N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

vcihan

vcihan

Üye
kurtuluş kardeş,
öncelikle bizler için verdiğin özverili emeklerin için teşekkür ediyor ve ellerine sağlık diyorum.

hakkında yazılanlar ve senin yazdıklarını okuyunca bende sana karşı saygı ve güven oluştu,
mübalağa etmiyorum, çünkü en ufak sıkıntısı olan kullanıcıyı bile atlamadan ve üşenmeden cevaplıyorsun.

benim hikayem ve sıkıntımsa şudur;
dg n8 kullanıyorum ve şu an üzerinde ivo3.1 var.
forumları takip ederek, stabil ve dertsiz bir telefona sahip olmak için çeşitli yollar denedim ama bir türlü olmadı.

önce alman annasını flashladım ve bir süre kullandıktan sonra ivo3.1'e geçtim.
ancak 3.1'i yükledikten sonra foto ve video düzenleyici gitti telden, fotolar kırık gözüktü, biraz kurcalayınca şarj ömrü 1 güne kadar düştü.
fotolar bellede dcım'a atıldığından oluyomuş kırılma durumu sineye çektim, bi foto çekip döndüm galeriye çözüldü. ancak bende yiten uygulamaların başka arkadaşlarda bulunduğunu ve sorunsuz çalıştığını okudum başka konular altında.

bunun üzerine 3 kere dead phone attım telime.
hepsinde iskandinav pr1.0a döndüm ve ardından birinde 22.14, birinde 24.01 alman ve sonuncusunda 24.01 türkiye annalarını flashladım belle öncesi.
buraya kadar hiç problemim olmuyor. tel gayet güzel çalışıyor, uygulamalar problemsiz ve tam.

ancak 3.1 belleyi flashlayınca her seferinde yukarıda bahsettiğim sıkıntılarla karşılaştım, hatta şimdi donma ve klavyede karakterlerin birbirine girmesi gibi problemlerle kullanıyorum teli.
telefon hurdaya çıkacak diye tırsıyorum birşey yapmaya üzerinde artık.
daha doğrusu bir kere kurmak ve bu ikrah gelme durumundan çıkmak istiyorum.

yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
saygılarımla...

dostum sıkıntılar yaşadığına üzüldüm
delight 3.3 hiç kurdunmu .bi de ondan denesen diyorum.ben onu kullanıyorum ve şu an bahsettiğin sıkıntıları yaşamıyorum

TheMadness

TheMadness

Üye
Nokia n8 de resmi ANNA nın üzerine ben BELLE yükledim, fakat Product Code hatası verdi, bu hatayı almamak için yine bu sayfalarda var, Navi den 24.1 sürümünden telefon la ilgili sürüm dosyalarını indirdim ve burada anlatıldığı gibi Phoenix in altına kopyaladım ve Belle yüklemeden sonraki adımları takip etme yöntemiyle sorunsuzca kurabildim.

Bu ivo nun BELLE si güzel di, offis yoktu bu forumlardan bulup kurdum, quick officin word ü çalışmadı, Smart Office yi kurdum, alışmak öğrenmek zaman alsa da o da güzel bir office programı, yalnız smart office ile düzenlediğiniz bir dosyayı quick office açmıyor.Bilginiz olsun.
Operada da bazı karakterler rusça gözüküyor du, ve bunu araştırıken, sağ olsun, medness in tavsiyesiyle mendess in bellesini denedim, oda güzel fakat hafıza kartına yedeklediğim telefon rehberimi görmedi ve geri yükleyemedim, bunu araştırırken, Kurtuluşun bellesini farkettim ve onu da denedim, şimdilik bir soruna rastlamadım herşey gayet güzel çalışıyor.

Bana göre şimdilik en iyisi Kurtuluşun Bellesi gibi duruyor, aralarında saydığım bu hatalardan başka görsel farklar var, bu da kullanıcıların kişisel fikrine göre değişir sanırım.

Konularla ilgili herkese teşşekkür ederim.Saygılar.

Benim sorunumu söylediğin için teşekkür ediyorum. En kısa sürede düzeltilecektir ;) Yardımın için teşekkürler.

----------Eklendi @ 16:57:33 ---------- Yazıldı @ 16:54:09 ----------

Bu arada kurtuluş arkadaşımızı tebrik ediyoruz gerçekten güzel firmware olmuş.

zikfirsel

zikfirsel

Üye
eyvallah arkadaşım,
kurmadım, dediğim gibi tırsıyorum artık.
video ve forumlardaki harfiyen yapıyor olmama rağmen sonuç sıkıntılı oluyor hep.
e'ye biçimlendirme, sonra *#7370#'ler flash öncesi ve sonrası...
yazmayı unuttuğum birşey daha; yedeği geri yükledim ne posta kutularım ne kısayollarım ne ayarlarım yok ortada vs.
o yüzden yardım istedim başından sonuna başımda olsun biri diye...

