n73 ile n73 music edition ses kalitesi ve ses yüksekliği

Sponsorlu Bağlantılar

soket43

soket43

Üye
bende n73me kullanıyorum harika telefon bence normaliyle dağlar kadar fark var ayrıca ses yoğunluğu ve ses genişletme war bu özellikleri süper

zeushack

Üye
eewt arkadaş lar n73 de 2 hoparlör var üstekilerden birisi sadece aksesuar..

osman özer

Üye
n73'ü bilmiyorum ama; n73 me'nin sesi çok düşük (bana göre). Bir müzik telefonundan daha güçlü bas beklerdim. Arkadaşımın 6288'i bile bu konuda çok daha iyi. Sorun kulaklıklardandır diye, CREATIVE marka büyük kulaklık aldım, bu seferde, telefonun ses çıkış gücü yetersiz kaldı.

schumici

schumici

Üye
arkadaşlar me nin daha profesyonel ses çıkardığıını okudum bazı sitelerde ama n73te de maşallah öyle b ses var ki kulaklarım acıyo bazen:yuru

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
n-73me nunda kasa güzel gözükmüyor.ama

greeneyes11

Üye
ıyyy n73 me çok uyduruk ya i antivirüs indiriyom yüklemeye başlıyom SÜRESİ GEÇMİŞ SERTİFİKA ! ! bu olmazmsa .ıss dosyasını desteklememektedir ! ! :deal: sürekli bi problem buluyo yani İLLA LİSANSLI VE ORJİNAL olcak yüklemek istediğinn... yha bıktım :S almayın bence 3250 demişti birisi ona bakın int ten araştırın özelliklerini ama n73me iğrenççç

--------------- Ekleme ---------------

Ve Bu yüzden de çok ama çook zor program tema bulunuyo bulma minimum da yani berbat abicimm

kaan0

kaan0

Üye
arkadaşlar normal n73 ü me yaparsanız garanti kapsamından çıkıyor

ıyyy n73 me çok uyduruk ya i antivirüs indiriyom yüklemeye başlıyom SÜRESİ GEÇMİŞ SERTİFİKA ! ! bu olmazmsa .ıss dosyasını desteklememektedir ! ! :deal: sürekli bi problem buluyo yani İLLA LİSANSLI VE ORJİNAL olcak yüklemek istediğinn... yha bıktım :S almayın bence 3250 demişti birisi ona bakın int ten araştırın özelliklerini ama n73me iğrenççç

Ve Bu yüzden de çok ama çook zor program tema bulunuyo bulma minimum da yani berbat abicimm
arkadaşım bu konuda çok bilgisizsin galiba süresi geçmiş sertifika derse tarihi 1 yıl geri al programı yükle sonra tarihi ileri al (yani düzelt) sis dosyası desteklenmiyor derse de senin elindeki program 3 üncü nesile uygun deildir bu sorunlar her symbian 3rd telefonda vardır. lütfen telefon lcakların kafasını karıştırma...:nono:

__ultrAslan__

Üye
10 ytlyimi dert ediyorsun

erkamix

Üye
ben arada fazla fark goremiyorum ve n73 me nin fiyatı yaklaşık olarak 100 ytl daha fazla bence degmez ben olsam normalni alırım n73 un son versiyonunu atarsanız eski versiyona gore daha fazla ses çıkardıgını gorursunuz

28.budur

Üye
kardeş sana bir yorumda ben yaapayım benim n73 üm var arkadaşım bana inat musıc edition aldı sesi yüksek dedi ama benim telefonla karsılastırınca musıc edıtıonun sesını bile duyamıyoruz n73 tavsiyemdir

murat3169

murat3169

Üye
bende n 73 var ya bende yorumları okuyarak aldım ama anlatıldığı kadar aham şaham değil.bizim arkadasda pirhana var o ses acıyor ben ses acııyorum benimki duyulmuyor :S bide hoparlörler cızırtı yapiyor son ses yapinca cok yavas ve kapa teli yanında tasımak icin canta felan almanız lazım cok kaba :S ben sölim pişmanım :(

metehan_55

metehan_55

Üye
n73 ve n73me nin 2 hoparlörü war.youtube da war videosu bakabilirsiniz.bence n73me al:oke:.ben eylül de aliyorum n73 me mii:)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşım eğer almadıysa alamazsın n73 me üretim durdu malesef :) bazı telefonlar özel üretim olduğu için sınırlı sayıda üretiliyo ve n73me üretim durduruldu sadece n73 alabilirsin :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
tesekkur

ali_24

Üye
slm

safakk

safakk

Üye
öf bee hala size şu konu hortlatmamayı öğrenemediniz.... ;)

erhan0052

erhan0052

Üye
slm arkdaşlar ben n73 musıc edu kullanıyorum telefon harikases çıkısı olsun camera olsun guzel yani memnunum verdıgım paraya deydi diyebilirim

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkdaşlar yorumlarınız için teşekkürler.Ben krarımı verdim artık yoruma gerek yok.İmkanlarım kısıtlı olduğu için ertelemek zorunda kaldım.Krarımı verdim yazmanıza gerek yok.;)

bahto29

Üye
arkadaşlar n73 alacaksanız music edition almayın.ses kalitesi iyi ama ses düşük.6630 elbette ses yüksekliği acısından daha iyi.bende n73 edition var ama satacagım.

saygilarımla

berke_37

Üye
Arkadaşlar N73 Me sesi sadece Nokia içinde en yüksek sesi weriyor ve 3 hoparlör olmasına rağmen bence çook iyii.

Üst Alt