vcihan
Üye
kurtuluş kardeş,
öncelikle bizler için verdiğin özverili emeklerin için teşekkür ediyor ve ellerine sağlık diyorum.
hakkında yazılanlar ve senin yazdıklarını okuyunca bende sana karşı saygı ve güven oluştu,
mübalağa etmiyorum, çünkü en ufak sıkıntısı olan kullanıcıyı bile atlamadan ve üşenmeden cevaplıyorsun.
benim hikayem ve sıkıntımsa şudur;
dg n8 kullanıyorum ve şu an üzerinde ivo3.1 var.
forumları takip ederek, stabil ve dertsiz bir telefona sahip olmak için çeşitli yollar denedim ama bir türlü olmadı.
önce alman annasını flashladım ve bir süre kullandıktan sonra ivo3.1'e geçtim.
ancak 3.1'i yükledikten sonra foto ve video düzenleyici gitti telden, fotolar kırık gözüktü, biraz kurcalayınca şarj ömrü 1 güne kadar düştü.
fotolar bellede dcım'a atıldığından oluyomuş kırılma durumu sineye çektim, bi foto çekip döndüm galeriye çözüldü. ancak bende yiten uygulamaların başka arkadaşlarda bulunduğunu ve sorunsuz çalıştığını okudum başka konular altında.
bunun üzerine 3 kere dead phone attım telime.
hepsinde iskandinav pr1.0a döndüm ve ardından birinde 22.14, birinde 24.01 alman ve sonuncusunda 24.01 türkiye annalarını flashladım belle öncesi.
buraya kadar hiç problemim olmuyor. tel gayet güzel çalışıyor, uygulamalar problemsiz ve tam.
ancak 3.1 belleyi flashlayınca her seferinde yukarıda bahsettiğim sıkıntılarla karşılaştım, hatta şimdi donma ve klavyede karakterlerin birbirine girmesi gibi problemlerle kullanıyorum teli.
telefon hurdaya çıkacak diye tırsıyorum birşey yapmaya üzerinde artık.
daha doğrusu bir kere kurmak ve bu ikrah gelme durumundan çıkmak istiyorum.
yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
saygılarımla...
dostum sıkıntılar yaşadığına üzüldüm
delight 3.3 hiç kurdunmu .bi de ondan denesen diyorum.ben onu kullanıyorum ve şu an bahsettiğin sıkıntıları yaşamıyorum

çok çaresiz bi durumdayım