Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
olmaz tabiki downgrade yapman gerekiyor.sonra direk belle atabilirsin.kurtuluş abi eline sağlık allah razı olsun. abi kendi telefonuma 24 üzerine belle yükledim.şimdide arkadaşımın telefonuna yükleyeceğim fakat onda 25 yazılımı war ne yapmam lazım. 24 ün dosyalarını editleyerek yapsam sorun çıkarmı
rofs2 icinde mifleri var silmek lazim.widgets basindaki yazi bende yok isim bendeki My location aynen boyle.Widgetlerde &qtn_myloc_widget diye bir widget var tıklayınca konumum çıkıyo. İsim yanlış sanırım.. Genel anlamda süper oLmuş.. 214 MB C: Hafızasıişte en çok sevdiğim yanı..
Bu saat widgetlerini eskisi gibi nasıl yaparız kardeşim bu beni pek açmadı :S
suan dogru yerdeyim ben evde gosteriyor.Üstat eline koluna sağlık güzel çalısma bi sorum olucak öncekilerde harita konumlama ve araç sür dediğimiz zaman konumu yanlış gösteriyordu o sıkıntı warmı yoksa çözüldümü acaba_?
her ikiside vardir.yükleyem arkadaşlar büyük saat seçeneği var mı acaba teşekkürler
olmaz zannettem olsa bile her seferinde flash atmak zorundasin cunku Z icinde oldugu icin. pro en guzeli olur.ellerine sağlık üstad sana bir sorum olacak arama ekranında ki fotoğrafları büyük gösterilme şansı varmı acaba ting ve fscaleer programı gibi
nasil yani yenimi atiyorsun?polluxea♪;4038708' Alıntı:kurtulus abi yükledik eline saglık güzel olmusda abi bnm bi sorunum var effectleri kabul etmiyo telefon..?
polluxea♪;4038716' Alıntı:abi e'de ki animations klasörüne atyorum önce ki sürümde oluyodu simdi olmuyo hala aynı effect var
polluxea♪;4038739' Alıntı:kurtulus abi e'de demstide...neyse oraya bakyım bi de
----------Eklendi @ 13:53:06 ---------- Yazıldı @ 13:48:51 ----------
c'ye atılmıyo hata veryo...kurtulu abi nasıl yapcaz bunu ?
gerekli degil.Rompatcher Yamaların aktifmi ?
ben müzikleri gösteremiyorum hocam neden müzik bulunuyor yazıyor 1 saat sıfır hala iptal ediyorum bu sefer kütüphane yenileniyor yazıyor öyle kalıyor kapatmak zorunda kalıyorum zorla
neyle siliyorsun x-plorer kullanicaksin.kendi dosya yonetisinden yapamazsin.polluxea♪;4038824' Alıntı:tamam abi deniyorum
----------Eklendi @ 14:16:01 ---------- Yazıldı @ 14:14:29 ----------
abi silmiyor yazma korumalı diyor hata veriyor
hangi versiyon calismiyor ogrenebilirmiyim?kurtuluş kardeşim bu son sürüm bellende fmobi sürümleri neden çalışmıyor bi el atıver sana zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?