Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
tamamda turkce karakter destekliyormu ve sen yaparken 5 dosya olusturuyormusun?ben normal yazı tipi istiyom aslında ''Fontun Orjinal adı HandelGotD'' gibi resim varda ekleyemedim
Hatanın sebebi pc C/program files/nokia/phoenix/produkt upted icinde rm-596 bunun icindede anna dosyanın olmadını söyluyorbu hatanın çözümü nedir acaba?
Çözümü var ama suan dısardayım musait olunca anlatırım cepte oldugum icin anlatamamkurtuluş geçen günlerde hard format attım arama yaparken arıyacağınız kişiye tıkladığımızda ve karşıdaki açtığında bir kere titriyordu hard formattan sonra o titreme kesildi titremiyor ne yapmam lazım tekrar flashlamak haricinde?
Olayın şu program files/nokia/phonix/product içerisine orjinal dosyaları indirip sonra editleyeceksin diğer dosyalarla yani orjinali gösterip yeni dosyalarla editleyeceksin.Orjinal dosyaları product içinde olduğundan emin ol.Hatanın sebebi pc C/program files/nokia/phoenix/produkt upted icinde rm-596 bunun icindede anna dosyanın olmadını söyluyor
hayır pc de dedigim alt dosyalın icinde olması gerekli.arkadaşım simdi dısarda oldugumdan tam anlatım yapamıyorum ama beklersen saat 4 de musait olurum o zaman yuklemende yardımcı olurum.Telefonumda anna yüklü. annayı yeniden indirip içine atmammı gerekiyor yani?
hayır pc de dedigim alt dosyalın icinde olması gerekli.arkadaşım simdi dısarda oldugumdan tam anlatım yapamıyorum ama beklersen saat 4 de musait olurum o zaman yuklemende yardımcı olurum.
Tamam hocam Allah razı olsun ben o saatlerde tekrardan burada olacağım. İyi pazarlar
----------Eklendi @ 15:42:58 ---------- Yazıldı @ 14:28:54 ----------
Hocam müsaitseniz yardımınıza ihtiyacım var.
aynen bunlari yapicaksin.
arkadasim belle ve dosyalarini indirdinysen masa ustunde belle v3.2 diye bir dosya ac ve belle dosyalarini bunun icine at.
anna dosyalarinida bilgisayarin C/Programfiles/nokia/Phoenix/Products/RM-596 dosyanin icine at.
telefonun olduyse telefonu usb baglamadan phoenix ac phoenix sol ustte file/manage connections/no connectionu sagindaki yukari asagi oklarla no connection usb'nin ustune al ve apply bas close bas sonra Open product bas RM-596 bul ok bas.ve vidieo'daki gibi dosyalarini degistir.
yapamassan ozelden facebook adresi atabilirsin.
anlatabilecek misin çözümünü ?Çözümü var ama suan dısardayım musait olunca anlatırım cepte oldugum icin anlatamam
anlatabilecek misin çözümünü ?
bak arkadasim eger belleyi budan kurduysan bunda titreme var.anlatabilecek misin çözümünü ?
dosyalar yoktu kendim oluşturdum ancak telefonda dosta yöneticisinden atmayı denediğimde dosyayı taşıma ekranında bütün klasörleri gördü private ı görmedi. Sonra bilgisayara geçtim orada dosyayı kopyala dedim. Hata verdi kopyalanamıyor dediLinkte verdiğim "tactile.rul" dosyasını C:/Private/10282bc4/rules klasörüne atıp telefonunu yeniden başlat. Bir böyle dene bakalım...Klasörler yoksa kendin oluştur.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?