N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

Sponsorlu Bağlantılar

djkunfi

djkunfi

Üye
    Konu Sahibi
En son olarak programa dahili gps’i göstermemiz kalıyor. Bunun için programı açıyoruz. Ayarlardan sistemin içinde uzak gps yazan yere gidiyoruz. Orada dahili gps i seçip (ekli gps) tamama basıyoruz. Böylece elimizde son derece güncel bir gps harita programımız oluyor.

KARDEŞ SAOL AMA BEN nokia N95 aldım programı kurdum ama dahili gps bulamıyor program ne yapmam gerek

Arkadaşlar HErkese selamlar açıkçası bu programın bu kadar ilgi çekeceğini ummuyordum, hepinize teşekkür ederim.

bir kaç soru var ama cevaplanmış işlerimin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır girememiştim foruma, linkler ölmüş farkında diilim kendim upload etmiştim tekrar düzenleyeceem.

dahili gpsi bulammamnın sebebi son adımda belirtilen işlemleri de yapman lazım yani i kullanarak elde ettiğin numaraları anlattığım şekilde dosyalara kaydetip telefona aktarman lazım.

nokia maps dan farkına gelince nokia maps ı kullanabilmek için mutlaka şebeke bağlantısı gerekiyor yani siz gpsi kullandıkça gittiğiniz bölgelerin haritasını internetten çekecek dolayısıyla bu da faturalarınızın şişmesi demek. ÖNEMLİ BİR KONU DAHA VAR NOKİA MAPS DA SADECE İSTANBUL İZMİR VE ANKARA VAR FAKAT GARMİN DE BÜTÜN TÜRKİYE VAR 2007 6. AYA KADARKİ GÜNCEL HARİTA MEVCUT.

Neyse ilginize tekrar teşekkür ederim. Sorularınız için tekrar girip kontrol ederim.

PAylaşmak güzelmiş be bu arada :oke:

--------------- Ekleme ---------------

anahtar dosyası-

arkadaslar selam hersey yazildig gibi hos ve guzel fakat kurulumdaki anahtar dosyaya ulasamiyorum ve devami gelmiyor tabiki .....Bana da bi yardimci olsaniz da bende yolumu bulsam diyorum :))

Cevap ve yardimlariniza simdiden minetarim

kolay gele :)

arkadaşın bu programın sitesine girdim 99 dolar diyor ne iş
sonradan para ödemeyelim ımeı numarası tespit edipte

programda ses dili çikmıyor ve anahtar dosyası no file çıkıyor ne yapmam lazım

2 aydır kullanıyorum sorun çıkmadı ayrıca öyle bişey de olmaz nerden bilsin adam senin imei numaranı GPS uyduları ücretsizdir bunlar haritadan kazanır seni de tespit edemezler.

kocar_1

kocar_1

Üye
s.a arkadaş bu key yüklen miyor no files diyor direk dosyayı koysanız daha iyi olur bence:deal:

programda bide ses seçeneğinde hiç dil yok acil yardım

harita02

harita02

Üye
anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar

anahtar dosyasına kart id mizi yazıyoruz ve city of north america nt 2008 yazan yeri city navigator europe nt v9 yaparak generate yazan yerlere tıklıyoruz.
Simdi program bize iki tane kod veriyor. Bu kodlardan üstteki kodu bir notpade kopyalayıp notpadin ismini SW.UNL alttaki kodu başka bır notpade yapıştırıp bu notpadinde adını GMAPSUPP.UNL yapıyoruz.

Programdan exit ile cıkıyoruz ve tekrar telefonu veri aktarım modunda pc ye bağlıyoruz veya hafıza kartımızı pc ye takıyoruz kart okuyucu ile. İsimlerini değiştirdiğimiz notpad dosyalarını hafıza kartımızın içindeki Garmin klasorünün içine yapıstırıyoruz.

Simdi sıra Türkiye haritasını yüklemekte. Türkiye haritasını da indiriyoruz ve direk hafıza kartımızdaki Garmin klasörünün içine atıyoruz.
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BURAYA KADAR GELDİM ŞU ID İŞİNİ YAPAMADIM RAPİT FİLE NOT DİYOR YARDIM LÜTFEEEEEEEEEENNNNNNNN

ekomm

Üye
Eyw saolasın hava durumunu da haberlerden bakalım be o kadarda teknolojik olmayalım... :oke:

DENEDİM Garmin1 de problem var ilk verdiğin linkde yada ben kuramadım anlamadım sesleri fln türkçe olmuyor...Harita çok büyük nokiamaps'a devam..:bilmem:

hava durumuna da havaya bakarak öğren:coold:

ayrıca emeğinize sağlık

corsair

Üye
Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar.

için buyrun yeni link.

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
Programın resimleri galeride gözüküyor. Onları nasıl görünmez yapcaz:(

euozacik

Üye
N95 kurulumda problem yok. Program çalışıyor ancak dahili GPS'i görmüyor. Sorunu halleden arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler

N95 Dahili GPS'i görme sorunu !
Sorunun cevabını buldum.

