N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

ms93

ms93

Üye

mh.

mh.

Üye

dostum sorun yok bende.sen nereye atiyorsun?

----------Eklendi @ 18:56:29 ---------- Yazıldı @ 18:54:54 ----------

oda buraya takiliyor kiskanma dostum.
:tşk::oke:

arkadaşım valla tebrik ediyorum jet gibisin her yere yetişiyorsun herkesin yardımına koşuyorsun:alkis

----------Eklendi @ 20:11:38 ---------- Yazıldı @ 20:02:46 ----------

kurtulus40 arkadaşım birde sana birşey soracağım. ben flash atarken önce telefona hard format atıyorum sonra hafıza kartını çıkarıp E yi biçimlendiriyorum ve senin belleyi yüklerken anna v24 versiyondaki dosyalar ile değiştiriyorum ve dead değilde normal flash atıyorum bir sorun olurmu? baktımda senin videoda sen dead olarak atıyorsun ondan merak ettim.

ms93

ms93

Üye
E içinde ses dosyaları veya music içine atıyorum hafıza kartına attım şimdi orda sorun yapmıyor ama E de sorun oluşuyor yenile diyince

E içinde ses dosyaları veya music içine atıyorum hafıza kartına attım şimdi orda sorun yapmıyor ama E de sorun oluşuyor yenile diyince

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: zikfirsel
SuaT6027

SuaT6027

Üye
kurtulus abım cok tesekkur ederızzz:D :tşk::tşk::tşk::tşk::alkis

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:tşk::oke:

arkadaşım valla tebrik ediyorum jet gibisin her yere yetişiyorsun herkesin yardımına koşuyorsun:alkis

----------Eklendi @ 20:11:38 ---------- Yazıldı @ 20:02:46 ----------

kurtulus40 arkadaşım birde sana birşey soracağım. ben flash atarken önce telefona hard format atıyorum sonra hafıza kartını çıkarıp E yi biçimlendiriyorum ve senin belleyi yüklerken anna v24 versiyondaki dosyalar ile değiştiriyorum ve dead değilde normal flash atıyorum bir sorun olurmu? baktımda senin videoda sen dead olarak atıyorsun ondan merak ettim.
sorunolmaz dostum.belle'ye format gerekmez annadan donerken gerekli.

vcihan

vcihan

Üye

Arkadaslarim herkese hayirli olsun.Yeni effetcs ve saat normal haliyle ilk mesaja guncellendi.effects video eklendi.
Hayirli olsun.
daha eskisine alışmadan yeni versiyon bu ne hız yav yetişemiyoruz.
sadece rofs2 yle flash lasak yeterli olurmu

TheMadness

TheMadness

Üye
daha eskisine alışmadan yeni versiyon bu ne hız yav yetişemiyoruz.sadece rofs2 yle flash lasak yeterli olurmu
olmaz. En az rofs2 rofs3 core ile flash atacaksın.

----------Eklendi @ 22:52:23 ---------- Yazıldı @ 22:51:09 ----------

Dead flash önermiyorum. Garanti dışı bırakır.

zikfirsel

zikfirsel

Üye
arkadaşlar,

hepinizin huzurunda kurtuluş40 hocama teşekkür etmek istiyorum tekrar ve tekrar :)

bu kadar komplekssiz ve bu kadar yardımsever bir insanı zor bulursunuz, lütfen kıymetini bilin!
bıkmadan usanmadan ilgilendi benimle :)

allah razı olsun kurtuluş kardeşim ve tüm işlerini rast getirsin inşallah...

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
epts

epts

Üye
bende emeği geçenlere teşekkür ederim .. bir ricada bulunucam harita olayı ingilizce, bunun türkçesini nasıl bulabilirim?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar,

hepinizin huzurunda kurtuluş40 hocama teşekkür etmek istiyorum tekrar ve tekrar :)

bu kadar komplekssiz ve bu kadar yardımsever bir insanı zor bulursunuz, lütfen kıymetini bilin!

Allahim hepimizden razi olsun kardesim nedemek ilgilenmek.actik bir konu ilgilenmesek olmaz.
Yoksa bu guzel sozlere nasil layik olunur.
asil ben tesekkur ediyorum sahsiniza ve beni degere bulupda konumda yorum yapiyorsunuz..:good:

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende emeği geçenlere teşekkür ederim .. bir ricada bulunucam harita olayı ingilizce, bunun türkçesini nasıl bulabilirim?
arkadasim haritalari ovi magaza uzerinden yukle ve turkce ve ingilizce olur.Ardindan ovi pc suit'ten haritalari guncelle ve haritani indirebilirsin.turkcelestirme bu sekilde basarili denendi.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
arkadaşlar,

Amin... Allah razı olsun Kurtuluş hocam, v3.3'ü ben de yükledim gayet güzel. Emeğine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

OzGuRKnowN

Üye
Bütün herşey türkçe oldumu şimdi :) Mesaj okuyucu seslikomutlar vs vs ?

mh.

mh.

Üye
kurtuluş arkadaşım enson eklediğin rofs2 dosyasinda yeni saatmı var ve en son yayınladığın v3.3 un içindeki rofs2 ile değiştirip flashmı atsammı yoksa değişim yapmadanmı flash atsam. Ve bir arkadaşta radyodan çal özelliiğini kullanamadığın yazmıştı ve bunun içinde hangi rofs2 yi yukleyim. Lafı uzatmadan kısaca sorunsuz rofs2 hangisi onu yukleyim birde transparan saat en son verdiğin rofs2 içinde varmı.

Selamlar hayırlı cuma`lar.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bütün herşey türkçe oldumu şimdi :) Mesaj okuyucu seslikomutlar vs vs ?
Sayin arkadasim ovi haritalar haric hersey turkce oldu ovi haritalari ovi magazadan yukleme yapinca oda turkce oluyor.Mesaj okuyu Aylin ablamizin sesi zatende otomatik hangi dilde gelirse mesaj o dilin ses komutuyla okuyor.QT samart installer sorunuda kalmadi her dilde yukleme yapabiliniyor.

----------Eklendi @ 12:14:18 ---------- Yazıldı @ 12:07:25 ----------

kurtuluş arkadaşım enson eklediğin rofs2 dosyasinda yeni saatmı var ve en son yayınladığın v3.3 un içindeki rofs2 ile değiştirip flashmı atsammı yoksa değişim yapmadanmı flash atsam. Ve bir arkadaşta radyodan çal özelliiğini kullanamadığın yazmıştı ve bunun içinde hangi rofs2 yi yukleyim. Lafı uzatmadan kısaca sorunsuz rofs2 hangisi onu yukleyim birde transparan saat en son verdiğin rofs2 içinde varmı.

Selamlar hayırlı cuma`lar.
arkadasim bak simdi yeninin icinde transparan olmayan saat tansparan olmayan profil widget var ayriyete yeni effects var hangisini istersen flash yapabilirsin.ikiside sorunsuz Rofs2 dosyasi.sadece Rofs2 hangisini itedine bagli.Ayarlarim programlarim gitmesin istiyorsan sadece Rofs2,Rofs3 ve core dosyalarini kullan diger sildimiz 2 dosyayla beraber UDA dosyasinida silebilirsin.

Not: Fakat bu islem bazen ise yaramiyor yani yeni dosyalari atamiyor ama %80 oluyor bilginde bulunsun.

herkese hayirli cumalar.....

Üst Alt