frisby77
Üye
ah be arkadasim birde ne hakkinda caresizmiyim anlatsaydin.okadar cok arkadimin sorunlarina cozum ariyorumki ben bu yonden caresiz kaliyorum aslinda caresizlik demyelimde kime hangi konuda cevap yazacami unutuyorum bir yardimci tutmam gerekiyor
Yeni surum gelmiycek suan birseyler dusunmuyorum amma arayis icindeyim arkadaslarimla face uzerinden cozumler ve gorsellikler sunmak icin fikir alis verisi yapiyorum.
Ayrica beni burda ve facebook adresimden yanliz birakmayan butun can dostlarima cani gonulden tesekkurlerimi bir borc biliyor gunlerinizin sevdikleriizle beraber mutlu gecmesini diliyorum yuce ALLAH'imdan.
esen ve selametle kalin....
Şu an olur gibi gözükmüyor. Menü giriş ekranına entegreli. Biraz araştırdım bir rsc dosyası buldum menu grid size yerini bulup değiştirdim. Ama işe yaramadı. Dosyanın adını vereyim: xnuiengine.rsc4 iconlu menuden bahsediodum, kusura bakma haklısın ben bunu düşünemedim
----------Eklendi @ 16:42:01 ---------- Yazıldı @ 16:32:36 ----------
Bu arada yardımların için teşekkürler
Kurtulus40, HDMI sorununun neyden kaynaklandığını TAM olarak çözdüm.
Belle'de görüntü kalitesini arttırmışlar. Normal HDMI kablosuyla video izlenmiyor. Altın kaplamalı HDMI ile izleniyor. Normal kabloyla izlemek için Güç tasarrufunu açmak gerekiyor.
----------Eklendi @ 17:15:52 ---------- Yazıldı @ 17:12:31 ----------
Şu an olur gibi gözükmüyor. Menü giriş ekranına entegreli. Biraz araştırdım bir rsc dosyası buldum menu grid size yerini bulup değiştirdim. Ama işe yaramadı. Dosyanın adını vereyim: xnuiengine.rsc
Yok dogru atiyorsun arkadasim ama once silmen gerek silince yenisini aticaksin ve tainca hicbir yere basmadan teli kapat ac tamamdir.kurtulus hocamm ben su tema efektini değiştirme olayını yapamadım yaa aslında yapıyorum ama efek değişmiyor c/data/effects atıyorum yanlıs yeremı atıyorum da olmuyorr bi yardımcı olsann
arkadas bunda seffaf saat yok ama ilk mesajda yazilanlardan baska ekleme yok ama effetcs sayesinde gozle ve kullanici olarak hizlanma var.menu secenekleri size kalmis istege bagli 3 cesit menu duzeni seklinde rofs2 sunuldu.bende3.3 kurulu.3,4 ile arasında görselliğin ve ilave widgetlerin dışında bir değişiklik varmı.ben daha çok şeffaf saat widgetini tercih ediyorum.sistem hızlanma vs gibi.
eger sis olarak paketlemeyi biliyorsaniz neden olmasin.olmaz diye birsey yok.Bu şeffaf saat widgetini v.3.4 e flaslamadan yüklemenin bir yolu varmı acaba?
ben izledim imkanım yok olsa video cekip kanıtlayacam artı piyasada bir sürü sahte altın uçlu kablolar varkablom altın uçlu zaten... ama göstermiyor
kablom altın uçlu zaten... ama göstermiyor
hocam kalbimizdesin ...telden giriyom hocam beyenme butonu yok..ama çalışmalarını keyifle takip ediyorum..sagol , varolArkadaslar benim calismalarimi ve beni sevenler bu mesaji begensin bakalim kimler var hayatimda.
Arkadaslar benim calismalarimi ve beni sevenler bu mesaji begensin bakalim kimler var hayatimda.
evet haklısın orjinal olmayabilir olsun bende telefondan izlerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?