Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
hic bir farki yok hatta eksisi cok benim sizlere 6 saatlik turkce kullanimdan izlenimlerim kesinlikle denemeyin deneyenleride uyarin.berbat otesi birsey ne bir effetcs var ne bir arayuzu var yani kisacasi hicmi hic albenisi yok ustelik C hafza 50 mb oldundan oviyi dahi hafza yetersiz diyerek kurulum yapmiyor.ben sanki okadar gereksiz prolari istiyorum allah allah l-e-n nokia .... demek istiyorum ama hayatin bana vermis oldugu terbiyem musade etmiyor.kurtuluş hocam öncekinden ne farki var acaba .-)
ßişey daha buldum sanki temayı değiştirdiğinizde üstten inen pencerenin düğmeleri sessiz wifi mobil veri yerini temaya uygun olarak değiştirmiyo ßi bakarmısınız ancak tele restart atınca düzeliyo
evet haklısın hocam.
ALLahım bu ne bugdurNapıcaz Hocam Varmı bir fikrin..
nasıl hocam anlamadım? eger orjinal belleden bahsediyorsan ben6 saat ugrastım inan cözemedim tekrar benim orjinale gectimformatta bile C hafızayı bosaltamadım inanamadım nokıanın bu tarzbir .................... Yaptına anladınız siz.
ama zaten orjinal belle'mişşşşşşşşşşşşşşşşş bu gelen
ORjinal belledede aynı sorun varmı ?
ama zaten orjinal belle'mişşşşşşşşşşşşşşşşş bu gelen
yerim orjinali ya bu daha güzel 210mb hafızası. Peki bu sorunu napabiliriz varmı bi düşüncen..
Sevgili ve cok degeli arkadaslarim bugun ve onumuzdeki 3 haafta en mutsuz gunlerimi geciricem.
Nedeni bugun telefonum dustu ve alt bolum kirildi magaza goturdum garantisi oldugu icin ordanda en az 3 hafta sonra alabilecegimi soylediler.
Ama garanti kabul etmez dediler bende biliyorum dedim para umrumda degil yeterki cabuk yapilip gelsin dedim onlarda ellerinden geleni yapacaklarini soylediler ama ben zamaninda telsim shop yaptigim zamanlardan biliyorumki dedikleri musteri memnuniyeti icin.haklilar tabiki onlarin elinde olan birsey olmadini bende tercubemden biliyorum.
neyse yani 3 hafta yanlizim ama neyseki sizin gibi elmasdan degerli arkadaslarim ve dostlarim var sizinle zamanin cabuk gecicegini biliyorum.
Beni ceken cekemeyen herkesi seviyorum ve kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum.
Ben yine yardim ve onerilerim icin buralarda olucam.
geçmiş olsun dostum umarım en kısa zamanda telefonuna kavuşursun :-{
artik herkez kendi cfw yapacak iste ve arzular kabul edilir.
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...anilanlar-bu-baslikta-569748.html#post4063732
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?