Arkadaşın hızına yetişilmiyor
onlarida duzenleme yapiyorum sadece menu'ler secenekli sunulcaktir
----------Eklendi @ 00:12:28 ---------- Yazıldı @ 00:10:22 ----------
arkadasim flash atmadan sonkez konuya goz atmaniz gerekiyor.![]()

kurtuluş kardeş öncelikle ellerine sağlık. önceki mesajlarında programlarınız silinmeden flash atabilirsiniz demişsiniz o nasıl atılıyor acaba ben seferinde program kurma zorunda kalıyorum. ben birinci mesajdaki videodaki gibi atıyorum. birde şu anda 3.4 kullanıyorum flashlamadan önce format atmam gerekiyormu

diger menu secenekleri bugun aksama hazir olucak insallah.kurtulus40 arkadaşım v3.4 tam istediğim gibi olmuş birde eski toplu menü düzeni olursa harika olur zaten yapacağını söylemişsin 4 gözle bekliyorum.
şunuda söylemeden geçemeyeceğim inanki forumda senin kadar, her soruna hızlı çözüm bulan ve yardım sever kimse görmedim. saygılarımla![]()
ama o bir efekt degil belle'nin kendi ara yuzu hepsinde oldugu gibi bundada var tabiki.uanki en son sürümde yukarıdan aşağıya dokunarak perde gibi indirlebilen,ivo'nunki gibi üzerinde wifi açıp kapama,ağ bağlantısı,telefon genel yada sessize alma gibi pratik yolları olan efekt eklimi bunda acaba? ekli değilse eklenebilir mi o çok güzel bir uygulama çünkü
KURTULUS40
Diger menu seceneklerini sabırsızlıkla bekliyorum çalışmaların çok güzel teşekkür ederim
KURTULUS40
Diger menu seceneklerini sabırsızlıkla bekliyorum çalışmaların çok güzel teşekkür ederim
Anladim kadariyla tahmini etkinlestir diyincemi atiyor?yoksa kapat diyincemi atiyor? eger farkli bir tus takimi attiysaniz turkce oldugunda yazma dili arasinda atiyor dogrudur.suan denedim bir sorun goremedim.yada daha genis bir aciklama yaparsaniz bakarim.Kurtuluş, mesaj yazarken otomatik metin ile normal yazım arasında geçiş esnasında mesajlardan atıyo sistem bilgine...
Anladim kadariyla tahmini etkinlestir diyincemi atiyor?yoksa kapat diyincemi atiyor? eger farkli bir tus takimi attiysaniz turkce oldugunda yazma dili arasinda atiyor dogrudur.suan denedim bir sorun goremedim.yada daha genis bir aciklama yaparsaniz bakarim.
cift mod kullaniyorsaniz sebeke baglantida sorun olabilir.cift mod yerine gsm secenegini secerseniz sarj sureside uzar.hocam ara sıra şebeke edgede kalıyor neden? Tasarruf modu hariç
Anladim kadariyla tahmini etkinlestir diyincemi atiyor?yoksa kapat diyincemi atiyor? eger farkli bir tus takimi attiysaniz turkce oldugunda yazma dili arasinda atiyor dogrudur.suan denedim bir sorun goremedim.yada daha genis bir aciklama yaparsaniz bakarim.