N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

Sponsorlu Bağlantılar

zynlyrk

Üye
kardeş benım tel N95 8GB..
dosyları ındırdım ama ılk dosyadan ıtıbaren setap yapmam ıcın card reader felan cart curt bıseyler yazıyor,benım telın ıcındekı 8 gb olan bellegı gormuyor. ne yapa bılırız bu tele

GOKHAN44

Üye
kardes anahtar dosyası linki file found linki duzeltır misin bi zahmet bekliyorum

ozkanreis

Üye
arkadaşlar programı kurdum gayet güzel çalışıo haritayıda kullanıorum adres yazıp ama gps uyduya bi ütrlü bağlanmıyor dün tam bi saat sahilde oturdum telefon bağlansın die ama bağlanmadı acaba gps anteninde bi problemmi var telefonu ikinci el aldım (n95) yardımcı olabilirmisiniz

rencide

Üye
thank you

hasanhasan123

Üye
ya beyler bulgaristan haritasını nerden bulabilirim ????

egemenkons

Üye
arkadaşlar 114mb olan türkiye haritasının daha kapsamlısı çıktı mı bilginiz var mı

fbyigit

Üye
ilk sayfadaki 2 parçalık dosyayı indirirseniz herşey çok kolay oluyo çok basit kurulumu var gerçekten anahtar dosya harita falan da içinde dosyaları unl yapmak için de açıklama yapılmış zaten klasör seçeneklerinden uzantıları göster i işaretlemek gerek.. gerçekten kolay şimdi en güncel türkiye haritasını indiriyorum paylaşım için teşekkürler

selim6186

selim6186

Üye
dostum ilaç dosyası nasıl olacak biraz daha ayrıntı verirmisin mesaj attık ama cevap vermedin

--------------- Ekleme ---------------

ilaç dosyası hem linki hemde ilaç dosyasının nasıl açılıp tanıtılacağını biraz daha ayrıntılı anlatırmısın mesaj yazdım ama cevap vermedin

ılac

flintamuratti

Üye
bu turkiye haritasi ve anahtar dosyasinin bulundu bolum download olmuyo bi yardim lutfen

ktucihan

Üye
Arkadaşlar burda uzak gps seçeneği yok ? ve bu alet uyduyu falanda bulmuyor acililen yardımm

XXPOXX

XXPOXX

Üye
saol

karagozlum42

Üye
tşk

halil saglam

Üye
Tesekurler

sertan_26

Üye
arkadaşlar bennu yüklerken beceremedim yani anahtar dosyasına ıd sini yazcam ama anahtar dosyasını bulamadım nerddeeeeee

sertan_26

Üye
ben bu progamı yükledim fakat gps cihazını biürlü bulmuyor ne yapmalıyım. telefonum n95 8gb

dagcii01

Üye
teşekkürler

myyybas

Üye
kardeslerım su anahtar noktasını bır turlu beceremedım bı yardımcı olursanız sevınırım

kardesım su anahtar noktası denılen yerde kaldım bana bı yardımcı olurmusunz
nereye gırcez o card ıd numarasını

kardesım su anahtar dosyasında takıldım kaldım kodu nereye yazcan bulamadım yardımcı olursan sevınırım tesekkurler

salvador123456

Üye
arkdaşlar bende başka bir program var onu silmeden bunu yüklersem problem oluştururmu cvp tşk.

sahika

Üye
arkadaşım yükledim dediğin herşeyi yaptım ama n96 da garmin programı açılmıyor nedenini biliyormusunuz acaba

bsprogrammer

Üye
kardesim ben bu anahtar dosyasını ındıremedım bana yardımcı olabılırmısın lütfen

Üst Alt