tabiki ne demek isteginiz olurda olmazmi hic.haber bekleyincidden kurtulus abı bunu yapabılırmıyız yaa.. türkce karakterler olmasa ama tuslar buyuuk olsa![]()
tamam arkadasim senide belleci yapariz memnunuyetle.ozelinki baglantidan bana ulasabilirsin.uzulmene ve dert etmene gerek yok.arkadaşlar ben belle yazılımı kuruyordum telefonumda orjinal telefon güncellemesi seçeneğiyle anna yüklüydü önce alman annasını yükledim sonra belleyi yükleyecektim sasnırım anna yüklü olduğu için üstüne alman annası kurunca telefon 25ten geri saydı ama açılmadı şimdi açılmıyor telefon açma kapama basıınca çk kısa bir kere titriyor ama hiç bir ışık yok sadce arada şarj ıığı yanıp sönüyor pc bağlayınca bi 3 saniye okuyor sonra kayboluyor hard formata cewap vermiyor yardımlarınıza ihtiyacım var.s saygılarımla..

okey arkadasim.ik ben 8 uur hier. okeyteşekkür ederim abicim telefon açılmıyorda o stres yaptı beni özeldende yazdım tekrar destek sağlarsan çok memnun olurum
arkadaşım dünkü mesajımi galiba görmedin. Ve bakıyorumda yine süper şeyler yapmışsın. Tekrar ellerine ve emeğine sağlıkkurtulus40 hocam cihazı baya kurcaladım effectleri geri yükledim ve güç düğmesinden resart yaptım cihazım düzeldi.arkadaşım birde güncelleme yapmışsın. eski ile yenisi arasında ne fark var ve yüklemek istesek ayarlar ve dosyalar bozulmadan nasıl vaya hangi dosyayı değiştirmemiz lazım?
arkadaşım bu yaptığin v3.3 versiyonu flash atarakmi yükleyecegiz yoksa başka bir yolu varmı? Çünkü bende bir sürü pro ve dosya varda bu arada baya yoğun çalışıyorum ondan dolayı
istediginiz kadar giris ekrani ekleyebilirsiniz.3.3 harika olmuş.emeği geçenlere teşekkürler.tek resim üzeride birkaç giriş ekranı olabiliyormu
mecburen flashla yukleme yapiyoruz.gormedim mesajini dun saat 22 den sabah 8 e kadar turkce isiyle ugrasdim inanin.bu aksamda araniza gec kaldim dostlar.selam herkese.arkadaşım dünkü mesajımi galiba görmedin. Ve bakıyorumda yine süper şeyler yapmışsın. Tekrar ellerine ve emeğine sağlıkarkadaşım bu yaptığin v3.3 versiyonu flash atarakmi yükleyecegiz yoksa başka bir yolu varmı? Çünkü bende bir sürü pro ve dosya varda bu arada baya yoğun çalışıyorum ondan dolayı
![]()

Kurtulus abım yıne yapmıs yıne yapmıs yıne yapmıshemen gecıyoruz 3.3 e
abım qt sorunu cozuldu mu pekı ya? bu v25 de cozmusler belleye bısıler olmadımı?

Aynen ben de çok üzüldüm. Askerlerimize rahmet ailesine ve yakınlarına sabır dilerim. Qt sorununu hallettim ben. Kurtulus40 arkadaş isterse bu cfw yi fixlerim.kurulus40 arkadaşım QT ıçin dört gözle bekliyorum. O zaman yarın bu gece dosyalarımı yedekleyim yarın artık QT olmuş yada olmamışsa o zaman yüklerim tabi inşallah hallerdersin.. VALLA O KADAR ÜZÜLDÜMKI BUGÜNKI ASKERLERIMIZE.. ALLAHTAN GANI GANI RAHMET AILELERINE VE AKRABALARINA SABIR DILIYORUM.
Aynen ben de çok üzüldüm. Askerlerimize rahmet ailesine ve yakınlarına sabır dilerim. Qt sorununu hallettim ben. Kurtulus40 arkadaş isterse bu cfw yi fixlerim.
rica ederim arkadasim dun ilgilenemedim cunku bu yeniyi turkcelestirmek icin sabah 8 kadar ugrastim.o yuzden bugun hallattik arkadasin olu N8 telefonunu kurtardik.herşey için teşekkürler kurtulus abicim herkese tavsiyemdir memnun kalacaksınız sorunsuz bir uygulamadır herşeyiyle mukemmel![]()