N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
buyrun size video :)

britney spears'in videosu 720p cözunurluktedir..... diger video 480p

big screen uygulaması zannedersem bnm kullandıgım tv 1080p oldugundan bazen böle sorun yaratıyor.720p tv de sorun yasamadım.
herkesten özur diliyorum biraz qec yayınladım videoyu herkese iyi geceler...
Arkadasim cok guzel olmus ama sanki kamerayi sabit tutup ceksen daha guzel olurmus gibime geldi.ben senden daha mukemmel bir video cekimi bekliyorum 20 dakikaya kadar istiyorum lutfen rica ediyorum cok guzel kullaniyorsun telefonu.hadi is basina biraz cabuk ol ozelden at hemen bende yayinlayayim ilk sayfada.

emregul73

Üye
slm arkadaslar gercekten kurtulus abimiz muhtesem bir şey yapmıs ellerine sağlık yenilikleri takip etmek isterseniz asağıdaki facebook adresindende ulasabilirsiniz..

[email protected]

kraldost

kraldost

Üye
benim telefon sapıttı gene abi

emre.koc

emre.koc

Üye
effectleri komple iptal edebilirmiyiz kurtuluş hocam. ?

epts

epts

Üye
vaybe sonunda c7 de bordo belle'li olmuş.

emre.koc

emre.koc

Üye
epts

epts

Üye
kurtuluş hocam bu anna browseri belle ile değiştirebilirmiyiz? bana dert oldu e okul meselesi.kendi webi açsın istiyorum

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
KURTULUŞ ABİ ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK ŞU ANDA KULLANIYORUM TUM SORUNLAR GIDERILMIS
ELINE EMEGINE SAGLIK
.........!
:oke: :alkis

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
jeki01

jeki01

Üye
N8 bellede sırasıyla,
Ayarlar
Uygulama ayarları
Konumlama
Konumlama yöntemleri
Yardımlı GPS, Tümleşik GPS, Bluetooth GPS ve Şebeke tabanlı, yöntemler var.
Daha önce Wifi ile bağlantı seceneği vardı.
Benim demek istediğim buydu.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N8 bellede sırasıyla,
Ayarlar
Uygulama ayarları
Konumlama
Konumlama yöntemleri
Yardımlı GPS, Tümleşik GPS, Bluetooth GPS ve Şebeke tabanlı, yöntemler var.
Daha önce Wifi ile bağlantı seceneği vardı.
Benim demek istediğim buydu.
ama o olmadanda baglaniyor arkadasim.cevrim ici falan hepsini ariyor.wlan aciksa baglanir degilse baglanmaz.

nosteam1

Üye
bu aksam gene video cekip atabilirim simdi işe qidiyorum qörmek istediginiz yerleri söyleyin cekip yayınlarım

meletim

meletim

Üye
hocam bu hd video oynatma sorunu bunda da var yükledim ama senin yeni yayınladığını :hmmm

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu aksam gene video cekip atabilirim simdi işe qidiyorum qörmek istediginiz yerleri söyleyin cekip yayınlarım
aynisi olsun bu guzeldi ama birazdaha uzun olsun saatleride gosterirsen iyi olur.kfana gore gosterini yap.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
dostum öncelikle sana teşekkür ederim gerçekten emek verilerek yapılmış bir cfw olduğu her halinden belli her şey gayet stabil durumda tekrar teşekkürler.

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Camera ayarlarında yakın çekim vs. ayarı yok, orjinalinde var.Ne işe yarayacak diyorsanız, iş için aldığım iş kartvizitlerini yakın çekimle resmini çekip dosyalıyorum, böylece bir sürü kartviziti yanımda taşımış oluyorum.Çok işime yarıyor.Belle de yakın çekim ayarı olmadığından resimleri yakından net çekemiyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Camera ayarlarında yakın çekim vs. ayarı yok, orjinalinde var.Ne işe yarayacak diyorsanız, iş için aldığım iş kartvizitlerini yakın çekimle resmini çekip dosyalıyorum, böylece bir sürü kartviziti yanımda taşımış oluyorum.Çok işime yarıyor.Belle de yakın çekim ayarı olmadığından resimleri yakından net çekemiyor.
yakin cekim var arkadasim cicek resmi olan yak.cekim yaziyor ne demek sence?

----------Eklendi @ 13:09:15 ---------- Yazıldı @ 13:08:32 ----------

dostum öncelikle sana teşekkür ederim gerçekten emek verilerek yapılmış bir cfw olduğu her halinden belli her şey gayet stabil durumda tekrar teşekkürler.[/QUOTE
rica ecerim gule gule kullanin.

tamcoskun

tamcoskun

Üye

Kurtulus40_Belle_v3.3 yükledim.Ayar resmi bu, ben mi göremiyorum yada yanlış yüklememi yapmışım.

İsmail Çolak

Üye
hocam bide orda ... işaretinin olduğu yere bakın yada oraya bakıyorsanız yanındaki A işaretine bakın ayrı ayrı çünkü onlar

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Doğru ya, özür, yanlış yere bakıyormuşum. A nın olduğu yerdeymiş.Teşekkürler.

Üst Alt