En stabili droidwin v3 galibaYazın yüklemiştim xdada olacak şuan bilmiyorum
Sende de modern combat 5 cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası veriyormu?Onu denemedim stockda güzel ama özelliştirme yok fazla
Dil paketi gerekmiyor bu rom içinde var.konuyu hortlatayım![]()
dil paketi gözükmüyor linkte
rom u da göremiyorum bi kontrol eder misinizDil paketi gerekmiyor bu rom içinde var.
Baktım şimdi sorun yok. Sadece kayıt olmanız gereklidir.
yukarıda rom v3 olan mı?
verdiğiniz linkte v3 de yok ya da ben mi yapamadım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rom u da göremiyorum bi kontrol eder misiniz
Merhaba hocam dediklerinizi yaptim, telefon root oldu, cvm yi yukleyemedim yukluyorum ama cvm mod acilmiyor ekrana samsung yazisi ve ünlem işareti çıkıyor 10 sefer denedim olmuyor ne yapmam gerek?
Evet hocam odin ile yukluyorum sizin bundan once verdiğiniz dosyayi odin ile yüklendiğimde odin programinjn sol ust kisminda yikleme bittikden sonra yesil renkte PASS yaziyordu, olmayinca bende internette farklı bir dosya arayışında bulundum ve yukledim bu sefer mavi şekilde RESET yazdi olduğunu sandım ama yine olmadi, pc de degilim ama galiba o dosya da simdi verdiğiniz dosya.. Yarın sabah ilk işim verdiğiniz dosyayı tekrar yuklemek olacak teşekkürler iyi akşamlar..
4.1.2 Hocam ilk aldığım gibi, valla sıkıldım dün akşamdan beri uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı farklı program sürümlerini de denedim tık yok.. neden samsung yazısı ve ünlem işareti çıkar ki?
Yok hocam ses açma + home + power basılı tutuyorum samsun ve sarı ünlem geliyor telefon rootladım sanırım superuser felan var sistem uygulamalarını da kaldırabiliyorum