N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşşekürler

baran ozturk

Üye
cok tesekkurler arkadaslar ellerınıze saglık

murat8989

Üye
arkadaşlar n95 8gb kullanıyorum gps cihazını tanıt diyorum ama gps cihazını bluetooth la arıyo yani yerleşik gps cihazını kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

sefayoq

Üye
paylaşım için çok teşekkürler devamlarını bekleriz:oke:

crux

Üye
n 81 de program harici gps i bulamadı.. diğerleri çalışıyor

marduks

marduks

Üye
Selam,SEYYAHOSMAN arkadaşımızın verdiği yeni versiyonu kurdum ama sanki kelimeler tam oturmuyormuş gibi geldi bana.Örneğin sağ tuşta kemer diye bir ifade çıkıyor bi kaç küçük anlayamadığım ayrıntıda mevcut,oysa ki ilk kurduğum versiyonda bu tür tuhaflıklar yoktu.Acaba bu tuhaflıklar sadece benim telefonumda mı oldu anlayamadım.Sizler ne düşünüyorsunuz?Bir fikirde bulunursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

jesussp

Üye
bende n95 8gb var yeni aldım ama hiç bi program yükleyemiyom format desteklenmiyo dio nedendir?

yckoc2004

Üye
AŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ YAPARSANIZ İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ PROGRAM BAŞARIYLA KURULMUŞ OLACAKTIR.

Adres :

Şimdi işi sırayla yapalım.
1) İndirilen Garmin_Mobile_XT_v.4.10.60.rar açılır.
2) İçerisindeki Garmin klasörü usb (veri aktarımı moduyla telefon 8GB hafızanın orta yerine atılır.)
3) Sonra telefon usb bağlantısı kesilip PC Suite bağlantısına geçilir. RAR’ın içinde gelen GarminMobileXT. sis dosyası telefona kurulur.
4) PC Suite bağlantısı kesilerek telefonda uygulamalar içerisine kurulmuş olan GarminXT programı çalıştırılır.
5) Çıkan uyarıya I AGREE deyip dil ve ses seçenekleri Türkçe yapılır. Sonraki gelen iki seçeneğe TAMAM veya SONRAKİ diyerek devam edilir.
6) Program içerisindeyken ana sayfada görülen menülerden AYARLAR içinde 4 numaralı seçenek olan HAKKINDA açılır ve orda CARD ID code bir kenara not alınır ki ileride lazım olacak.
7) Sonra program geri ve çık seçeneklerinden çıkış yapılır.
8) PC Suite’ten çıkıyoruz. USB bağlantı (veri aktarımı moda geçiyoruz.)
9) garmin_******. exe dosyası PC de açılır. Burada Enter Card ID yerine 6. maddede alınan code girilir. Select Map Product kısmında city navigator Europe nt v9 seçilir. Yukarıdaki Generate ve aşağıdaki Generate basılır.
10) Garmin ******’deki Your Device Unloce Code sizin SWL.UNL dosyanız içindir. Yani telefona attığınız GARMIN klasör içindeki SWL:UNL dosyasını NOTEPAD açıp oradaki kodun yerine kopyalayıp kaydedeceğiz.
11) Benzer işlemi Your Map Unlock Code’da da yapacağız ki bu kod telefondaki ilk haritanız içindir yani genelde 30 veya 80 MB lık haritalar içindir. Neyse bunu da yine NOTEPAD le GMAPSUPP.UNL’te yapıp kaydediyoruz.
12) Garmin ******le şimdilik işimiz bitti kapatabiliriz.
13) Telefonu USB moddan çıkarıyoruz. PC Suite geçiyoruz.
14) Garmin programını yine (telefonun içinde Uygulamalar klasöründe) çalıştırıyoruz.
15) AYARLAR\SİSTEM\UZAK GPS girip ekli gps (dahili gps) seçip tamam diyoruz.
16) PC Suite’ten çıkıyoruz. USB bağlantı (veri aktarımı moda geçiyoruz.)
17) Yığın hafızada (telefonun E klasöründe yani ortada bulunan) GARMIN klasör içindeki voice - *.img olan haritaları - GMAPSUPP.UNL ve SW.UNL dosyalarını PC ye kopyalayıp telefonun içindeki GARMIN klasörünü baştan aşağı siliyoruz.
18) USB moddan çıkıyoruz. Telefonu açıp UYGULAMA YÖNETİCİSİNDEN GARMIN programını da kaldırıyoruz.
19) PC’ye indirdiğiniz Mobile_XT_4.10.60_Multilanguage_Nokia_.rar dan çıkan GARMIN klasöründe GarminMobileXT.sis ve gmapbmap.img dosyalarını dışarı alıp kalan GARMIN klasörünü telefonu USB bağlayarak telefonun orta yerine yine (yığın hafızaya – E klasörüne) kopyalıyoruz.
20) Ses dosyasını haritaları ve unlock kodları da (yani UNL leri) telefondaki Garmin klasörüne geri atın. Ses dosyasını da üzerine yaz deyin. Fark etmez.
21) Telefonu USB moddan çıkarıyoruz. PC Suite geçiyoruz.
22) Biraz önce Mobile_XT_4.10.60_Multilanguage_Nokia_.rar dan çıkan GarminMobileXT.sis vardı ya onu şimdi tekrar telefona kuruyoruz.
23) PC Suite den çıkarıp telefonda programı açıyoruz.
24) Çıkan uyarıya I AGREE deyip dil ve ses seçenekleri Türkçe yapılır. Sonraki gelen iki seçeneğe TAMAM veya SONRAKİ diyerek devam edilir. Birim seç sorusuna SONRAKİ diyoruz. Garmin Online izin verildi TAMAM diyoruz.
25) Program içinde AYARLAR\SİSTEM\UZAK GPS girip ekli gps (dahili gps) seçip tamam diyoruz
26) Bitti.
27) Ama diyeceksiniz ki benimkinin içinde 30MB harita var 114MB olanı kuracaktım.
28) Tamam devam edelim o zaman. Yine en tepedeki adresten Haritalar klasöründe 114lük harita.rar var. Onu indirip bilgisayarda açıyoruz.
29) Garmin_******.exe var ya onu da PC de açıyoruz. Ortada Select Map Product bölümünde custom mapset var onu seçince size soruyor MAPID CODE. Yazın oraya 848. Sonra sadece alttaki GENERATE basın, yeni Your Map Unlock Code oluşacak ve bu kodu telefonu USB bağlantısı yaparak GARMIN klasörü içindeki gmapsupp.unl dosyasını NOTEPAD ile açarak ordaki ile değiştiriyorsunuz.
30) GARMIN klasörü içinde gmapsupp.img var 30MB veya 80MB çıkarın onu ordan oraya 114MBlıkharita.rar içinden çıkan dosyayı kopyalayın. (Bu dosyanın adı da gmapsupp.img olmalı dikkat edin)
31) USB bağlantıdan çıkın. Ve GARMIN programını telefonda açın. İşte bu kadar.
32) Bu sefer bitti.

