N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

vcihan

vcihan

Üye
yeni sürümde effect olayı harika olmuş
akşamdan beri bir kaç deneme yaptım kırık resim olayı ve resim göstermeme
hatasını göremedim.bu versiyon ile çözüldümü yoksa
emeği geçenlere teşşekür edrim

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vcihan

vcihan

Üye

:rica:
Effects yapanlara bende tesekkur ederim.
Ama entegre etmek kimindir isidir sizce?

günlerdir bizi yeni versiyonu yüklemeden diğerini çıkaranın tabii
sayenizde telefonlar flash yalaması oldu.eğer servislik olursa sizi şikayet ederim şimdiden haberin olsun
demedin demeyesin diye :d:
:alkis:alkis:alkis:alkis:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
manisaa

manisaa

Üye
ellerine saglık

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
E içinde ses dosyaları veya music içine atıyorum hafıza kartına attım şimdi orda sorun yapmıyor ama E de sorun oluşuyor yenile diyince
Bak arkadasim aslinda direk depo modunda atmakatan ziyade ovi pc suit araciligla muzik aktarimini kullanirsak daha elverisli oluyor.
Bilgin olsun..

----------Eklendi @ 13:05:16 ---------- Yazıldı @ 12:55:56 ----------

:rica:

----------Eklendi @ 13:16:57 ---------- Yazıldı @ 13:05:16 ----------

Arkadaslarim bir sure arnizda olamiycamdan dolayi ozur diliyorum.
Gelince cevaplarim devam edice.

hayirli cumalar...Sevgilerimle kalin...

Cruxman

Üye
ellerine sağlık kurtuluş kardeş , şu anda yüklüyorum v3.3 ünü telefonu sevmemi sağlayan insansın büyük üstad Kurtuluş =)
birde şu cutesms.mp3 ü koyabilirsen çok sevinirim o sesi çok seviyordum ben bu 3.3 te yok o :(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mh.

mh.

Üye
kurtulus40 dostum sen hangi rofs2 yi kullanıyorsun? v3.3 içindekimi yoksa sonradan verdiğinimi kullanıyorsun.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus40 dostum sen hangi rofs2 yi kullanıyorsun? v3.3 içindekimi yoksa sonradan verdiğinimi kullanıyorsun.
ikinci koydugum rofs2 kullaniyorum cunku onun saat ve profil transparan olmadigi icin ben busekilde sevdim.sen ne sitiyorsun istedini soyle yaparim onu kullanirsin.ozel rofs2 yaparim isteklerini yazman yeterli.

mh.

mh.

Üye

ikinci koydugum rofs2 kullaniyorum cunku onun saat ve profil transparan olmadigi icin ben busekilde sevdim.sen ne sitiyorsun istedini soyle yaparim onu kullanirsin.ozel rofs2 yaparim isteklerini yazman yeterli.
bende şimdi v3.3 yukledim ama galiba bende ikinci rofs2 dosyasını yukleyeceğim.

arkadaşım isteğim canının sağlığı zaten yapacağını yapıyorsun daha ne diyeyim:oke: varya gerçekten çok teşekurler.. emeğine sağlık:alkis

TheMadness

TheMadness

Üye
Kurtuluş elinde Radyo kullanarak çal türkçe plugin i var mı?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
@kurtulus40

Hocam PR1.2'deki ekran koruyucuyu Belle'ye uyarlama şansın var mı?

Belle'deki çok mat. PR1.2'deki çok parlak ve içi boştu. Daha güzel görünüyordu.

Ekranı kilitleyince çıkan büyük dijital saatten bahsediyorum :)

vcihan

vcihan

Üye
@kurtulus40 Hocam PR1.2'deki ekran koruyucuyu Belle'ye uyarlama şansın var mı? Belle'deki çok mat. PR1.2'deki çok parlak ve içi boştu. Daha güzel görünüyordEkranı kilitleyince çıkan büyük dijital saatten bahsediyorum :)
Hay aklınla bin yaşa. Harika olur ve kurtuluş ustada harika uyarlar.olmuşken digitalinide uyarla bi zahmet

ms93

ms93

Üye
arkadaşlar bende birşey belirtmek istiyorum pr 1.2 ve annada normal girş ekranında gelen yeni mesaja aç diyince oturum şeklinde görüntülüyordu şimdi bellede ise direk mesajı açıyor ve kapatma için 4-5 kere geri duşuna basmak gerekyor bu annadaki gibi ayarlanması mümkün olabilr mi bnce dha kullanışlı olur.Saygılarımla..

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kardeş yazılım harika olmuş ivo hikaye kurtulus40 harika

manisaa

manisaa

Üye
nokia bizim telefonlar için belle yi çıkardıgında işişten geçmiş olacak. maşallah yazılım uzmanı arkadaşlar nokia dan önde gidiyor

mamilim90

mamilim90

Üye
Kurdum Şimdi Ana Ekran 1 tane Oldu dier Bellede ing olanda 4 tane idi şimdi 1 tane oldu

epts

epts

Üye
kurtuluş hocam tek birşey diyicem Allah Razı olsun senden ve bu yazıyı okuyanlardan

vcihan

vcihan

Üye
Kurdum Şimdi Ana Ekran 1 tane Oldu dier Bellede ing olanda 4 tane idi şimdi 1 tane oldu
Sağ alt koşede 3 çizgi olan yere tıkla yri giriş ekranı ekle de istediğin kadar

----------Eklendi @ 22:31:43 ---------- Yazıldı @ 22:16:34 ----------

ha anladim kadariyla mesajlari ac bos bi ekran var.ardindan sag tsa dokun klasorleri gor secenegi var ac acinca gelen giden taslaklar gonderilmis asagi dogru menu var.sag cizgili tusa tekrar dokun acilan bolumde Mesaj gorunumu ac OTURUMLAR seklinde sec tamamdir bence bundan bahsediyorsun :good:

arkadaşlar bende birşey belirtmek istiyorum pr 1.2 ve annada normal girş ekranında gelen yeni mesaja aç diyince oturum şeklinde görüntülüyordu şimdi bellede ise direk mesajı açıyor ve kapatma için 4-5 kere geri duşuna basmak gerekyor bu annadaki gibi ayarlanması mümkün olabilr mi bnce dha kullanışlı olur.Saygılarımla..

cevap üstte

Üst Alt