ms93
Üye
dostum sorun yok bende.sen nereye atiyorsun?
E içinde ses dosyaları veya music içine atıyorum hafıza kartına attım şimdi orda sorun yapmıyor ama E de sorun oluşuyor yenile diyince
atiyorum dostum.ozelinevallahi rofsu saat işini haledip atsan bana kafan kalabalık değilken sevinirim hocam
----------Eklendi @ 18:56:29 ---------- Yazıldı @ 18:54:54 ----------
oda buraya takiliyor kiskanma dostum.

E içinde ses dosyaları veya music içine atıyorum hafıza kartına attım şimdi orda sorun yapmıyor ama E de sorun oluşuyor yenile diyince
Arkadaslarim herkese hayirli olsun.Yeni effetcs ve saat normal haliyle ilk mesaja guncellendi.effects video eklendi.hocam saol bekliyorumm
sorunolmaz dostum.belle'ye format gerekmez annadan donerken gerekli.
arkadaşım valla tebrik ediyorum jet gibisin her yere yetişiyorsun herkesin yardımına koşuyorsun
----------Eklendi @ 20:11:38 ---------- Yazıldı @ 20:02:46 ----------
kurtulus40 arkadaşım birde sana birşey soracağım. ben flash atarken önce telefona hard format atıyorum sonra hafıza kartını çıkarıp E yi biçimlendiriyorum ve senin belleyi yüklerken anna v24 versiyondaki dosyalar ile değiştiriyorum ve dead değilde normal flash atıyorum bir sorun olurmu? baktımda senin videoda sen dead olarak atıyorsun ondan merak ettim.
daha eskisine alışmadan yeni versiyon bu ne hız yav yetişemiyoruz.
Arkadaslarim herkese hayirli olsun.Yeni effetcs ve saat normal haliyle ilk mesaja guncellendi.effects video eklendi.
Hayirli olsun.
olmaz. En az rofs2 rofs3 core ile flash atacaksın.daha eskisine alışmadan yeni versiyon bu ne hız yav yetişemiyoruz.sadece rofs2 yle flash lasak yeterli olurmu
olmaz. En az rofs2 rofs3 core ile flash atacaksın.
rica ederim. Sorunu olanlar sorabilir bana.mesaj alındı teşekkürler

Allahim hepimizden razi olsun kardesim nedemek ilgilenmek.actik bir konu ilgilenmesek olmaz.arkadaşlar,
hepinizin huzurunda kurtuluş40 hocama teşekkür etmek istiyorum tekrar ve tekrar
bu kadar komplekssiz ve bu kadar yardımsever bir insanı zor bulursunuz, lütfen kıymetini bilin!
bıkmadan usanmadan ilgilendi benimle
allah razı olsun kurtuluş kardeşim ve tüm işlerini rast getirsin inşallah...

arkadasim haritalari ovi magaza uzerinden yukle ve turkce ve ingilizce olur.Ardindan ovi pc suit'ten haritalari guncelle ve haritani indirebilirsin.turkcelestirme bu sekilde basarili denendi.bende emeği geçenlere teşekkür ederim .. bir ricada bulunucam harita olayı ingilizce, bunun türkçesini nasıl bulabilirim?
arkadaşlar,
hepinizin huzurunda kurtuluş40 hocama teşekkür etmek istiyorum tekrar ve tekrar
bu kadar komplekssiz ve bu kadar yardımsever bir insanı zor bulursunuz, lütfen kıymetini bilin!
bıkmadan usanmadan ilgilendi benimle
allah razı olsun kurtuluş kardeşim ve tüm işlerini rast getirsin inşallah...
Sayin arkadasim ovi haritalar haric hersey turkce oldu ovi haritalari ovi magazadan yukleme yapinca oda turkce oluyor.Mesaj okuyu Aylin ablamizin sesi zatende otomatik hangi dilde gelirse mesaj o dilin ses komutuyla okuyor.QT samart installer sorunuda kalmadi her dilde yukleme yapabiliniyor.Bütün herşey türkçe oldumu şimdiMesaj okuyucu seslikomutlar vs vs ?
arkadasim bak simdi yeninin icinde transparan olmayan saat tansparan olmayan profil widget var ayriyete yeni effects var hangisini istersen flash yapabilirsin.ikiside sorunsuz Rofs2 dosyasi.sadece Rofs2 hangisini itedine bagli.Ayarlarim programlarim gitmesin istiyorsan sadece Rofs2,Rofs3 ve core dosyalarini kullan diger sildimiz 2 dosyayla beraber UDA dosyasinida silebilirsin.kurtuluş arkadaşım enson eklediğin rofs2 dosyasinda yeni saatmı var ve en son yayınladığın v3.3 un içindeki rofs2 ile değiştirip flashmı atsammı yoksa değişim yapmadanmı flash atsam. Ve bir arkadaşta radyodan çal özelliiğini kullanamadığın yazmıştı ve bunun içinde hangi rofs2 yi yukleyim. Lafı uzatmadan kısaca sorunsuz rofs2 hangisi onu yukleyim birde transparan saat en son verdiğin rofs2 içinde varmı.
Selamlar hayırlı cuma`lar.