meletim
Üye
arkadasim formatlamadan gecemezsin.Merhabalar;
En yeni sürümü indirip flashlıyorum ama cihaz açılır açılmaz sistem hatası ve sürekli sistem desteklenmiyor;screenseaver veya sistem desteklenmyor:... gibi bir sürü hata veriyor ne yapmalıyım yeni sürüme geçemiyorum ?
arkadasim formatlamadan gecemezsin.
sarzı on numara 2buçuk gün oldu halen tammbiraz önce senin 3.4 ten bu yeni versiyona geçtim abi eline sağlık. geçmek biraz zor oldu . dosyaları dün indirmiştim ama bir türlü flaş atılmadı, tekrar dosyaları indirdim öyle oldu flaş.. ne kadar eksiği bug ı olsada sen bu versiyonu adam yaparsın abi.. emeğine sağlık. bir bug söyliyim resim klasöründe kırık resimler gösteriyor.. yani anlıycan baya adam yapman gerekcek bu 11.030 u.. ben güncellemelerini bekliyorum. aslında senin 3.4 ten gerçekten çok memnundum, bunu heves uğruna yükledim , şimdi bakalım şarj olayı nasıl.. tekrardan teşekkürler, iyi akşamlar abi
arkadasim gelicek bu hafta insallah once size haber veriyim sizde haber verin herkeze.biraz önce senin 3.4 ten bu yeni versiyona geçtim abi eline sağlık. geçmek biraz zor oldu . dosyaları dün indirmiştim ama bir türlü flaş atılmadı, tekrar dosyaları indirdim öyle oldu flaş.. ne kadar eksiği bug ı olsada sen bu versiyonu adam yaparsın abi.. emeğine sağlık. bir bug söyliyim resim klasöründe kırık resimler gösteriyor.. yani anlıycan baya adam yapman gerekcek bu 11.030 u.. ben güncellemelerini bekliyorum. aslında senin 3.4 ten gerçekten çok memnundum, bunu heves uğruna yükledim , şimdi bakalım şarj olayı nasıl.. tekrardan teşekkürler, iyi akşamlar abi
ha birde sorabilirmiyim size (BUG) nedir?biraz önce senin 3.4 ten bu yeni versiyona geçtim abi eline sağlık. geçmek biraz zor oldu . dosyaları dün indirmiştim ama bir türlü flaş atılmadı, tekrar dosyaları indirdim öyle oldu flaş.. ne kadar eksiği bug ı olsada sen bu versiyonu adam yaparsın abi.. emeğine sağlık. bir bug söyliyim resim klasöründe kırık resimler gösteriyor.. yani anlıycan baya adam yapman gerekcek bu 11.030 u.. ben güncellemelerini bekliyorum. aslında senin 3.4 ten gerçekten çok memnundum, bunu heves uğruna yükledim , şimdi bakalım şarj olayı nasıl.. tekrardan teşekkürler, iyi akşamlar abi
güzel sabırsızlıkla bekliyoruz
arkadasim gelicek bu hafta insallah once size haber veriyim sizde haber verin herkeze.
Nasilmi gelicek bak hardformat soft format atsan bile gitmeyecek bir cfw gelicek ve enson teknelojiyle yuklu gelicek ne gibimi bak.
ovi store son versiyon ilk acilista guncelleme gerekmiyor formatta gitmiyor.
ovi maps son surum my locaton widgets li ve guncelleme yukleme gerekmiyor.
QT sorunu yok.
214 mb C telefon hafizasi
134 ram
ve bunlarin hepisi Z icinde.
Formatta giden tek rehberiniz size yakinda ama sifreli vercem bana ozel mesaj atana sifre vericem yada faceye gelen yarin aksamdan sonra alabilirler son asamalar.
Arkadaslar anlayisla karsiliycanizi umuyorum sifre konusunda madem oburu gitti NEYSE bekleyin ve takipde takilin emin olun sadece rehberinizin gidecegi bir cfw hard soft ister balkondan atin veri kaybolmuyor.
----------Eklendi @ 04:16:38 ---------- Yazıldı @ 04:04:27 ----------
ha birde sorabilirmiyim size (BUG) nedir?
UDA'nın tamamını rofs2 ye aktaramazsın. Domainsrv mesela. Hard format at illa bir şeyler gider sistem dosyalarından.
arkadasim gelicek bu hafta insallah once size haber veriyim sizde haber verin herkeze.
Nasilmi gelicek bak hardformat soft format atsan bile gitmeyecek bir cfw gelicek ve enson teknelojiyle yuklu gelicek ne gibimi bak.
ovi store son versiyon ilk acilista guncelleme gerekmiyor formatta gitmiyor.
ovi maps son surum my locaton widgets li ve guncelleme yukleme gerekmiyor.
QT sorunu yok.
214 mb C telefon hafizasi
134 ram
ve bunlarin hepisi Z icinde.
Formatta giden tek rehberiniz size yakinda ama sifreli vercem bana ozel mesaj atana sifre vericem yada faceye gelen yarin aksamdan sonra alabilirler son asamalar.
Arkadaslar anlayisla karsiliycanizi umuyorum sifre konusunda madem oburu gitti NEYSE bekleyin ve takipde takilin emin olun sadece rehberinizin gidecegi bir cfw hard soft ister balkondan atin veri kaybolmuyor.
----------Eklendi @ 04:16:38 ---------- Yazıldı @ 04:04:27 ----------
ha birde sorabilirmiyim size (BUG) nedir?
Ben değişirim Galaxy S IIAllah razı olsun usta sende olmazsan bu telefon beş para etmez sayende bu telefonu ne iphone 4s ye nede galaxy s2 ye değiştirmem her daim var ol inşallah
Madness, senin yazılımı deneme şansım oldu. İyi bir çalışma olmuş bence kendi çalışmanı geliştirmelisin. Bunun tatlı bir rekabet yaratacağı kanısındayım. Bu şekilde ortamı germek ne sana ne burdaki arkadaşlara fayda sağlamaz. Bu arada dediğin gibi rompatcher gerçekten otomatik çalışmıyor. Düzeltilmesini Kurtulus40 dan bekliyoruz. Son olarak bu yazılanlara tartışma yoluna gidersen o zaman bende sana hemen n8 ni Galaxy S II ile değişmeni öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?