor ve bir bakıyorum 82 olmuş ve hızlı bir şekilde azalıyor bundan sonra. Bu anlamda daha iyi bir program var mı önerebileceğiniz?
3- Müzik dinlediğimiz sırada müzik çalar widgetini tıklayınca şimdi çalınıyor değilde albümler açılıyor, böyle olunca da widgetin pratikliğinin pek anlamı olmuyor. Bunu düzeltme imkanımız olabilir mi?
4- Mesaj geldiğinde, uygulama yükelerken falan çıkan uyarı menüsünde değişiklik olabilir mi bilmiyorum ama sanki ortada değilde eskiden olduğu gibi aşağıda çıksa daha iyi olacak gibi. Ayrıca efekt mükemmel ama tek göz zevkini bozan bu uyarı ekranının uçak geçiyor gibi çıkması. Yine siz değişiklik yapabilir misiniz bilmiyorum ama aşağıdan yukarıya doğru hatta saydam bir efektle gelse çok daha hoş olabilir. En altta ve efekt bu şekilde olursa zannediyorum çok daha hoş bir görüntü olur.
5- Titreşim açık olmasına rağmen tuş kilidi yaparken titreşim olmuyor. Belki önemli bir problem değil ama bunu da eklemek istedim.
6- Bende de şarjın gitme süresinde biraz azalma oldu şunu sormak istiyorum kullandığımız efektin şarj üzerinde etkisi var mıdır?

Belirttiğim noktalar eksiklik bile değil belki ama kafama takılan şeyler olduğu için söyleme gereği hisstettim. Şimdi olmasa da bundan sonraki paketlerde belirttiğim noktalarla ufak bir katkım da olabilecekse ne mutlu bana. Daha öncede söylediğim gibi son derece şık, kullanışlı ve hızlı bir cfw olmuş, emeğiniz için sonsuz teşekkür ediyorum tekrar.

betoner

betoner

Üye

nasil oldunu anlamadim arkadasim.aciyorsunuz sonmuyormu yanmiyormu? tam anlatirsaniz sevinirim.

menü araçlar ayarlar telefon bildirim ışıklarından beklemede ışığını açmama rağmen ışık yanıp sönmüyor. Hiç yanmıyor. Cevapsız çağrı yada mesaj geldiğinde yanıp sönüyor.

Sorunu çözdüm kullanım hatamdan kaynaklanıyormuş. Ekran koruyucu aktifken çalışmıyormuş :)
Uğraşların için teşekkürler.

jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık.
dün en son sürümü indirdim ama eski sürümdeki gibi, gönderdiğim mesajlarda ileti raporlarında numara gözküyor, rehberde kayıtlı olduğu halde isim yazmıyor.
isim yazması için ne yapılabilir?
Ouick lock ve manuel task programlarını yüklü olsa iyi olurdu bence.
ön düğme ve yan tuş açma, tuşlarını fazla kullanmamak için iyi programlar.

hizan

hizan

Üye
Yanıtınız için teşekkürler ancak bunu biliyorum, sormak istediğim şey mesajlara girdiğimizde tüm klasörlerin aynı anda gözüküp gözükemeyeceğiydi. Bunu sorma sebebim mesajlaşma sırasında raporları iki tıkla kontrol etmek yerine dört tıkla kontrol ediyor ve doğal olarak pratikliğinin azalıyor olması. Birkaç not ettiğim şey var onları da belirtmk istiyorum:
1- Işık sensörünü istediğimiz gibi sabitleyebileceğimizi biliyorum ancak ben sabit tutmak istemiyorum. Programda sensör açık olduğu zaman aynı ortamda sağa çevirmek ve sola çevirmek arasında dağlar kadar fark oluyor ve sinir bozucu geliyor hatta şarjın gitme süresini kısalttığını düşünüyorum. Sorum şu programı kaldırma şansımız var mı? Uygulama yöneticisinden bulamadım. Nokia'nın orjinal sensör uygulaması bu anlamda daha iyiydi gibi geliyor bana.
2- Nokia'nın battery monitor adlı programını kullanıyorum, belle ile uyumsuz olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama şarj miktarı kısım kısım ve aniden düşüyor. Örneğin telefonu kullanım sırasında atıyorum 90 da ve herhangi değişiklik olmazken, iki dk tuş kilidinde kalıyor ve bir bakıyorum 82 olmuş ve hızlı bir şekilde azalıyor bundan sonra. Bu anlamda daha iyi bir program var mı önerebileceğiniz?
3- Müzik dinlediğimiz sırada müzik çalar widgetini tıklayınca şimdi çalınıyor değilde albümler açılıyor, böyle olunca da widgetin pratikliğinin pek anlamı olmuyor. Bunu düzeltme imkanımız olabilir mi?
4- Mesaj geldiğinde, uygulama yükelerken falan çıkan uyarı menüsünde değişiklik olabilir mi bilmiyorum ama sanki ortada değilde eskiden olduğu gibi aşağıda çıksa daha iyi olacak gibi. Ayrıca efekt mükemmel ama tek göz zevkini bozan bu uyarı ekranının uçak geçiyor gibi çıkması. Yine siz değişiklik yapabilir misiniz bilmiyorum ama aşağıdan yukarıya doğru hatta saydam bir efektle gelse çok daha hoş olabilir. En altta ve efekt bu şekilde olursa zannediyorum çok daha hoş bir görüntü olur.
5- Titreşim açık olmasına rağmen tuş kilidi yaparken titreşim olmuyor. Belki önemli bir problem değil ama bunu da eklemek istedim.
6- Bende de şarjın gitme süresinde biraz azalma oldu şunu sormak istiyorum kullandığımız efektin şarj üzerinde etkisi var mıdır?

Belirttiğim noktalar eksiklik bile değil belki ama kafama takılan şeyler olduğu için söyleme gereği hisstettim. Şimdi olmasa da bundan sonraki paketlerde belirttiğim noktalarla ufak bir katkım da olabilecekse ne mutlu bana. Daha öncede söylediğim gibi son derece şık, kullanışlı ve hızlı bir cfw olmuş, emeğiniz için sonsuz teşekkür ediyorum tekrar.

şarz sorununa gelince forumda bu konu açılmıştı biraz araştırsaydınız çok kolay bir şekilde konuyu bulurdunuz.

neyse telden internet bölümünde bul var buraya giriyorsunuz seçeneklerden ayarlar diyorsunuz açık olan iki kutuyu kapatıyorsunuz ve çıkış deyip çıkın o kadar.

şarzınız en az 2 gün gidecektir.

----------Eklendi @ 19:07:05 ---------- Yazıldı @ 19:03:49 ----------

bir an önce yardımcı olursanız sevinirim çünkü telefonum kapalı vaziyette.

ahmet kaya telin açılmadı ise bizden yardım iste telini kurtaralım ok. kurtuluş ve hizan

ms93

ms93

Üye
Arkadaşalr Klasorler ana dizinde :

sorun çözüldü "hizan" arkadaşıma teşekkürler..

KEMAL_ANK

Üye
Arkadaşalr Klasorler ana dizinde :

açma kapama tuşuna 8 saniye kadar basılı tutun tlf. kapanacaktır.daha sonra tekrar açın teli...

Üst Alt