N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

Sponsorlu Bağlantılar

ferbay

Üye
Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar.

için buyrun yeni link.

burda arkadaş vermiş arkadaşlar zaten yeni link burasu diye indiremeyenler için tekrar yazıyırum:

****** indirikten sonra ıd yazacağız nerde yazdığını soranlara ıd ımail nosu değildir boşuna girmeyin.

kurduğumuz gmobilext açıyoz ayarlara giriyoruz ordan aşağıda hakkında kısmı var orada card ıd nosu yazıyor altında ımail nosu biz ıd nousunu birici satıra ikinci satırdaki kutucuğa tıklayıp city ..................v9 benim resimdeki gibi yapıp 1 ve 2. kısımlardaki generate tuşlarına basıyoruz daha sonra bize your devic unlock kode alttaki bölümdede your map unlock kode yazan yerlerde farlı iki tane ****** verecek bu iki ******i arkadaşın dediği gibi notpade yani metin belgesine yeni dosya açıp ayrı ayrı
kopyalayıp isimlerini arkadaşın dediği gibi notpadin ismini SW.UNL alttaki kodu başka bır notpade yapıştırıp bu notpadinde adını GMAPSUPP.UNL yapıyoruz.

Programdan exit ile cıkıyoruz ve tekrar telefonu veri aktarım modunda pc ye bağlıyoruz veya hafıza kartımızı pc ye takıyoruz kart okuyucu ile. İsimlerini değiştirdiğimiz notpad dosyalarını hafıza kartımızın içindeki Garmin klasorünün içine yapıstırıyoruz.

adanay

Üye
Saol Usta Tsk

c4pk1n00

Üye
anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_-.rar arkadaşlar ben bu adresteki kısmı yapamıorum yardım edebilecek biri varmı? adres hata verior giremiorum! yardım ederseniz sevinirim!

osman1972

Üye
1.sırada setup.exe krulmuyor.açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyor.

--------------- Ekleme ---------------

hepsinde desteklenmiyor diyor

jipien

jipien

Üye
TReşekkürler

ferbay

Üye
anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_-.rar arkadaşlar ben bu adresteki kısmı yapamıorum yardım edebilecek biri varmı? adres hata verior giremiorum! yardım ederseniz sevinirim!

her şeye hazırcı olmayalım ya biraz okuyalım el i,nsaf alıntıdan iki mesaj önce yeni link budur diye yazılı.

mbaykara23

Üye
slm ben mehmet.bişey soracam ben söylediğiniz programları bilgisayara indiridm ancak bunu vin rar dan nasıl çevirip telefona kuracam.birde teelfonda setp soru işareti? çıkıyor yardımcı olrsanız sevinirim email im [email protected].

Berzan44

Üye
üstad herşeyi yükledim en son kısımda gps tanımlamayı yapamadım...etkinleştir dediğimde bluetoothdan arıyor ve bulunamadı diyor...

uyuncu20

Üye
oradaki uzak gps den sonra dahili gps bende cık mıyor bana yardımcı olabilrimisiniz lütfenn

toprakgarip

Üye
çok sağol kardeşim

ferbay

Üye
oradaki uzak gps den sonra dahili gps bende cık mıyor bana yardımcı olabilrimisiniz lütfenn

dahili gps çıkmaması olabilir önemli olan türkiye haritasının üzerine geldiğinizde detayların çıkıp çıkmadığı. detay çıkıyorsa sorun yoktur zaten. gps cihazı ayrı bi cihaz zaten(bazı üst telefon modellerinde var) siz sadece programın o zaman ki tarihli türkiye haritasınının detayını görürsünüz. bulunduğunuz yeri göstermesini istiyorsanız 100ytl ve üzeri değişen gps cihazı alırsanız bulunduğunuz yer ve hızı gösterir.

örnek bir gps cihazı

yakinemu

Üye
N95 haricinde başka telefon modelinde deneyen var ise yazabilir mi? deneyimleri paylaşalım arkadaşlar lütfen.

hamidatac

Üye
saol kardeş çok teşekkür ederim prg. 10 numara çalışıyor.. Yalnız bi sorum olacak mesafeleri mil olarak gösteriyor ayarları gezdim km ye nasıl çevireceğimi bulamadım yardımcı olursan (ız) sevinirim emeğine yeniden teşekkür ederim...

as52

Üye
tşkrlr

sweeperonur

sweeperonur

Üye
eline emeğine sağlık djkunfi :oke:
Kurdum, sorunsuz çalışıyor. Şimdilik gözlemlediğim kadarıyla nokia maps ten çok üstün :box. hava durumunada bağlandım sorunsuz çalışıyor.
çok teşekkürler:yuru:yuru:yuru

marmarislim

Üye
anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_-.rar !!!

Arkadaşlar bu dosya rapid de bulunamıyor ne yapacağız ????

Dosyayı buldum özür dilerim !!!!!!!!

Berzan44

Üye
beyler ben n95 de denedim en sonda dahili gps aranıo vs cıkıo
beceremedik yani yapan warsa anlatsın size zahmet

zalatoy

Üye
ustat n95 8gb var bende buna nasıl yüklenecek bunu anlatırmısın

barisaydin

Üye
bende p1i var herkez n95 e kurmuş ben deneeceğm

yigittorun

Üye
bence bunu baska bir forumdan cilekes die bir arkadasın sunumunu kopyala yapıstır yapmıssın üzerinde ufak tefet değisiklikler yaparak

--------------- Ekleme ---------------

bunun sorunu unl uzantılı dosyalar arkadasım aslında o dosyanın formatı hala txt uzantıyı çevirmenin baska bir yöntemi vardıda aklıma gelmiyor iki dosyanında uzantısını unl yap sorun hallolacak

Üst Alt