N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

vcihan

vcihan

Üye
klavyedeki harflerin biraz daha büyük olanı varmı acaba

SuaT6027

SuaT6027

Üye
cidden kurtulus abı bunu yapabılırmıyız yaa.. türkce karakterler olmasa ama tuslar buyuuk olsa :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cidden kurtulus abı bunu yapabılırmıyız yaa.. türkce karakterler olmasa ama tuslar buyuuk olsa :D
tabiki ne demek isteginiz olurda olmazmi hic.haber bekleyin

Haberler iyi hemide 3x11 F klavye oldu yanliz sadece turkce oldugu icin yazama dili baska kullanirken Q klavyeden cikip alfasayisal tus takimina geciyor.olmasi icin rarli dosyadan cikanlari C/resource/plugins icne x-plorer yardimiyla atin yeniden baslatin.begenmesseniz once yazma dilini ingilizce yapin yada telefonu kapatip acin ve ayni dosya icinde silin.
benim telefonumden goruntu.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar ilk mesaja Belle v3.3 eklendi ve turkcelestirme tamamiyle bana Aittir.onceki surumlerindeki video ve foto editorlerin ingilizcede turkce olmasi duzeltildi.Hayirli olsun herkese.

Ama sizlerden ricam alinti yaparken baska yerlerde paylasilirken ismimin ve linkimin verilmesidir.tabi turkce olarak verilirse.
Emek hirsizligi yapmiyalim lutfen.

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
marsoy

marsoy

Üye
hocam bnm ovi yne atiyor beni ne yapablirm

ms93

ms93

Üye
arkadaşlar ben belle yazılımı kuruyordum telefonumda orjinal telefon güncellemesi seçeneğiyle anna yüklüydü önce alman annasını yükledim sonra belleyi yükleyecektim sasnırım anna yüklü olduğu için üstüne alman annası kurunca telefon 25ten geri saydı ama açılmadı şimdi açılmıyor telefon açma kapama basıınca çk kısa bir kere titriyor ama hiç bir ışık yok sadce arada şarj ıığı yanıp sönüyor pc bağlayınca bi 3 saniye okuyor sonra kayboluyor hard formata cewap vermiyor yardımlarınıza ihtiyacım var.s saygılarımla..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben belle yazılımı kuruyordum telefonumda orjinal telefon güncellemesi seçeneğiyle anna yüklüydü önce alman annasını yükledim sonra belleyi yükleyecektim sasnırım anna yüklü olduğu için üstüne alman annası kurunca telefon 25ten geri saydı ama açılmadı şimdi açılmıyor telefon açma kapama basıınca çk kısa bir kere titriyor ama hiç bir ışık yok sadce arada şarj ıığı yanıp sönüyor pc bağlayınca bi 3 saniye okuyor sonra kayboluyor hard formata cewap vermiyor yardımlarınıza ihtiyacım var.s saygılarımla..
tamam arkadasim senide belleci yapariz memnunuyetle.ozelinki baglantidan bana ulasabilirsin.uzulmene ve dert etmene gerek yok.:oke:

ms93

ms93

Üye
teşekkür ederim abicim telefon açılmıyorda o stres yaptı beni özeldende yazdım tekrar destek sağlarsan çok memnun olurum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkür ederim abicim telefon açılmıyorda o stres yaptı beni özeldende yazdım tekrar destek sağlarsan çok memnun olurum
okey arkadasim.ik ben 8 uur hier. okey

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Kurtulus abım yıne yapmıs yıne yapmıs yıne yapmıs :D hemen gecıyoruz 3.3 e :D abım qt sorunu cozuldu mu pekı ya? bu v25 de cozmusler belleye bısıler olmadımı?

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 hocam cihazı baya kurcaladım effectleri geri yükledim ve güç düğmesinden resart yaptım cihazım düzeldi.:alkisarkadaşım birde güncelleme yapmışsın. eski ile yenisi arasında ne fark var ve yüklemek istesek ayarlar ve dosyalar bozulmadan nasıl vaya hangi dosyayı değiştirmemiz lazım?
arkadaşım dünkü mesajımi galiba görmedin. Ve bakıyorumda yine süper şeyler yapmışsın. Tekrar ellerine ve emeğine sağlık:) arkadaşım bu yaptığin v3.3 versiyonu flash atarakmi yükleyecegiz yoksa başka bir yolu varmı? Çünkü bende bir sürü pro ve dosya varda bu arada baya yoğun çalışıyorum ondan dolayı:)

vcihan

vcihan

Üye
3.3 harika olmuş.emeği geçenlere teşekkürler.tek resim üzeride birkaç giriş ekranı olabiliyormu

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3.3 harika olmuş.emeği geçenlere teşekkürler.tek resim üzeride birkaç giriş ekranı olabiliyormu
istediginiz kadar giris ekrani ekleyebilirsiniz.
arkadaslarim ben son kez birdeneme daha yapacagim QT problemini gecmeye calisiyorum.bu biraz gec saatlerde olbilir ama gecersem burda duyurur ve yenisini koyarim.