----------Eklendi @ 17:05:23 ---------- Yazıldı @ 16:58:13 ----------

bu arada yanlış da anlaşılmasın, 3.1'i kullanan ve memnun olanlar da var.
kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemem. lakin çok severek kullandığım n8'ime iyi gelmedi herhalde :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş kardeş,
öncelikle bizler için verdiğin özverili emeklerin için teşekkür ediyor ve ellerine sağlık diyorum.

hakkında yazılanlar ve senin yazdıklarını okuyunca bende sana karşı saygı ve güven oluştu,
mübalağa etmiyorum, çünkü en ufak sıkıntısı olan kullanıcıyı bile atlamadan ve üşenmeden cevaplıyorsun.

benim hikayem ve sıkıntımsa şudur;
dg n8 kullanıyorum ve şu an üzerinde ivo3.1 var.
forumları takip ederek, stabil ve dertsiz bir telefona sahip olmak için çeşitli yollar denedim ama bir türlü olmadı.

önce alman annasını flashladım ve bir süre kullandıktan sonra ivo3.1'e geçtim.
ancak 3.1'i yükledikten sonra foto ve video düzenleyici gitti telden, fotolar kırık gözüktü, biraz kurcalayınca şarj ömrü 1 güne kadar düştü.
fotolar bellede dcım'a atıldığından oluyomuş kırılma durumu sineye çektim, bi foto çekip döndüm galeriye çözüldü. ancak bende yiten uygulamaların başka arkadaşlarda bulunduğunu ve sorunsuz çalıştığını okudum başka konular altında.

bunun üzerine 3 kere dead phone attım telime.
hepsinde iskandinav pr1.0a döndüm ve ardından birinde 22.14, birinde 24.01 alman ve sonuncusunda 24.01 türkiye annalarını flashladım belle öncesi.
buraya kadar hiç problemim olmuyor. tel gayet güzel çalışıyor, uygulamalar problemsiz ve tam.

ancak 3.1 belleyi flashlayınca her seferinde yukarıda bahsettiğim sıkıntılarla karşılaştım, hatta şimdi donma ve klavyede karakterlerin birbirine girmesi gibi problemlerle kullanıyorum teli.
telefon hurdaya çıkacak diye tırsıyorum birşey yapmaya üzerinde artık.
daha doğrusu bir kere kurmak ve bu ikrah gelme durumundan çıkmak istiyorum.

yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
saygılarımla...
:tşk:
guzel sozleriniz icin.
Bizlerde guzel birseyler yapmaya calisiyoruz.
Ben kendim kullandikca guzel insanlarda faydalansin diye paylasiyorum.
Begenipde degerli kiliyorsaniz ne mutlu bana.

marsoy

marsoy

Üye
ovi mağazam sorunluuuuuuuuu :D

marsoy

marsoy

Üye
hocam mağazaya giriyorum geri atıyo menüye beni :( çok çaresiz bi durumdayım :D

TheMadness

TheMadness

Üye
marsoy mağazada sorun yok. test ettim ;)

emre.koc

emre.koc

Üye
hocam fm transmitter için tşkr ederim en kısa zamanda sözcük olayı için de ekran resmi koyacam .

ms93

ms93

Üye
hocam birde E hafızasına müzik attığımda yenile dediğmde hepsi yok oluyor yani yenile dememem gerekiyor ama hafıza kartı değiştrdğmde otomatik yeniliyor ya yenilendiği için kütüphane E deki müzikleri görmüyor.s

TheMadness

TheMadness

Üye

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sende var demedm zaten bende var dedim arkadaşım :D ben girince beni atıyo menüye geri dönüyor
dostum sen bunu kursana benim hic sorunum olmadi.

----------Eklendi @ 18:12:45 ---------- Yazıldı @ 18:11:01 ----------

seni unttum Madness® ozur sende bizdensin.

TheMadness

TheMadness

Üye
yok önemli değil biliyordum zaten yapmayı :P

ms93

ms93

Üye
hocam birde E hafızasına müzik attığımda yenile dediğmde hepsi yok oluyor yani yenile dememem gerekiyor ama hafıza kartı değiştrdğmde otomatik yeniliyor ya yenilendiği için kütüphane E deki müzikleri görmüyor.s

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım bak şimdi çok kıskandım:)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum sorun yok bende.sen nereye atiyorsun?

----------Eklendi @ 18:56:29 ---------- Yazıldı @ 18:54:54 ----------

kurtulus40 arkadaşım bak şimdi çok kıskandım:)
oda buraya takiliyor kiskanma dostum.

Üst Alt