n73 ile n73 music edition ses kalitesi ve ses yüksekliği

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
n73 ile n73 music edition ses kalitesi ve ses yüksekliği
arkadaşlar sizlerin sayesinde n73 ME almaya kara verdim ama aklımda bir soru var ses olarak yüksekliği olarak ve kalite olarak hangisi daha iyi? (lütfen "n73 alma fw atıp ME yaparsın" gibi cümleler yazmayın ) ayrıca n73 te hani kamera açılınca yanda yanan mavi ledler var ya o ledler n73 ME de de var mı?

• Beğen
Tepkiler: ayhanberber30, NeD_TysoN, mr.keless70 ve 18 diğerleri

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız yazarsanız sevinirim

M@xWeL

Üye
bende N73 almaya karar verdim. bu sorulara bende cevap aramaktayım.

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
evet ya sorun bazı kişiler üç hoparlör beni umutlandırdı ama yani yeterince ses vermiyor diyorlar açıkçası endişeleniyorum bu konuda ama arkadaşımda n80 var dayısının da n73 ü varmış karşılaştırmış n73 dah yüksek eğer n80 in ses seviyesini biliyorsan belki biraz fikir oluşturmuştur ayrıca yani 6630 bayağı yüksektir herhalde

M@xWeL

Üye
N73 çok kaliteli ses çıkışına sahip diyorlar. nokia 6233 den sonraki en kaliteli ses çıkışına sahip model Nokia N73. Bu şekildeki sonuca ulaştım. Bugün alacağım. Bakalım nasıl bişey olacak.

jackalcarlos

jackalcarlos

Üye
N73 üç sesi gerçekten çok kaliteli arkadaşlar kendim kullandım biliyorum ancak şöyle bir şey var ki nokia telefonların ses performansları aynı değil. Açıklamak gerekirse almak istediğiniz telefon yani N73 , TİZ müzik sesleri konusunda kusursuz ancak BASS ses alamıyorsunuz. Eğer siz sesi gümbür gümbür çıkan bir telefon arıyorsanız ve Tİz değil BASS dinlemek istiyorsanız 3250 ye bi bakın derim fiyat olarakta kar yapmış olursunuz. Sadece bi tavsiye :)

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
yok ben 3250 almayı düşünmüyorum n73 ME alacağım n73 ME nin ses kalitesinin n73 ten daha yüksek olduğunu söylüyorlar evet tiz dediklerini ben de forumlardan okudum ama ekolayzır ile yapmak mümkündür herhalde. yani her haliyle 6630 un müzik kalitesine bin basar(?)ayrıca maximilona arkdaşımız alacakmış bugün artık şimdiden hayırlı olsun artık forumda yorumlarını yazarsın arkadaşım her konuda artıllarını ve eksilerini

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
n73 me çok süper ses veriyo n73 ten daha fazla

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N73 ses olarak gayet iyidir. Ama n73me daha iyidir. Normal n73 evde n73me yapılabiliyor. Ben yapmıştım herşeyiyle aynı oluyor. Kasa farkı kalıyor sadece.

Bence aradaki farka değmez. Normal alıp me yapmak daha mantıklı geliyor. :spr

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
hayır öyle yapmak istemiyorum bazen sorun olabileceği söyleniyor ben n73 ME alacağım inşallah

best_best

best_best

Üye
Ben N73 kullanıyorum dostum ses kalitesi iyi..Bunun yanı sıra N73 ME ile karşılaştırdım...Ancak seni yıpratacak kadar yada HAAAOWWW dedirtecek bi fark yok...Açıkcası ben bunun ses kalitesinden de çok memnunum N80 ve Samsung gibi bir çok makineyi geri de bırakıyor..Pişman olmazsın...
Not:Konumuzla hiç alakası yok ama;Ben sadece bu tele program ve tema atamıyorum.Her seferinde Sertifika hatası veriyor.

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşta dedi acayip telif hakkı koruması yapmışlar sertifika falan bir şey yklenmiyo dedi fexplorerin yok mu dedim bu tele uygun varda yüklenmiyo dedi

Ozan

Ozan

Admin
Sertifika sorunu yaşayanlar için onun kırılmasının anlatımı vardı sitede ..

M@xWeL

Üye
evet ya sorun bazı kişiler üç hoparlör beni umutlandırdı ama yani yeterince ses vermiyor diyorlar açıkçası endişeleniyorum bu konuda ama arkadaşımda n80 var dayısının da n73 ü varmış karşılaştırmış n73 dah yüksek eğer n80 in ses seviyesini biliyorsan belki biraz fikir oluşturmuştur ayrıca yani 6630 bayağı yüksektir herhalde

N73 de 3 hoparlör değil 2 hoparlör varmış. Üstte 1 altta 1 adet hoparlör var. Servis çalışanı öyle dedi.

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
neyse olsun ses iyi ve gür ççıksında bi hoparlörlü de olur evet biliyorum sertifika sorununa çözüm maxicepte var

M@xWeL

Üye
Ses konusunda şüphen olmasın bence. Hem müzik çalarındaki sesi hoparlörden dışarı verirken hem de sadece 3-D ses efekti açıkken çağrı geldiğinde dışarıya verdiği ses çok yüksek ve parça iyi olursa da gayet kaliteli. Hatta beni ve çevremdekileri rahatsız ettiği için ses yükseklik seviyesini en yükseğin 2 altında kullanıyorum. Her türlü ortamda sesi duymak mümkün. Ama kulaklığa aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çünkü bana fazla yüksek gelmedi. Ama yinede idare eder.

CoollX

Üye
Kardeş sanırım Nokia almaya karar vermişssin..Ben koyu bir Sonyericsson cuyum..Yanlız Nokia alacaksan bi model varki onun üstüne tanımam N95 alacaksın..Yok almassan SE al,,Mesela küçük istiyorsan W810i nin üstüne yok fiyatta uygun..büyük istiyorsan W900i,Fonksiyon istiyorsan P990 al derim sonylerde fofgraf çekimi üst kalite oto fokus var gerisi boş müziktir sestir onları saymıyom bile:)

deserteagle06

Üye
arkadaşlar bende yeni aldım n73 ses kalitesi ve yüksekliği tatmin edici düzeyde gayet güzel sesi az çıkıor dien arkadaşlar var bence bundan iyisi can sağlığı.

hackerserkan

hackerserkan

Üye
Ses Deve Kamerada üstüne Tanimam N 73

eren3546

eren3546

Üye
arkadaşlar ben kullanıyorum n73 ses süper diyebilirim
cünkü siyah kasa taktım içinde bitane hoparlör var
normal tefonlardan 3kat daha büyük hoparlör kullanılmış sadece
sesi dagıtan bi sitem kullanılmış dışardan baktıgında telefonda 3hoparlör varmış gibi hörünüyor ama yok onlar hava aralıgı yani sesin dışarı cıkmasını saglıyorr

Üst Alt