----------Eklendi @ 19:41:35 ---------- Yazıldı @ 19:37:59 ----------

arkadaşım dünkü mesajımi galiba görmedin. Ve bakıyorumda yine süper şeyler yapmışsın. Tekrar ellerine ve emeğine sağlık:) arkadaşım bu yaptığin v3.3 versiyonu flash atarakmi yükleyecegiz yoksa başka bir yolu varmı? Çünkü bende bir sürü pro ve dosya varda bu arada baya yoğun çalışıyorum ondan dolayı:)
mecburen flashla yukleme yapiyoruz.gormedim mesajini dun saat 22 den sabah 8 e kadar turkce isiyle ugrasdim inanin.bu aksamda araniza gec kaldim dostlar.selam herkese.

Butun milletimizin basi sagolsun.Sehitlerimize allahtan rahmet yakinlarina sabir diliyorum....:ağlarım:

----------Eklendi @ 19:43:21 ---------- Yazıldı @ 19:41:35 ----------

Kurtulus abım yıne yapmıs yıne yapmıs yıne yapmıs :D hemen gecıyoruz 3.3 e :D abım qt sorunu cozuldu mu pekı ya? bu v25 de cozmusler belleye bısıler olmadımı?
:rica:

halletmeye ugrasiyorum simdi elime dosya gecdi onu bir deneyip bilgi veririm.

mh.

mh.

Üye
kurulus40 arkadaşım QT ıçin dört gözle bekliyorum. O zaman yarın bu gece dosyalarımı yedekleyim yarın artık QT olmuş yada olmamışsa o zaman yüklerim tabi inşallah hallerdersin..

VALLA O KADAR ÜZÜLDÜMKI BUGÜNKI ASKERLERIMIZE.. ALLAHTAN GANI GANI RAHMET AILELERINE VE AKRABALARINA SABIR DILIYORUM.

TheMadness

TheMadness

Üye
kurulus40 arkadaşım QT ıçin dört gözle bekliyorum. O zaman yarın bu gece dosyalarımı yedekleyim yarın artık QT olmuş yada olmamışsa o zaman yüklerim tabi inşallah hallerdersin.. VALLA O KADAR ÜZÜLDÜMKI BUGÜNKI ASKERLERIMIZE.. ALLAHTAN GANI GANI RAHMET AILELERINE VE AKRABALARINA SABIR DILIYORUM.
Aynen ben de çok üzüldüm. Askerlerimize rahmet ailesine ve yakınlarına sabır dilerim. Qt sorununu hallettim ben. Kurtulus40 arkadaş isterse bu cfw yi fixlerim.

vcihan

vcihan

Üye
Aynen ben de çok üzüldüm. Askerlerimize rahmet ailesine ve yakınlarına sabır dilerim. Qt sorununu hallettim ben. Kurtulus40 arkadaş isterse bu cfw yi fixlerim.

bu vatan için can verenler unutmayın sizler ölmediniz.bu vatanın bekası için isimleriniz altın harflerle yazıldı.ruhlarınız şad olsun

ne zaman verilir acaba

ms93

ms93

Üye
herşey için teşekkürler kurtulus abicim herkese tavsiyemdir memnun kalacaksınız sorunsuz bir uygulamadır herşeyiyle mukemmel :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herşey için teşekkürler kurtulus abicim herkese tavsiyemdir memnun kalacaksınız sorunsuz bir uygulamadır herşeyiyle mukemmel :)
rica ederim arkadasim dun ilgilenemedim cunku bu yeniyi turkcelestirmek icin sabah 8 kadar ugrastim.o yuzden bugun hallattik arkadasin olu N8 telefonunu kurtardik.
ilgilenen ve bana yonlendiren arkadaslara ayriyeten tesekkurler.
gule gule kullan.

TheMadness

TheMadness

Üye
kurtuluş nasıl gidiyor?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar QT sorunu duzeltildi hepimize hayirli olsun... birazda dosya guncellenicek.:alkis:alkis

Üst Alt