n73 ile n73 music edition ses kalitesi ve ses yüksekliği

Sponsorlu Bağlantılar

sagozanCAN

Üye
arasındaki tek fark yazılım

acıverici95

acıverici95

Üye
n73 me çok ses verir ama tiz verir ekoleyzırdan ayarlayınca sesi n73ten azverir ama n73ün de sesi daha kabadır ayrıca bası daha fazla verir. kopçam dersen n73 al. ama sakin şarkı dinlicem diyosan n73me al.karma dinliosan yine n73 öneririm.

sonsuzluk35

Üye
anlamıyom bos bos yazılar ve reklamlar koyuyolar

saithocca63

Üye
bizzat ben N73 kullanıyorum.çok güzel ses sistemli
bir cihaz.orginal yankı proğramı bile var.istediğin şekli verip dinleyebiliyorsun.hoparlör fazla bas vermiyor olabilir ama kulaklıkta bass harika çıkıyor.müziksetinden farksız.tavsiye ederim dostum

omer1230

omer1230

Üye
n73 kadar çok kaliteli ve çok ses çıkaran bi telefon yoktur bunda şarkı kalitesininde payı var
"ekolayzer den düzenle diyip en yükseğe getirin hepsini" kaydedin süper :islik

--------------- Ekleme ---------------

Bass ve ses toklugu konusunda 6234 en iyisidir ama biraz sekilsiz bi tlfn ve tr de pek bulunmayan model yani yaygın deil. N73 kulanıyorum arkadasa katılıyorum tiz ve ses netligi tartisilmaz fakat bas ta sıfır. Ayrıca sunu belirteyim bu telefonu alanlar genelde telefonla fazla zaman gecirenlerdir cunku özelligi cok s 60 internet vs vs durum böle oluncada iş joistickte bitiyo cunku 3 kez deistirttim ve 1 tus board u 20 tl cok kolay bozuluyor bilginize arkadaslar

kessinlikle katılıyorum
ama joystik arasıra şekil oluyor

turanmax

Üye
kardes site süper aradigim bütün hersey burtda ellerin dert görmesin

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Arkadaşım emin olabilirsin, laptop tan daha fazla ses çıkartıyor. Ekolayzer ayarlarını en yükseğe çıkar ve stereo genişletme yi aç :oke:

yakupakgun

Üye
ewetttttwqq

aolcgen

Üye
terşekkürler

delicoban03

Üye
arkadaş bu mor ışıklar ilk versiyonlarda yenileri beya yanıyo

atakan25

atakan25

Üye
n73 ses kalitesi son ses haricinde süper ama aldığımda beklediğimden daha az ses çıkarıyormuş ama yeterli

ismail26es

Üye
bende bugun aldım guzel tel n73 ama bıraz yavas cunku sınbıyan ozellıklı oldugu ıcın eyer ımkanınız varsa bence 5800 alın ben kullandım ıkısınıde denedım hız bakımından bence 5800 arasındakı tek fark s60 olması ve wıfı olması n73 bunlar yok ama guzel cıyaz sanırım 5800 aratmıcak bana tavsıye ederım

insan insan

Üye
arkaşlar versiyonnasıl ata bilirim en 73

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
sıfır bulabilsem bi tane daha alırdım güzel sağlam tlf:oke:

cansenam

Üye
arkadaşlar n73 ME çok güzelbi telefon ben kullanıyorum tavsiye ederim ses kaliteside çok iyi ayrıca

yusuyusuf

Üye
dalgamı geçiyonuz kardeşim burda yüklenecek hiç birhey yok

ayaz759

ayaz759

Üye
ben n73 me kulanıyorum babam n73 düz kullanıyor benım n73 me bırı üste bırıde alta olmak üzre ıkı hoparlöre sahip ama n73 düzde 3 hoparlor var n73 mede üste sol hoparlor yok sadece üst sağ ve altakı çalışıyor ama n73 düzde üste sol sağ ve altakı dahıl hepsı kusursuz çalışıyo zaten düz ile me yûzde 98 aynı ama kardeşım dayanıklık kunusunda n73 ten üstún tanımam arkadaşım sana bı anımı yazcam BIZ ARKILERLE SINIFTA KONUŞOYUDUK BENİM ARKADAŞIM N73 ME KULLANIYODU ANNESINDEN TELFON ARMASI GELDI ANNESIYLE TARTIŞLAR -konu:dersteki zayıfyalarıydı-sonra kankım kızgınlıküzerıne telefonu sert bı şekıkde yere fırlatı sonra telı yerden kaldırdırdığımda kesın bozulmuştur dıye söylendım ama teldekı tek arkadakı sürgü kapağı kırılmıştı bataryayı taktım telı açtım teldekı ıç hasar 0 bozulmadığı içın sevınmıştım çünkü o zaman n70 kulanıyodum n73 alcaktım

Adilx05

Adilx05

Üye
N73 Me Her Yönüyle N73ten İyidir Arasında Fiyat Farkı pek Oynamaz Sen ME Al Hemde Me sesi Daha İyi Çıkar ...

ben21

Üye
ben n73 me kullanıyor cok memnunum en iyisi n73 me ses yukseksılıqı bakımındanda n73 te daha iii sana tavsiye ederım

Üst Alt