n000k
Üye
brightness control uygulaması var içinde, ordan ışık derecesini ayarla sensoru kapa..Kurtulus40 kardes bırde su ekran ısıgına bı cozum bulsak bi kısılıyor bi acılıyor senserdon yapıyor bılıyorum ama ısıgı normal bi derecede sabitleyemezmiyiz ..yada sensoru disable etsek...kendımız nekadar ıstiyorsak okadar açsak mukkemmel olur sanırım..bizaman bende çok n97 rofs dosyalarını editlemiştim ama bu biraz farklı geldi bana..ama ugrasıyorum ....sız bu ıste ustadsınız sanırım ısık sensörüne bi *cre*dosyası atsak iptal ede bilirmiyiz acaba ...saygılarımla hersey için şimdiden teşekkürler dostum....
Kurtulus40 kardes bırde su ekran ısıgına bı cozum bulsak bi kısılıyor bi acılıyor senserdon yapıyor bılıyorum ama ısıgı normal bi derecede sabitleyemezmiyiz ..yada sensoru disable etsek...kendımız nekadar ıstiyorsak okadar açsak mukkemmel olur sanırım..bizaman bende çok n97 rofs dosyalarını editlemiştim ama bu biraz farklı geldi bana..ama ugrasıyorum ....sız bu ıste ustadsınız sanırım ısık sensörüne bi *cre*dosyası atsak iptal ede bilirmiyiz acaba ...saygılarımla hersey için şimdiden teşekkürler dostum....
bence bu eklediğin ışık kontrol iyi abi.. yeterli yani.. ben misal son seviyeye kadar açamıyorum bile ışığını baya bi ışıklandırıyor çünkü
valla arkadasım benimde aklıma geldı ama talep olmayınca ugrasmadım.ama bu son guncellemeye ısık konturol eklendı onunla acabılırsınız bence.elımde tek telefonum oldugu ıcın bazen her bır dosya ıcın flash atıp kullanıp denemek zor oluyor benı anladınıza inanıyorum.ben kendime gore bırseyler yapmaya takıpte olanlara bilgim dahilinde yardım olmaya calısıyorum.saygılarımı sunuyorum...
onun linkini vere bilirmisen zahmet diyilse??
bence E yi biçimlendir ve format at sonra tekrardan flaşla. bu sorununa çözüm olabilir.. bazen bu oluyor. bir kere benimde başıma gelmişti..usta en son versiyonu yükledim şarz dayanmıyor valla bir baksan bir gün anca gidiyor bir önceki bile üç gün dayanıyordu bana onun dışında her şey güzel
arkadasim suan ister burda ister facebook'ta sarj olayinda bir sikayet olmadi bence sen istersen temiz bir flash daha at ama sarj fulken at cunku sarjin azsa flas atinca en ufak asiri sarj kullanan program calistirdiniz zaman flash attiniz sarj'in durumuna cekiyor oyle hatalar gercekten.bununla ilgili o yuzden surekli uyarilar veriliyor flash yada guncellemede sarj'iniz ful olsun diye benim kendi farkettim bir ufak detay belle yuklerkende sarj'iniz ful olsun.istersen bir dene ve haber ver gercekten etkili bir olay.usta en son versiyonu yükledim şarz dayanmıyor valla bir baksan bir gün anca gidiyor bir önceki bile üç gün dayanıyordu bana onun dışında her şey güzel
arkadasim dosyalarin hepsini indirip flash atmaniz gerekiyor konu baslinda hepsini indirmeniz gerekli diye yazdim heralde gozden kacirmis olsan gerek.sadece menu secenekli sunuldu rofs2 menuleri ayird ediyor.kurtuluş hocam her güncellemen bi öncekinden daha iyi oluyor..emeğine bereket..yanlız ben son rofs2 yükledim ama tv kanalları yok.. şimdiden sağol
ah be arkadasim keske elimde her telefon olsada el atsam ama malesef tek n8 telefonum var simdilik bununla oynuyorum.kusuruma bakma!!!kurtulus40 c6-01 e de bi el atsan iyi olur
yukarda 4 tane indirmeyi yaptım. acaba toplu menü ve açık menü var bunların farkı ne bilen varmı ?
arkadasim toplu menu programalin klasor icinde olmasi demek.acik menu programalarin ana dizinde olmasi yani menude klasor bulunmuyor klasorsuz anlamina geliyor.diger bir menu secenegide mesela internet klasorunde Web tv klasoru var bunu ana dizine alamiyoruz ama bunun gibi klasor icinde ulunan klasorleri ana dizine alinmis secenegidir.yukarda 4 tane indirmeyi yaptım. acaba toplu menü ve açık menü var bunların farkı ne bilen varmı ?
hic bir farki yok ama anlattim gibi oda ayri bir menu secenegi klasarlerin ana dizin de oldugu bir menu.yani 3 tane menu secenegi var onun la beraber.hocam onu anladım .yanlız birşey soracam benim sormak istediğim 4 taneden ayrı altta açık menü var . 4 tane olan daki rof2 nin alttaki açık menü ile farkı ne ? tşk ederimm.
rica ederim anlatabildiysem memnunuyetlik duyarim.çok sağolun hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?