yeni sürümde effect olayı harika olmuş
emeği geçenlere teşşekür edrim

Effects yapanlara bende tesekkur ederim.
Ama entegre etmek kimindir isidir sizce?

Bak arkadasim aslinda direk depo modunda atmakatan ziyade ovi pc suit araciligla muzik aktarimini kullanirsak daha elverisli oluyor.E içinde ses dosyaları veya music içine atıyorum hafıza kartına attım şimdi orda sorun yapmıyor ama E de sorun oluşuyor yenile diyince
ellerine saglık

ellerine sağlık kurtuluş kardeş , şu anda yüklüyorum v3.3 ünü telefonu sevmemi sağlayan insansın büyük üstad Kurtuluş40 =)
gule gule kullanin.ikinci koydugum rofs2 kullaniyorum cunku onun saat ve profil transparan olmadigi icin ben busekilde sevdim.sen ne sitiyorsun istedini soyle yaparim onu kullanirsin.ozel rofs2 yaparim isteklerini yazman yeterli.kurtulus40 dostum sen hangi rofs2 yi kullanıyorsun? v3.3 içindekimi yoksa sonradan verdiğinimi kullanıyorsun.
bende şimdi v3.3 yukledim ama galiba bende ikinci rofs2 dosyasını yukleyeceğim.
ikinci koydugum rofs2 kullaniyorum cunku onun saat ve profil transparan olmadigi icin ben busekilde sevdim.sen ne sitiyorsun istedini soyle yaparim onu kullanirsin.ozel rofs2 yaparim isteklerini yazman yeterli.
varya gerçekten çok teşekurler.. emeğine sağlık
Benim nikim kurtulus degil arkadasim.ama seni kiracak degilim istdigin var tabiki.Kurtuluş elinde Radyo kullanarak çal türkçe plugin i var mı?

Hay aklınla bin yaşa. Harika olur ve kurtuluş ustada harika uyarlar.olmuşken digitalinide uyarla bi zahmet@kurtulus40 Hocam PR1.2'deki ekran koruyucuyu Belle'ye uyarlama şansın var mı? Belle'deki çok mat. PR1.2'deki çok parlak ve içi boştu. Daha güzel görünüyordEkranı kilitleyince çıkan büyük dijital saatten bahsediyorum![]()
Sağ alt koşede 3 çizgi olan yere tıkla yri giriş ekranı ekle de istediğin kadarKurdum Şimdi Ana Ekran 1 tane Oldu dier Bellede ing olanda 4 tane idi şimdi 1 tane oldu
ha anladim kadariyla mesajlari ac bos bi ekran var.ardindan sag tsa dokun klasorleri gor secenegi var ac acinca gelen giden taslaklar gonderilmis asagi dogru menu var.sag cizgili tusa tekrar dokun acilan bolumde Mesaj gorunumu ac OTURUMLAR seklinde sec tamamdir bence bundan bahsediyorsun![]()
arkadaşlar bende birşey belirtmek istiyorum pr 1.2 ve annada normal girş ekranında gelen yeni mesaja aç diyince oturum şeklinde görüntülüyordu şimdi bellede ise direk mesajı açıyor ve kapatma için 4-5 kere geri duşuna basmak gerekyor bu annadaki gibi ayarlanması mümkün olabilr mi bnce dha kullanışlı olur.Saygılarımla..