n73 ile n73 music edition ses kalitesi ve ses yüksekliği

Sponsorlu Bağlantılar

hüseyin1981

Üye
yaa arkdaslar bendede n 73 me var ama arasıra bazen mp3 lerı calmıyor veya bozuk dıyor galerıdede gostermıyor sonra ne mp3 lerı nede fotoları sorun neyden kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevınıırm

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Ben n73 me kullanıcsıyım rengi daha güzerl erkek olduğum için siyahı daha iyi yakışıyor hem çizilme belli olmuyor bir de daha sonra çıktığı için tabiki daha gelişmiş bi telefon ama şimdiki aklım olsa n79 ya da daha üst bi model alırdım çünkü benim için wi-fi çok önemli

ibrahim_0019

Üye
Arkadaşlar N 73 üm var 2 yıldır kullanıyorum ve N 73 Music edıtonu solda sıfır bıraktı resmen ve normal N 73 oldugu halde 2 yıldır butun muziklerden nasibini aldı telefoın ama hoparklorleri cok dayanıklı ve muzık edıtonu nasıl bastırdı onu anlamadım demekkı telden tele değişiyo xD

Namizake

Namizake

Üye
Ben nokia 3250 express music kullanıyorum ses olarak mükemmel bence 3250ye bi gözat:sn:

futbol123

futbol123

Üye
n73 me kesinlikle

Guart123

Üye
normal n73 guzel aralarında bı fark yok ıkısıde yuuksek kalıtelı cıkıo bende normal var ben memnunum kades:oke:

beyzafatih58

Üye
n73 ses açma tuşu bozuldu bu tuşun işlevini başka bir tuşa yüklemek mümkünmü

m.baran63

m.baran63

Üye
guzel kardeş bendede n73 var ben memnunum sesi falan hoş vede yuksek sayılır ama tabıkı cakma tellere yetışmez

--------------- Ekleme ---------------

başka konu varsa yardımcı olim

lad_enes

Üye
N73 ses olarak gayet iyidir. Ama n73me daha iyidir. Normal n73 evde n73me yapılabiliyor. Ben yapmıştım herşeyiyle aynı oluyor. Kasa farkı kalıyor sadece.

Bence aradaki farka değmez. Normal alıp me yapmak daha mantıklı geliyor. :spr

Ben yapmak istiyorum yapamiyorum..

yardimci olurmnusunuz? normal n73 ü me yapmak istiyorum

emre61611

Üye
kardeşim bn ikisini de aldım ses kalitesi fazla olmuyor ikiside normal ses de aynı cıkarıom tiz leri me daha iyi verior ama ekolayzr lar yükselttimi classic basıo ikisinden de kullanıyorum suaan tavsiem bilmezsem sölemem

simex

Üye
ben n73 yeni aldım canavar gibin ses veriyor tavsiye ederimm:)

C!HaN

Üye
Benim tlfn n73 me ve çok memnunum gerçi değiştirmeyi düşünüyorum ama kullandığım sürede çok raha ettim

ferat_2121

Üye
güzel tşk

tunc_v

Üye
n73 ses yüksetme acil yardım

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Arkadasım yerinde olsam n73 almam.Çünkü kamera kızağı bozuluyo.Nasıl kullanırsan kullan kızak bozulur.Bir de n73 power düğmesinde hoparlörlerden biri çalışmıo.ikincisi joystik ozuluo.Ama son karar senin :)

--------------- Ekleme ---------------

n73 ses yüksetme acil yardım
Arkadaşım . Sesi yükseltmen için müzik porgramları yüklesin veya tlf nu güncelleştirme sesi hissedilir dercede yükselir benim başıma da geldi :)

mesuttan

Üye
teşekkürr :d

pruva

Üye
bende n 73 varken me yaptım ve hiç sorun yasamadım

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
N73 ME aldım ve kullandım ses olara illaki ii ama ikisi arasın da pek fark yok. ha bi de oyun felan oynayacaksan telefonun kasma ihtimali var

diss6767

Üye
Bass ve ses toklugu konusunda 6234 en iyisidir ama biraz sekilsiz bi tlfn ve tr de pek bulunmayan model yani yaygın deil. N73 kulanıyorum arkadasa katılıyorum tiz ve ses netligi tartisilmaz fakat bas ta sıfır. Ayrıca sunu belirteyim bu telefonu alanlar genelde telefonla fazla zaman gecirenlerdir cunku özelligi cok s 60 internet vs vs durum böle oluncada iş joistickte bitiyo cunku 3 kez deistirttim ve 1 tus board u 20 tl cok kolay bozuluyor bilginize arkadaslar

motorcukral

Üye
teşekkür

Üst Alt