sag secimden klasorleri gor yaparak gorebilirsiniz.Bu mesajlar klasörünü açtığımızda oturumlar ayrı menüde rapolar falan ayrı menüde açılıyor. Eskiden daha kullanışlıydı gibi geliyor bana hani hepsi tek menüdeyken. O şekilde yapma imkanımız var mı acaba? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
malesef dosyalrin ayri ayri modifeye yapildi icin yapma sansiniz yok.dosyalarin hepsi kullanildigi zaman format atilmis oluyor malesef.Arkadaşım senin güncellemeden önceki belle yüklü bende.
Güncellenmiş halini mevcut ayarları değişmeden yüklememiz mümkünmü acaba?
keske olsa olursa zaten dosyalarida silebiliriz.kurtuluş usta toplu menude iken düzenleme moduna geçildiğinde istediğimiz klasoru istediğimiz klasore atma seçeneği olabilirmi
format atarsan gider arkadasim malesef ama format atmaniza gerek yokki zaten temiz herseyusta flahs tan sonra birde format atayım dedim widgetlerin hepsi uçtu gitti![]()

temiz olduğunu biliyorum bir deneyeyim dedim usta ellerine sağlık sarzi bir deneyelim dediğiniz gibi yaptım umarım iyi gider
format atarsan gider arkadasim malesef ama format atmaniza gerek yokki zaten temiz hersey![]()
nerden indirdiyseniz link atarsaniz sevinirim.birde ekran goruntusu koyarsaniz iyi olur.belki modlayabilrim.Kurtuluş Hocam Son çalışmanı yükledikten sonra üstüne bide haritaları güncelledim. Haritaların son sürümünde neredeyim widgetini eklemişler,Herhangi bi yerde widgeti tıkladığında haritalara girmeden nerede olduğunu anında görebiliyorsun Sürüm Numarası 3.08(139) Herşey türkçe(Havadurumu dahil).Eğer bunu FW ye gömebilirsen mükemmel bi yenilik olur.Çünkü sonradan yüklediğimiz zaman C hafızasında ilave olarak yaklaşık 17 Mb ilave yer kaplamakta. Birde son olarak FW ye Nokia Store(Son Sürüm) ve Nokia Chat Uygulamalarını ekleme şansınız varmıdır?. İlginize Alakanıza Şimdiden Çok Teşekkür eder,Bu örnek Çalışmalarınızın devamını dilerim.Allaha Emanet!
nasil oldunu anlamadim arkadasim.aciyorsunuz sonmuyormu yanmiyormu? tam anlatirsaniz sevinirim.Kurtuluş40 ellerine sağlık, teşekkürler.
Dün 11.11.11 yükledim beklemede ışığı açmama rağmen ışık yanıp sönmüyor. 08.11.11 de aynı sorun vardı. Cihazımdan şüphelenmeye başladım. Kontrol etme imkanınız varmı?
nerden indirdiyseniz link atarsaniz sevinirim.birde ekran goruntusu koyarsaniz iyi olur.belki modlayabilrim.
----------Eklendi @ 22:55:23 ---------- Yazıldı @ 22:48:11 ----------
Hocam Neredeyim Widgetli Son sürüm Harita Linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızElbette installer dosyası oluyor .Senin Haritaların üstüne çok rahat bi şekilde kuruluyor herşeyi türkçe olarak.
tesekkurler ben ilgelincem ve uygulamaya calisicam.cevabim geciktigi icin ozur dilerim.
nerden indirdiyseniz link atarsaniz sevinirim.birde ekran goruntusu koyarsaniz iyi olur.belki modlayabilrim.
Hocam Neredeyim Widgetli Son sürüm Harita Linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızElbette installer dosyası oluyor .Senin Haritaların üstüne çok rahat bi şekilde kuruluyor herşeyi türkçe olarak.
Hocam sizin dediğiniz yöntemle yapmaya çalıştım ama en sonunda bu hatayla karşılaştım.
telefonum şu anda açılmıyor sadece siyah ekranda beyaz nokia yazısı geliyor ama açılmıyor.
bir an önce yardımcı olursanız sevinirim çünkü telefonum kapalı vaziyette.]
Tamam iste arkadasim sag secim yapicaksiniz yani (CANCEL) egere sol secim yaptiysaniz telefon acilmaz.tekrar deneyin ayni islemleri kullanin sagsecimle telefonu kurtarin.Eger tabiki v25 anna yuklu degilse ozaman versiyon dusurup yapmaniz gerek.
