olan Elop'a oldu. Eskiden CEO'ydu şimdi ise:
Nokia Cihazlardan ve Servislerden Sorumlu Başkan Yardımcısı
Habere sevinen bir tek ben miyim yaLumia 920'den sonra en azından biraz daha iyi bir şey beklerken 1020'yi tanıttıklarında beter olsunlar demiştim zamanında.Oldular da
Microsoft elinden daha iyi telefonlar geleceğine inanıyorum şahsen.
Hikayenin özeti:
Microsoft Nokia'yı Satın Aldı = "Microsoft'taki Mobil Kısmının Dümenine Nokia Geçti"
Sonuç: Microsoft tam bilgi sahibi olmadığı ve yeterince tanımadığı akıllı telefon pazarına, masaüstü işletim sistemini tasarlayan adamların tasarladığı mobil işletim sistemiyle girdi. Tabi olaya yabancı olduğu ve mobil sistem kullanıcılarının bir sistemde ne aradıklarını, ne istediklerini tam bilmediği için sistemde pek çok eksiklik çıktı.
Şimdi işin başına 25-30 yıldır mobil dünyasında olan, kullanıcının işletim sisteminden ne beklediğini, ne aradığını, ne istediğini çok iyi bilen bir ekip geçti. Kullanıcı istekleri daha çabuk karşılanacak. WP bir "mobil işletim işletim sistemi" olarak daha hızlı gelişecek. Güncellemeler daha hızlı gelecek. (Satın alma işleminin tamamlanacağı 2014'ün ilk çeyreğinden itibaren)
Sıkıntı yok, dağılın![]()

Merak ettiğim telefonlar yine Nokia nın aynı kalite aynı tasarımı İlemi olacak yani mesela telefonların tasarımını yapan adamlar yine aynımı ? Ve Nokia nın programları gelişmeye devam edecek mi ?

Şahsen üzüldüm. Ben bu telefonu Lumia 920 olduğu için almadım, Nokia Lumia 920 olduğu için aldım. Nokia bu işletim sistemi için elinden gelen herşeyi yaptı fakat microsoft yarısı kadar çabalamadı. Sistem zaten yavaş ilerliyordu şimdi iyice yavaşlayacak. Bundan sonraki telefonum kesinle ios olacak
Şahsen üzüldüm. Ben bu telefonu Lumia 920 olduğu için almadım, Nokia Lumia 920 olduğu için aldım. Nokia bu işletim sistemi için elinden gelen herşeyi yaptı fakat microsoft yarısı kadar çabalamadı. Sistem zaten yavaş ilerliyordu şimdi iyice yavaşlayacak. Bundan sonraki telefonum kesinle ios olacak
koskoca nokia skype tan ucuza gitti microsoft ile anlaşmadan önce 48 milyar dolar değeri önce 24 sonra 10 en sonunda 7 küsür milyar dolara satıldı klasik microsoft taktiği artık nokia amerikalı oldu ama bu sefer microsoft mecburen bu işe asılacak yoksa kendi zarar görür bu durumda en karlı biz kullanıcılar çıkarız euronews haberine göre android pazarın yüzde 79 luk kısmına ios ise yüzde 17 lik paya sahipmiş google bunu hak etmiyor bence windows dengeleri değiştirecektir

aynı fikirdeyim kardeşim