firatcan27

Üye
slm kardes ben bu anahtar dosyasini tam anlamadim bunu indirecekmiyiz nasil yapacagiz programi kurdum ama gps bulamiyor uzerine tiklanmiyor anahtar dosyasinin dosyanin icindede yok bilgi verirsen sevinirim tesekurler

alanis

Üye
kardeş anahtar kodunun oldugu link kırık bi bakarmısın

cengiz1965

Üye
Slm Arkadaslar Navturk Dosyalarını ındırdım Fafat ıcını Wınrarlan Acamıyorum Hata Verıyor Neden Acba? Bılen Varmı Bu Sorunu

yckoc2004

Üye
sevgili arkadaşlar elimden geldiğince hepinize yardımcı olmak isterim sizlere başka bir arkadaşın ugraşıp güzelce izah ettiği garmin gps kurulumunu sizlere alıntı olarak aktardım kendi n95 8gb telimde kurdum sorunsuz 3-4 gündür kullanıyorum.
kurulum esnasında bazı püf noktalar var aman onlara dikkat edip kurun sistemi kur dosyaları kaldır tekrar kur unlock kilit kodlarını yazı içerğindeki gibi oluşturduktan sonra masa üstüne kopyalayıp not pad de açıyoruz açılan yazı kısmına bize verilen kodu yazıyoruz bunu 2 faklı klasörde yapıyoruz hepsi bitince tüm klasörü kaldırıp yerine dosya içeriğinde yer alan daha önceden oluşturulmuş olan garmin klasörü konulur ve daha önceden kaldırılan sis dosyası tekrar kuruluyor ve gps ÜCRETSİZ olarak internete vs bağlı kalmadan kullanılabiliyor

ademm2

ademm2

Üye
teşekkürler

prodream

Üye
Merhaba,

Garmin için en güncel harita 02.02.2008 tarihli harita mıdır? Daha yenisi var mıdır? Bilen varsa link verebilir mi acaba?

mersinlibozkurt

Üye
Arkadaslar ben herseyi yükledim,sorun da yok gibi ama
Almanyada yasadigim icin türkiye ye kadar router verdim.
mesela almanyadan -antalya ya kadar
fakat route berechnen,,yani yol hesaplamasi yapmiyor!
neden acaba?
bilgisi olan varsa lütfen bana yardimci olsun.
tesekkürler

semmpatyy

Üye
anahtar dosyasının linki çalışmıyor hocam yenilermisin lütfen

yen

yen

Üye
sağol

yckoc2004

Üye
Arkadaslar ben herseyi yükledim,sorun da yok gibi ama
Almanyada yasadigim icin türkiye ye kadar router verdim.
mesela almanyadan -antalya ya kadar
fakat route berechnen,,yani yol hesaplamasi yapmiyor!
neden acaba?
bilgisi olan varsa lütfen bana yardimci olsun.
tesekkürler

arkadaşım gps sinyalini kesmeden yani gps kapatmadan rota hesabı yapmaz navigasyon yapacaksan yani canlı olarak biyerden biyere gideceksen gps açık olarak sorunsuz rota hesabıyla birlikte sizi istediğiniz yere götürür. gps açıkken simülasyon yapmaz simülasyon yapmanız için gps i kapatmanız lazım

kolay gelsin

hasmet22

Üye
Paylaşım için teşekkürler..
Bu programın telefonun içinde olan programla farkı varmı? Kısaca, indirip uğraşmaya değermi?

drejonta

Üye
Güzel paylaşım, emeğine sağlık...

Üst Alt