****** ile elde ettiğimiz kodlarla oluşturtuğumuz iki adet notpad belgesinin .txt olan uzantılarını silin. Bunu karta kopyaladıktan sonra da yapabilirsiniz.:oke:

muhmak

Üye
arkadaşlar bu programı N80 e kurdum önce açıldı ama sonra GPS arama kısmına gelince GPS aramayı iptal dediğimde program kapanıyor,önce böyle değildi,şimdi artık açılmıyor,sizce sebep nedir?

gurkan38

gurkan38

Üye
N95 kurulumda problem yok. Program çalışıyor ancak dahili GPS'i görmüyor. Sorunu halleden arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler

N95 Dahili GPS'i görme sorunu !
Sorunun cevabını buldum.

ile elde ettiğimiz kodlarla oluşturtuğumuz iki adet notpad belgesinin .txt olan uzantılarını silin. Bunu karta kopyaladıktan sonra da yapabilirsiniz.:oke:

:allalla: Ben de bi N95 8GB kullanıcısıyım ve bende gps bulunamıyor sorunu yaşıyorum bu txt yöntemini deneyim bakalım sonucu yazarım..! Ama söylendiği gibi yapıpda olmaması garip ve sinir bozucu :vur Bu arada galeride resim gören arkadaşlar çözüm resimlerin üzerine gelip C ye basmak :naughty: :D

:allalla: Ben de bi N95 8GB kullanıcısıyım ve bende gps bulunamıyor sorunu yaşıyorum bu txt yöntemini deneyim bakalım sonucu yazarım..! Ama söylendiği gibi yapıpda olmaması garip ve sinir bozucu :vur Bu arada galeride resim gören arkadaşlar çözüm resimlerin üzerine gelip C ye basmak :naughty: :D
evet arkadaşlar .txt olayı işe yaradı kaydederken genel dosyaları seçin ;) Nokia Map ın ***** ı nıda bulabilirse bunu bulan arkadaş tam süper olur helede bide bana yollarsaa :sukur:

navajofever

Üye
bende de n95 8gb var ama bu gps bulunamadı olayını aşamadım
telefonda garmin klasorune baktım txt uzantılı kaydetmemiş unl uzantılı gorunuyor
ama yine de olmuyor
yokmu ya bu işin normal bi yolu

debrecen2

Üye
arkadaşlar bende de n95 var ve dahili gps i bulmuyor ne yapmam lazım lütfen yardım

red

Üye
Programı kurdum çok güzel, nokia mapsten daha kullanışlı.Sesli yönlendirmesi de güzel. Ben de 111 mblık Türkiye haritası yüklü. Navturk 2007.10 olan.

akkayaemre

Üye
programı az önce kurdum ellerine sağlık birde kullanımı hakkında detay bir bilgi varsa döküman olarak paylaşırsan sevinirim dostum

bu arada pek çok arkadaş dahili gps sorunundan bahsetmiş şimdi ben n95 8gbyte da sorunsuz yükledim.Sorun yükleyenler ****** dosyalarının isimlerini şöye değiştirsinler.
Bilgisayarıma çift tıklayın.Yukarıdaki menüden araçlar klasör seçenekleri görünüme gelin oradaki bilinen dosyalar için uzantıları gizle kısmı işaretli ise işareti kaldırın.Daha sonra masa üstünde herhangi bir boşlukta sağ tıklayın yeni>metin belgesi seçeneğini seçin.Oluşturduğunuz metin belgesine ****** dosyasında oluşturduğunuz anahtarı yazın ve arkadaşın yazdığı isimleri doyaya verin(Masa üstündeki dosya) Sonra bu dosyaları garmin klasörü içine atınsorun çözülecektir.Umarım anlatabilmişimdir.Bu dediklerim n95 8gbyte da sorunsuz işledi bilgilerinize...

red

Üye
yeni 2008 haritasını nereden bulabiliriz ? .cdt uzantısını .img'ye dönüştürebilsem birşeyler deniyeceğim ama yapamadım.

aliorhan

aliorhan

Üye
arkadaşlar bu anahtar dosyasını indirdim ama ımg dosyaysı diye bişey çıktı. card ıd mizi nereye ve nasıl yazıyoruz?yoksa anahtar dosyasını telefonamı atıyoruz bi anlatırmısınız?programların hepsini kurdum telefondada programı açtım anahtar dosyasınıda indirdim.ama burda takıldım (anahtarda)

bu anahtar dosyası nerde çıkıyor ( sadece ımg dosyası var.yardım arkadaşlar kurulumu başarı ile yapan arkadaşlarda yardım ederse sevinirim.teşekkürler

arranger

Üye
Arkadaşlar nolur şu kart id sini bana biri açıklasın. kart id si nedir? telin imei adresi diye tahmin ettim ama olmadı. nerden bulcam buid yi yoksa sallicam mı bi numara ölesine?

Teşekkür şimdiden.

yeniRAKI

yeniRAKI

Üye
@djkunfi arkadasim emegine cok tesekkur ediorum ama senden bi ricam olsa yada dosyayi indiren diger arkadaslardan... okuldaki nette tek ip olduu icin rapidden dosya indirmek cok zor oluyor rica etsem baska upload sayfalarina yukleyebilirmisin.. tesekkur ederim

ömerxxxxx

Üye
TŞKRLER AŞAĞIDA YAZAN KISMI ANLAMADIM YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ anahtar dosyasına kart id mizi yazıyoruz ve city of north america nt 2008 yazan yeri city navigator europe nt v9 yaparak generate yazan yerlere tıklıyoruz.

falcon95

falcon95

Üye
Teşekkürler programı kurdum ama, anahtar dosya verdiğin linkte görünmüyor. Dosya yok. Yani bu noktadan ileri gidemedim yardımcı olabilir misin?

Üst Alt