arkadasim mesaja gir sag tusa bas ayarlara gir orda DIGER diye yazan yere gir orda Mesajlari grup olarak goster EVET yapicaksin tamamdir.o mod da resim kalitesini en yüksek yapmam için hangisini seçmem gerek 8-10 mb arası çekmesini istiyorum yani bide telefon mu yoksa depo hafızayı mı seçmeliyim.Ayrıca bir soru daha sormak istiyorum kurtukus40 kardeşim bu mesajlar klasöründe değişiklik yapman mümkün mü acaba ben çok mesajlaşan biri olarak sıkıntı çekiyorum biraz mesela benim ilk kullandığım bellede gelen mesajı açtığımda sohbete gidiyordu direk bunda mesajı açıyor tek olarak üstüne 3 kere geri tuşuna basınca anca kapatıyor mesajları eskisinde tek geri basışımda gruplar halinde mesajlar geliyordu sonra çıkış yapıyordu.
seni dedigin cekim kayit klasoru DCIM/100nokia icine yapiyor.Ve bu bir Belle surumunun bug olusu yani tamamlanmamis hali.sizin yapicaniz resim cektikten sora IMAGES klasorune almak.bu gün fotoğrafla ilgili ilginç bir olaya şahit oldum.bizimkiler pazardan bir örnek almam için fotoğraf çektirip sipariş verdiler bende gittim esnafa resimdekini vermesin istedim .galeriyi açtım ilk açılış esnasında fotoğraf küçük resim olarak açıyor daha sonra kırık resim oluyor.ama büyük resim olmuyordu.tabi madara olmam ayrı bir şey.
uğraşmama rağmen olmadı.bir sürü fotoğraf çektim ayrı ayrı hafızalara kayt ettirdim makinaya .onları açıyor ve hiç kırık yok ama istediğim resimde tık yok bu sefer hiç açılmaz oldu.eve geldim .bilgisayara kaydettim telefonun hafızasındakini ve hafıza kartındakileri ama bu sefer o fotoğraf yok ortada.çektiğim butuün resimler var ama ondan iz yok butu klasorleri taradım yok.en son telefonun kendi hafızasına NC11 E bi bakayım dedim.oraya dcm diye bir klasor açmış ve o fotğrafı oraya kaydetmiş.fotoğrafı oradan alıp her iki hafızaya kaydettım.bu sefer kırık olmadan her ikisinide açtı.konu uzun ve daha önce paylaşılmış ıse uyarın silerim.
bu işle ilgilenenler bi el atsın sorun buradan çözülebilir mi diye
ha anladim kadariyla mesajlari ac bos bi ekran var.ardindan sag tsa dokun klasorleri gor secenegi var ac acinca gelen giden taslaklar gonderilmis asagi dogru menu var.sag cizgili tusa tekrar dokun acilan bolumde Mesaj gorunumu ac OTURUMLAR seklinde sec tamamdir bence bundan bahsediyorsuncevap için teşekkürlerfakat anlatmak istediğim o değildi mesajlar sohbet şeklinde oluyor ya grup derken onu kastetmiştim
![]()

bu sefer oldu evetçok teşekkürler.

hallederiz ozeline bakarsan.Arkadaşlar bende N8 var ama anna yüklü değil belle yükleyebilirmiyim acaba hala eski sürümdeyim bana yardımcı olursanız sevinirim
arkadasim o dosyalarla alakasi yok bu resim kirilmasi bir bugdur.kurtuluş40 arkadaşım benim şarjım az gitmeye başladı ve bende effects ve deffects klasörleri çıkarttım şu an öyle kullanıyorum. acaba şarj meseledi bundan olabilirmi ve birde bu şekil kullanacağım daha sade oldu.
unutmadan yukarıdaki dosyaları çıkartıktan sonra reimlerde kırılmalar olmadı acaba yukarıdaki dosyalardan olabilirmi!!
aslinda siralanacak birsey yok.karar verdiniz anda bana mesaj atin beraber yapariz.abi haftaya kurmayi planliyorum anna var bende tam olarak yapmam gerekenleri listeler misin ozele mesaj atarsan sevinirim anna 24.001 yuklu bu arada
tesekkurler dostum insallah yeni fonts ve yeni effetcs Rofs2'ler ekliycem buraya.hocam konu sabitlenmiş hayırlı olsun durmak yok yola devam
zamlar bile güncelleşirken nokiadan ses çıkmıyor![]()
dostum 307 nolu mesajimi okurmusun.hallettik.hocam bişe sorcam eskiden msj gelince bizi direk oturuma yönlendriyodu şimdi normal msj gibi açılıyo ve geriye tuşuna 3-4 defa basıp çıkabiliyoruz msjlardan
mesaj ayarlarındanda düzeltip grup olarak gster dedim aynı![]()

dostum 307 nolu mesajimi okurmusun.hallettik.
----------Eklendi @ 01:38:54 ---------- Yazıldı @ 01:19:43 ----------
ne yapin hallettinmi o yontemle oluyor chat olarak aciliyor mesajlar.
arkadasim fazla siddet yapma ruzgarindan usudum vallahocam şiddetle teşekkür ediyorum saol hal oldu