TheMadness
Üye
pek sacma degil daha gelistirilicek yani belle guncellemesine yetistirelim diye nokia bize sunuyor.bedeva isciyiz ya....![]()
annayı da biz geliştirdik aynı şekliyle sürdüler şimdi sıra bellede. Bedava işçilik
pek sacma degil daha gelistirilicek yani belle guncellemesine yetistirelim diye nokia bize sunuyor.bedeva isciyiz ya....![]()
arkadasim ekran koruyucu altta sol secimi yap ve tuslari kilitle tekrar ac ayarlara gir ve yazilar kare.telefonu kapat ac tekrar ekran koruyucu sagdaki secimi yap tuslari kilitle ac ayarlara gir sorun kalmadi.yazılarda kare kare olma sorunu bende de baş gösterdi wlan görsün görmesin fark etmiyor.ayrıca ingilizce dil seçiminde de yapıyor
tamam ben herzaman anlatiyorum hic kimsede anlatmiyor o resimde flash en sonunda hata veriyor Reyry denmiycek Cancel diyeceksiniz diye ondan dead oluyor.bende bundan şüpheleniyordum.bende sorundan kaçmak içi flash atıyordum atıncada şoyle bir sorun var. telefona flash atınca telefon da sadece aç kapa duğmesinde titreşim oluyor bende her defasına dead phone yapıp pr 1.0 a donüyom ondan sonra belleye geçiyorum.ancak belleye dönerken bu adresteki fanatikforumcunun sorunuyla karşılaşıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızresim yüklemeyi bilmediğim için link vermek zorunda kaldım.
tamam ben herzaman anlatiyorum hic kimsede anlatmiyor o resimde flash en sonunda hata veriyor Reyry denmiycek Cancel diyeceksiniz diye ondan dead oluyor.
Cancel diyeceksiniz ve 5 saniye bekleyin usb cikarin telefonu acin okadar.
hocam mecburen cancel denecek reyry dense aynı işlemi sürekli tekrar ediyor.
şimdi ovi suiteden anna yükledim belleyi yüklemek için phonex den options dan sonrakılermi yaoılacak.
options iki dosya sil dort doya degistir.
tamam ben herzaman anlatiyorum hic kimsede anlatmiyor o resimde flash en sonunda hata veriyor Reyry denmiycek Cancel diyeceksiniz diye ondan dead oluyor.
Cancel diyeceksiniz ve 5 saniye bekleyin usb cikarin telefonu acin okadar.
hocam mecburen cancel denecek reyry dense aynı işlemi sürekli tekrar ediyor.
şimdi ovi suiteden anna yükledim belleyi yüklemek için phonex den options dan sonrakılermi yaoılacak.
anna dosyalarinin yaninada belle V3.2 dosya ac kolay bulman acisindan daha kolay.teşekkürler çok makbule geçti
sonra onlar üzerinden phoenix içinde belle dosyaları ile değiştirceksinAnna dosyaları olacak

Atılırdead flashsız belle refurbishle atılıyor mu? İvo777 üzerine kendi sürümümü atıcam (Galiba oluyor)
olmazmıBellede türkçe dil desteği varmı menü ve klavyede?
ooo bu arada hayırlı olsun N8 yapmışız dostum, sorunlu C7 inden kurtulmuşsun 

Evet kardeşim c7 sattım N8 alıp babalar vesterine geçtim :-) 2 gün oldu alalı anna güncellemelerini yaptım belleyi merak ediyorum sorunlumu diye c7 kullanırken şarj sorunum vardı N8 dün annayı yükledim şarj bitmek bilmiyor maşşallah çok memnunum.Bu arada ne kamera var bunda böyle akla zarar foto çekiyor desem yalan olmaz.olmazmıooo bu arada hayırlı olsun N8 yapmışız dostum, sorunlu C7 inden kurtulmuşsun
----------Eklendi @ 22:57:51 ---------- Yazıldı @ 22:57:08 ----------
heryeri türkçe artık belle nin , türk malı oldu çıktı![]()
Öncelikle hayırlı olsun,n8 gerçek bir makina sadece boş görselliklerden ibaret bir cihaz değil.Evet kardeşim c7 sattım N8 alıp babalar vesterine geçtim :-) 2 gün oldu alalı anna güncellemelerini yaptım belleyi merak ediyorum sorunlumu diye c7 kullanırken şarj sorunum vardı N8 dün annayı yükledim şarj bitmek bilmiyor maşşallah çok memnunum.Bu arada ne kamera var bunda böyle akla zarar foto çekiyor desem yalan olmaz.