N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

kraldost

Üye
kurtulus usta anna v25 şin üstüne yukledim telefön öldü dowranje yaptım yeniden dirilttim anna v24 ün üstüne yükledim abi ne yapmışsın telefon bi açıldı gözlerim kamaştı one güzel bir animasyon olmuş bitmedi üç tanede fıstık gibi duvar kağıdı haritalar düzelmiş tema efektide tam istediğim gibi olmuş birde kamera kalitesi artmış valla tek kelime ile süper olmuş ellerin dert görmesin
orda burda seni tavsiye ediyorum diğer arkadaşlarda faydalansın diye sağolasın usta

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
daha yeni baslıyoruz abi
baslamak bitirmenin yarisidir baslamaszan bitirecek birsey olmaz.

----------Eklendi @ 17:13:11 ---------- Yazıldı @ 17:09:50 ----------

isteklerinizi bir araya getirmeye calisiyorum elimden geldigi kadar butun istekleri degerlendirip uygulamaya calisiyorum.begeniyorsaniz konuyu degerlendirmeniz yeter.

----------Eklendi @ 17:14:27 ---------- Yazıldı @ 17:13:11 ----------

daha yeni baslıyoruz abi

Tepkiler: nosteam1

davut56

Üye
mrb kurtuluş40 usta ya ben son çıkardığın rofs u indirdim yükleyemiyorum phoenix herşeyi bitiriyor telefonu açıyor ama eskisi geliyor windows start up lı tek ev ekranlı olanı açıyor hep..phoenix en sonda hata veriyor firmware update failed diyor hep yaptığım şey neden olmuyor bu kez anlamadım ?

nosteam1

Üye

phoenix2010 kullaniyorsan hata verir. 2011 kullan flashing succed yazısını görmedim ama gayet güzel atıyor

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadasim butun dosyalarla flash atman gerekli.uda dosyasinida kullanman gerkli.

ewsel

Üye
slm burdaki dizaynı ekleme şansınız varmı?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ewsel

malesef arkadasim dedigin bir program yukle kullan.eklenir ama program olarak gomulur bence yukleyip kullanman daha guzel.

ewsel

malesef arkadasim dedigin bir program yukle kullan.eklenir ama program olarak gomulur bence yukleyip kullanman daha guzel.

Herkesin görüşü farklı olabilir. N-Desk galiba o program.

davut56

Üye
ben hem 2011 kullanıyorum hem sizin veerdiğiniz dört dostayı da eksiksiz kullanıyorum çok flaş attım daha önce ama bununla ilk kez karşılaşıyorum başka bir bilgisayarla da denedm olmuyor malesef

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben hem 2011 kullanıyorum hem sizin veerdiğiniz dört dostayı da eksiksiz kullanıyorum çok flaş attım daha önce ama bununla ilk kez karşılaşıyorum başka bir bilgisayarla da denedm olmuyor malesef
anladim galiba bence kesinlikle anna v22 versiyonunu kullaniyorsundur anna v22.01 olanlarin onlin olarak tum turkce hatali oldugu icin dosyalara defeult eklendi v24 indir dene.ayni sorun benimde basima geldi anna dosyalarin isimlerini kontrol et kesin degismistir.

Emre-45

Üye
kurtulus40 isme yaptigin wallpaperdan bana da yapar misin

Tepkiler: Kurtuluş40

epts

Üye
kurtuluş40 arama görüntüsünü değiştirmek istiyorum o görüntünün formatı ve adı neydi ( mavi fonlu olan)...bide senin kullandığın tuştakımı mavi noktalı onu nasıl bulabilirim

----------Eklendi @ 23:16:13 ---------- Yazıldı @ 22:32:15 ----------

kurtuluş40 kardeş .....

SuaT6027

Üye
23.12 itibariyle yeni cfw ye geçtim.. yine harikasın yine emk akıo yazılımdan yine herşeyi ile mukemmel.. bu bir eksik değil ama dosyaları açsak belleye geçtiğimiz belli olurdu abı aslında.. ama buda mukemmel efektler cok cok hos...

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım sana tek bir kelime ile mukemmelsin başka diyecek birşey yok emeğine sağlık.

ya abicim bi ton link var bu yeni bu son diye bi düzene soksan ne iyi olur neyi indireceğimi şaşırdım yaw