n73 ile n73 music edition ses kalitesi ve ses yüksekliği

Sponsorlu Bağlantılar

ugr18

ugr18

Üye
ben n73 kullanıyorumm me yi görmedim ama aynı diyorlar ses kalitesini falna değişen bişiy yok yani zaten mp3 ün kendisine göre değişiyor ses kalitesi yani bunu herkes bilir ama ben almanı tavsiye edrim me de olabilir orginalda ok :):oke:

ugr18

ugr18

Üye
eren o kasayı anlatsana bi yaa bende pembe var ya bulamadım siyahını bekleyemedim de abi bi zahmet anlatıver be:)

kafkas_kartali

Üye
arkadaşlar bende N73 kullanıyorum ses kalitesi süper çift hoparlör telefon patlayacak diye korkuyorum :D

gxl_1903

Üye
ya arkadaşlar bende n73 me var bi sorum olacak muzik programı sürekli açık kalıyo bu bi arızamı yoksa bütün modellerde varmı bi cevap verirseniz sevinirim.(menu tuşuna uzun basınca muzik çıkıyo ve kapanmıyo...)

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
hayır o özellik öyle kulaklık takılı iken kulaklığın üstündeki tuşa bastığın ana müzik çalıyo

baykim

baykim

Üye
Arkadaşım bende n73 kullnıyorum. sesinden bir sorunum yok, ugr18'e katılıyorum bende kaliteli mp3 yüklersen kaliteli ses alırsın, ama amatör yapılmış mp3 yüklersende birşey bekleme. n73 me den pek bir farkı yok. n73 menin farkı müzik çalar programı, 2gb hafıza kartı hediyesi ve özel kulaklığı (2.0 jak girişli). Ama zten bunlarım farkını senden fiyat olarak karşılıyor.

danger03

danger03

Üye
valla iki telefon arasında bir fark yok yeni çıkan yazılımla düz n73 ses kalitesi, m.e ses kalitesi gibi olmuş

serkansanli

Üye
iii

otoata

otoata

Üye
bencede al derim süper bir telefon bende tok ama olsun ses diyorsan N73 kadeş

gumusss

gumusss

Üye
n73me al

telat

Üye
Bak Arkadas Bende N73 Var Ve Cok Memnunum Bende N73 Un Duzu Vardı Ve Ona Bıde Nokıa Sıtesınden En Son Versıonunu ındırdım Zaten N73 Son Surumu Yazılımı Musıc Edıtonmus Ve On Numara Kameramı Desen Var Ses Konusunda ıse On Numara 3 Tane Hoporloru Var Ayrıva Musıc Edıtıon Yukledım Onda Stereo Genısletme Vat Onuda Actımı Gumbur Gumbur Oluyor Nokıa Serılerının ıcınde En Baba N73 Derım Baska Bısey Demem

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
kardeş sen ışığı ne yapcan ışık istiyosan 6300 al yok ben ses isterim dersen n73me

aspawa21

Üye
n73 2 hoparlore sahip ama n73 me ile ses kalitesi aynı arasındeki fark ıse tema ve mp3 player skın bana sorarsa n73 me al

outlaw57

outlaw57

Üye
Arkadaslar Ben De N73 Me Mı Kullanıyom Yoksa N73 Mu Kara Veremedım Arkası Kırmızı Benım Kının Vede Alt Hoporlerden Sesı Aktıf Edemedım Bilen Varsa Iyi Olur Tesukkurler

technonur

technonur

Üye
Arkadaslar Ben De N73 Me Mı Kullanıyom Yoksa N73 Mu Kara Veremedım Arkası Kırmızı Benım Kının Vede Alt Hoporlerden Sesı Aktıf Edemedım Bilen Varsa Iyi Olur Tesukkurler
mp3 layer açık iken ses ayarlarına gir denge kısmını ortaya al

osezer10

osezer10

Üye
bence n 73 al hiç bi fark yok ama yinede sen bilirsin dostum

outlaw57

outlaw57

Üye
kardes ben anlamdım da bu telefonun yabancısıyım daha ayrıntılı anlatırmısınn...

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
n73me de ses daha yüksek zaten müzik için yapılan bir telefon dostum

Salihyet

Salihyet

Üye
5700 almanı öneririm.. kesinlikle en iyi telefonlardan biri hemde çok hızlı..

Üst Alt