N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye

pek sacma degil daha gelistirilicek yani belle guncellemesine yetistirelim diye nokia bize sunuyor.bedeva isciyiz ya....:alkis

annayı da biz geliştirdik aynı şekliyle sürdüler şimdi sıra bellede. Bedava işçilik :kotu:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

emre.koc

emre.koc

Üye
valla aynen öyle ;)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar ekran yazilarin kare olmasinin sorunu sikayetler uzerine denemelerim ve ugrasilarim sonucu buldum.bakalim ekran yazilarinin kare olmasindan sikayet eden arkadaslarimin ortak hatasi aynimi.
simdi anlaticam sorunu uygulayin.
nokia sleep ekran koruyucuyu uygulayinca ekrani dijital saat olmamasi gerekiyor.

ustteki ekrandaki ust seceneginiz ne olursa olsun alt seciminiz sagdaki olsun.
sorun herkezde buysa begenin.degilse yorumlarinizi yazin lutfen.

----------Eklendi @ 19:09:20 ---------- Yazıldı @ 19:03:11 ----------

yazılarda kare kare olma sorunu bende de baş gösterdi wlan görsün görmesin fark etmiyor.ayrıca ingilizce dil seçiminde de yapıyor
arkadasim ekran koruyucu altta sol secimi yap ve tuslari kilitle tekrar ac ayarlara gir ve yazilar kare.telefonu kapat ac tekrar ekran koruyucu sagdaki secimi yap tuslari kilitle ac ayarlara gir sorun kalmadi.

vcihan

vcihan

Üye
bende bundan şüpheleniyordum.bende sorundan kaçmak içi flash atıyordum atıncada şoyle bir sorun var. telefona flash atınca telefon da sadece aç kapa duğmesinde titreşim oluyor bende her defasına dead phone yapıp pr 1.0 a donüyom ondan sonra belleye geçiyorum.ancak belleye dönerken bu adresteki fanatikforumcunun sorunuyla karşılaşıyorum
resim yüklemeyi bilmediğim için link vermek zorunda kaldım.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende bundan şüpheleniyordum.bende sorundan kaçmak içi flash atıyordum atıncada şoyle bir sorun var. telefona flash atınca telefon da sadece aç kapa duğmesinde titreşim oluyor bende her defasına dead phone yapıp pr 1.0 a donüyom ondan sonra belleye geçiyorum.ancak belleye dönerken bu adresteki fanatikforumcunun sorunuyla karşılaşıyorum
resim yüklemeyi bilmediğim için link vermek zorunda kaldım.
tamam ben herzaman anlatiyorum hic kimsede anlatmiyor o resimde flash en sonunda hata veriyor Reyry denmiycek Cancel diyeceksiniz diye ondan dead oluyor.

Cancel diyeceksiniz ve 5 saniye bekleyin usb cikarin telefonu acin okadar.

vcihan

vcihan

Üye

tamam ben herzaman anlatiyorum hic kimsede anlatmiyor o resimde flash en sonunda hata veriyor Reyry denmiycek Cancel diyeceksiniz diye ondan dead oluyor.

hocam mecburen cancel denecek reyry dense aynı işlemi sürekli tekrar ediyor.
şimdi ovi suiteden anna yükledim belleyi yüklemek için phonex den options dan sonrakılermi yaoılacak.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

hocam mecburen cancel denecek reyry dense aynı işlemi sürekli tekrar ediyor.
şimdi ovi suiteden anna yükledim belleyi yüklemek için phonex den options dan sonrakılermi yaoılacak.
options iki dosya sil dort doya degistir.

vcihan

vcihan

Üye

options iki dosya sil dort doya degistir.

peki hocam burada C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 sadece anna dosyasımı olacak yoksa dokunmuyormuyuz

----------Eklendi @ 21:17:51 ---------- Yazıldı @ 21:16:52 ----------

peki hocam burada C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 sadece anna dosyasımı olacak yoksa dokunmuyormuyuz

umarım çok şey istemiyrumdur.acemiyiz işte

mkryvz

mkryvz

Üye
Anna dosyaları olacak

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

vcihan

vcihan

Üye

bu hatayı almıştım

TheMadness

TheMadness

Üye
dead flashsız belle refurbishle atılıyor mu? İvo777 üzerine kendi sürümümü atıcam (Galiba oluyor)

valent

valent

Üye
Bellede türkçe dil desteği varmı menü ve klavyede?

n000k

n000k

Üye
Bellede türkçe dil desteği varmı menü ve klavyede?
olmazmı :oke: ooo bu arada hayırlı olsun N8 yapmışız dostum, sorunlu C7 inden kurtulmuşsun :oke:

----------Eklendi @ 22:57:51 ---------- Yazıldı @ 22:57:08 ----------

heryeri türkçe artık belle nin , türk malı oldu çıktı :oke:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
valent

valent

Üye
olmazmı :oke: ooo bu arada hayırlı olsun N8 yapmışız dostum, sorunlu C7 inden kurtulmuşsun :oke:

----------Eklendi @ 22:57:51 ---------- Yazıldı @ 22:57:08 ----------

heryeri türkçe artık belle nin , türk malı oldu çıktı :oke:
Evet kardeşim c7 sattım N8 alıp babalar vesterine geçtim :-) 2 gün oldu alalı anna güncellemelerini yaptım belleyi merak ediyorum sorunlumu diye c7 kullanırken şarj sorunum vardı N8 dün annayı yükledim şarj bitmek bilmiyor maşşallah çok memnunum.Bu arada ne kamera var bunda böyle akla zarar foto çekiyor desem yalan olmaz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet kardeşim c7 sattım N8 alıp babalar vesterine geçtim :-) 2 gün oldu alalı anna güncellemelerini yaptım belleyi merak ediyorum sorunlumu diye c7 kullanırken şarj sorunum vardı N8 dün annayı yükledim şarj bitmek bilmiyor maşşallah çok memnunum.Bu arada ne kamera var bunda böyle akla zarar foto çekiyor desem yalan olmaz.
Öncelikle hayırlı olsun,n8 gerçek bir makina sadece boş görselliklerden ibaret bir cihaz değil.

Üst Alt