Yanıtınız için teşekkürler ancak bunu biliyorum, sormak istediğim şey mesajlara girdiğimizde tüm klasörlerin aynı anda gözüküp gözükemeyeceğiydi. Bunu sorma sebebim mesajlaşma sırasında raporları iki tıkla kontrol etmek yerine dört tıkla kontrol ediyor ve doğal olarak pratikliğinin azalıyor olması. Birkaç not ettiğim şey var onları da belirtmk istiyorum:
sag secimden klasorleri gor yaparak gorebilirsiniz.
----------Eklendi @ 16:15:50 ---------- Yazıldı @ 16:13:46 ----------
nasil oldunu anlamadim arkadasim.aciyorsunuz sonmuyormu yanmiyormu? tam anlatirsaniz sevinirim.
Yanıtınız için teşekkürler ancak bunu biliyorum, sormak istediğim şey mesajlara girdiğimizde tüm klasörlerin aynı anda gözüküp gözükemeyeceğiydi. Bunu sorma sebebim mesajlaşma sırasında raporları iki tıkla kontrol etmek yerine dört tıkla kontrol ediyor ve doğal olarak pratikliğinin azalıyor olması. Birkaç not ettiğim şey var onları da belirtmk istiyorum:
1- Işık sensörünü istediğimiz gibi sabitleyebileceğimizi biliyorum ancak ben sabit tutmak istemiyorum. Programda sensör açık olduğu zaman aynı ortamda sağa çevirmek ve sola çevirmek arasında dağlar kadar fark oluyor ve sinir bozucu geliyor hatta şarjın gitme süresini kısalttığını düşünüyorum. Sorum şu programı kaldırma şansımız var mı? Uygulama yöneticisinden bulamadım. Nokia'nın orjinal sensör uygulaması bu anlamda daha iyiydi gibi geliyor bana.
2- Nokia'nın battery monitor adlı programını kullanıyorum, belle ile uyumsuz olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama şarj miktarı kısım kısım ve aniden düşüyor. Örneğin telefonu kullanım sırasında atıyorum 90 da ve herhangi değişiklik olmazken, iki dk tuş kilidinde kalıyor ve bir bakıyorum 82 olmuş ve hızlı bir şekilde azalıyor bundan sonra. Bu anlamda daha iyi bir program var mı önerebileceğiniz?
3- Müzik dinlediğimiz sırada müzik çalar widgetini tıklayınca şimdi çalınıyor değilde albümler açılıyor, böyle olunca da widgetin pratikliğinin pek anlamı olmuyor. Bunu düzeltme imkanımız olabilir mi?
4- Mesaj geldiğinde, uygulama yükelerken falan çıkan uyarı menüsünde değişiklik olabilir mi bilmiyorum ama sanki ortada değilde eskiden olduğu gibi aşağıda çıksa daha iyi olacak gibi. Ayrıca efekt mükemmel ama tek göz zevkini bozan bu uyarı ekranının uçak geçiyor gibi çıkması. Yine siz değişiklik yapabilir misiniz bilmiyorum ama aşağıdan yukarıya doğru hatta saydam bir efektle gelse çok daha hoş olabilir. En altta ve efekt bu şekilde olursa zannediyorum çok daha hoş bir görüntü olur.
5- Titreşim açık olmasına rağmen tuş kilidi yaparken titreşim olmuyor. Belki önemli bir problem değil ama bunu da eklemek istedim.
6- Bende de şarjın gitme süresinde biraz azalma oldu şunu sormak istiyorum kullandığımız efektin şarj üzerinde etkisi var mıdır?
Belirttiğim noktalar eksiklik bile değil belki ama kafama takılan şeyler olduğu için söyleme gereği hisstettim. Şimdi olmasa da bundan sonraki paketlerde belirttiğim noktalarla ufak bir katkım da olabilecekse ne mutlu bana. Daha öncede söylediğim gibi son derece şık, kullanışlı ve hızlı bir cfw olmuş, emeğiniz için sonsuz teşekkür ediyorum tekrar.
Hocam sizin dediğiniz yöntemle yapmaya çalıştım ama en sonunda bu hatayla karşılaştım.
telefonum şu anda açılmıyor sadece siyah ekranda beyaz nokia yazısı geliyor ama açılmıyor.
bir an önce yardımcı olursanız sevinirim çünkü telefonum kapalı vaziyette.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşalr Klasorler ana dizinde :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız