n73 ile n73 music edition ses kalitesi ve ses yüksekliği

Sponsorlu Bağlantılar

elnino757

elnino757

Üye
kardeş N73 ME al sesi de harikadır kalitesi de gayet memnunum sokakta dinlerken son ses pencereden çıkıp sesi kıs dienler de oluo yani :))

Ultraviolet555

Üye
mrb arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım..bende de N73 var, telefon hoparlörlerden ço güzel ses veriyor ama kulaklıkta dinlerken yeteri kadar yüksek ses vermiyor bence..bunun bi çözümü var mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim

Cynical

Cynical

Üye
Çözümü Nokia AD41 dönüştürücü ve Sennheiser CX300 kulaklıktır. Bu çözüm pahalı gelirse AD46 + Creative EP630 da olabilir.

olivetti

olivetti

Üye
kimse n73 alıp me ye dönüştürmeye karar vermesin telefon garantiden çıkar.2 sene garanti bittikten sonra yapın :)

drivenn

Üye
n73me ile n73 arasında ses bakımından hoparlörle aynı sesi veriyorlar ama kulaklkla n73me daha iyi ayrıca siyah rengiyle de karizma duruyor ayrıca n73me de mavi ledler yok beyaz renk ışık yanıyor yan taraftaki tuşlarda

beyaznarin

Üye
teşekkürler:oke:

bayro91

bayro91

Üye
arkadaşlar n73 çok yavas diyolar bunu için bi fikri olan varmı ay sonunda lamyı düşünüyorum

serdaraykut47

Üye
kardeşim bende de n73 me var ses kalitesi olarak n73 ten daha iyi ve aldığında yazılım yükseltirsen sesi dahada artıyor maximuma çıkıyor şahsen kendim denedim

byilmazZ

byilmazZ

Üye
arkadaşlar bende n73 kullanıyorum ve gayet memnunum ses kalitesinden. Nokia nın telefonları arasında en iyi ses kalitesine sahip olan telefonlardan biridir. üstte 2 altta 1 hoparlör var.

bir arkadaşımın dizüstü bilgisayarının sesi ile n73 ü karşılaştırdık ve n73 ün (çok az bir farkla da olsa) daha yüksek ses çıkardığını öğrendik ama ekolayzırda herşeyi en yüksek seviye yapmıştım. eğer tiz istiyorsan n73 almalısın ama bas istiyorsan n73 bu konuda yetersiz.

bayro91

bayro91

Üye
peki N73 veya N73 Me nin KuLakLıkta Bass Sesi Nasıl ?

willo

Üye
saol...

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
n73 ME

merto şeker

Üye
ben n73 kullanıyorum ve n73 me nin de sesini biliyorum sana benim tavsiyem 5700 expres music bulabilirsen al n73 den cok az düşük çıkıyor ama ondaki ses kalitesini hiç bir telefon da bulamassın n73 ün video çekimi berbat 5700 göz gipi çekiyor

pruva

Üye
bende eski n73 u ME yapmıstım sorun cıkmadı ama guncelleme bir risktir göze almaya değip değmeyecegi size kalmıs

oook

Üye
bu riske girmek bence akıl karı değil deneyip basarısızlığı yaşamıs biri olarak soluorum arkadaslar....

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
n73 ME nin fotosu süper ama videosu süper olmasada tatmin edici

zaf72

zaf72

Üye
arkadaşlar bende de n73 war n73 me ile karşılaştırdık aynı gibi bişey sadece fiyat farkı var galiba ama n73 ü nasıl n73 me yapıcazz

baga61

Üye
n73 music edition allllllllllllllllll nokıa ya kazık at o telefon rahat 750 mıluyon eder ama 450 milyon kacıma al AMA N73 MUSİC EDİION Bİ SESİ VAR EVDE ACIYOM HERKES DINLIYOR HAHA A

aklidenge

Üye
ben LDIM N73 ME GÜZEL Bİ TELEFON AMA SU ÜSTTE 2 HOPARLÖR VAR GİBİ GÖRÜNÜP TEK OLMASI CANIMI SIKTI..BEN TELEFONUN ÖBÜR HOPARLRÜ BOZULDU SANMISTIM AMA MEGERSE ÜSTE TEK HOPARLÖR ALTTA DA TEK HOPARLÖR VARMIŞ AMA SESİ GAYET İYİ YANİ...
BİDE ALISILMADIK OLAN GECE MAVİ IŞIK YANIYO EJKRANIN ÜSTÜNDEKİ NOKTA SEKLİNDEKİ CİHAZDAN..ARABA ALARMI GİBİ:D

canbatar

Üye
teşekkürler

Üst Alt