djkunfi
Üye
En son olarak programa dahili gps’i göstermemiz kalıyor. Bunun için programı açıyoruz. Ayarlardan sistemin içinde uzak gps yazan yere gidiyoruz. Orada dahili gps i seçip (ekli gps) tamama basıyoruz. Böylece elimizde son derece güncel bir gps harita programımız oluyor.
KARDEŞ SAOL AMA BEN nokia N95 aldım programı kurdum ama dahili gps bulamıyor program ne yapmam gerek
Arkadaşlar HErkese selamlar açıkçası bu programın bu kadar ilgi çekeceğini ummuyordum, hepinize teşekkür ederim.
bir kaç soru var ama cevaplanmış işlerimin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır girememiştim foruma, linkler ölmüş farkında diilim kendim upload etmiştim tekrar düzenleyeceem.
dahili gpsi bulammamnın sebebi son adımda belirtilen işlemleri de yapman lazım yani i kullanarak elde ettiğin numaraları anlattığım şekilde dosyalara kaydetip telefona aktarman lazım.
nokia maps dan farkına gelince nokia maps ı kullanabilmek için mutlaka şebeke bağlantısı gerekiyor yani siz gpsi kullandıkça gittiğiniz bölgelerin haritasını internetten çekecek dolayısıyla bu da faturalarınızın şişmesi demek. ÖNEMLİ BİR KONU DAHA VAR NOKİA MAPS DA SADECE İSTANBUL İZMİR VE ANKARA VAR FAKAT GARMİN DE BÜTÜN TÜRKİYE VAR 2007 6. AYA KADARKİ GÜNCEL HARİTA MEVCUT.
Neyse ilginize tekrar teşekkür ederim. Sorularınız için tekrar girip kontrol ederim.
PAylaşmak güzelmiş be bu arada

--------------- Ekleme ---------------
anahtar dosyası-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaslar selam hersey yazildig gibi hos ve guzel fakat kurulumdaki anahtar dosyaya ulasamiyorum ve devami gelmiyor tabiki .....Bana da bi yardimci olsaniz da bende yolumu bulsam diyorum)
Cevap ve yardimlariniza simdiden minetarim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kolay gele

arkadaşın bu programın sitesine girdim 99 dolar diyor ne iş
sonradan para ödemeyelim ımeı numarası tespit edipte
programda ses dili çikmıyor ve anahtar dosyası no file çıkıyor ne yapmam lazım
2 aydır kullanıyorum sorun çıkmadı ayrıca öyle bişey de olmaz nerden bilsin adam senin imei numaranı GPS uyduları ücretsizdir bunlar haritadan kazanır seni de tespit edemezler.

Ben de bi N95 8GB kullanıcısıyım ve bende gps bulunamıyor sorunu yaşıyorum bu txt yöntemini deneyim bakalım sonucu yazarım..! Ama söylendiği gibi yapıpda olmaması garip ve sinir bozucu
Bu arada galeride resim gören arkadaşlar çözüm resimlerin üzerine gelip C ye basmak