N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

Sponsorlu Bağlantılar

Berzan44

Üye
hangi dosyaları nasıl yapacaz?biraz anlatırsan sevinirim

yigittorun

Üye
unl formatındaki 2 tane dosya yokmu garmin klasörünün içinde hah iste o dosyalar aslında unl diil uzantılarını unl yapmak içinde baska bir yöntemi var ama onu ben bilmiorum

n95nokia

Üye
Rapidshare'e girince anahtar dosyası eror veriyo. Nasıl ulaşa bilirim bu dosyaya???

seyyahosman

Üye
İndirme adresi

62.33 Mb Boyut

Yeni Versiyon çıktı arkadaşlar .

Garmin 4.10.80

Ben kullanıyorum Bugun kurdum Harika ...

Başka bir forum sitesinden indirdim :adresi vermek yasak olsa gerek ama adı yasak olasa bari

Garmin 4.10.80
Eğer önceden kurulu olan Garmin programını update etmek isterseniz Yani 4.10.80 versiyona yükseltmek için.

1. İndirilen programı bilgisayara açın içinden çıkan sadece Garmin klasörünün içindekileri kopyalayıp Hafıza kartındaki Garmin klasörünün içine atın Değişsinmi EVET.
2. Sistem klasörü ile işimiz yok.
3. Sonra da Cepteki Garmin programını kaldırıyoruz.
4. En son Hafıza kartına girip ( X-plorer vs.. program ile) Garmin klasörünün içindki sis dosyasını çalıştırıp kuruyoruz.Kurulduktan sonra Programı çalıştır Türkçeyi seç Kullan
Ok

İyi kullanımlar.

asx5

Üye
ben bir denemeye basardım bu pro harika ötesi cokta kullanıslı emeğine sağlık kardeşim

wanted123

Üye
N80 E Yaptım Oldu Artık Bi Harici Gps Alıcı Almaya Sıra Geldi Tavsiyem Ilk Sayfadaki Sadece 2 Part Olanını Indirin

ayhanzeybek

Üye
güzel paylaşım oldukça başarılı.sagol emegine teşekkürler dostum:)

--------------- Ekleme ---------------

çokgüzel bir paylaşım olmuş umarım herkes faydalanır emege saygı

aktash

Üye
Denileni Harfiyen Yapmama Rağmen Program Kendini Kapatıyor
N95 8 Gb Neden Oluyor

leiche

leiche

Emekli Yönetici
N95 im yokki :(

aktash

Üye
kapanmasının sebebinide buldum...arkadaşlarr

şarjınız az ise program kendini kapatıyor haberiniz olsun

mümkünse dosyaları yüklerken ve kurulum yaparken piliniz dolu olsun

hgecer

Üye
dostum herseyi icin cok sag ol fakat anahtari kaldirmisin bulamadik is yarida kaldi .... ya hero yada mero yaplim sunu

murat8989

Üye
gps cihazımı bulamıyor bu program tüm işlemleri yaptım ama bi türlü gps cihazını bulamadı ne yapmam gerekli

palalevent

Üye
Sayin Arkadasim Guzel Program Icin Tesekurler

luupuus

luupuus

Üye
sağol

konoko44

Üye
arkadaşlar, bu program N73 te çalışıyor mu ? ( gps özelliğini değil, sadece harita özelliğinden faydalanmak için. tıpkı nokiamaps deki gibi. gps e bağlanmadan )
teşekkürler.

emin711

Üye
ANAHTAR DOSYASININ İÇİNDE BULUNDUĞU

DOSYASI RAPIDSHARE DE BULUNAMIYOR,
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Doctor__9

Üye
Progrm Için öncelikle çok Teşekkürler Ama Ben Anahtar Dosyada Kaldım Oraya Nerden Giriyorum Nasıl Değiştiriyorum Bi Türlü Beceremedim Tıkandım Resmen Yardımcı Olabilirseniz çok Sevinirim Teşekkürler

vahitbudak

Üye
gps bulunamadi! dosya uzantisini manuel olarak .unl yapmak sorunu cozmuyor sanirim, birde su yontemi deneyin olma ihtimali cok yukse :D

SW.UNL ve GMAPSUPP.UNL text dosyalarini winrar ile sIkIstir.Winrarin icinde su sekilde gorursun;SW.UNL.TXT ve GMAPSUPP.UNL.TXT . sonundaki .TXT leri sil ve rardan cikarip
SW.UNL ve GMAPSUPP.UNL olarak hafiza kartindaki Garmin klasorunun icine at.

azeri76

Üye
SELAM kardes ya ben su garminmbile i indirdim setup islemini bitirdim ,ama telefonda bulamiorum proghrammi

anilgedikoglu

Üye
Beyler bu foruma üye olduğumdan beri ilk yazım bu olacak, N95 8gb'ım var, bu konuyla ilgili ilk sayfada arkadaşın biri iki link haline tüm dosyaları topluca vermiş, içinde key yapıcı da harita da var, 3 dosyayı da kurun, sonra key yapıcıyla key yapıp 2 unl dosyası oluşturun, oluşturmayı masa üstüne sağ tuşla tıklayıp yeni metin belgesi deyip, çift tıklayıp içine girip kodu yazıp çıkarken dosya türü kısmına diğer deyip isim kısmına isim.unl şeklinde yapıp iki unl'yi de kaydedip çıkın, daha sonra bu iki unl dosyasını germin ana disinine ve apps\symbian alt dizinine de kopyalayın.. sadece germin'e kopyalarsanız gps'i bulamayabiliyor.. dosyaları yaratırken kodlar arasında boşluk olmamasına ve düzgün olmasına dikkat edin, gps tak diye açılıyor.. çok uğraştıktan sonra halledince dayanamadım, yazdım.. en kapsamlı cep forumunda sizlerle olmaktan çok memnunum, emeği geçen herkese teşekkürler.. bir de yeri değil, alakasız olacak ama, n95'e full n-gage oyunları kurulumu forumun neresinde bir link atarsanız çok memnun olurum.. kolay gelsin..

Üst Alt