Microsoft Nokia'yı Aldığına Göre Windows Phone'un Geleceği Ne Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar her şey yoluna giriyor sevinsenize artık Microsoft tamamen arkamızda güncelleme bekleme derdi olmayacak.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar her şey yoluna giriyor sevinsenize artık Microsoft tamamen
arkamızda güncelleme bekleme derdi olmayacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
olan Elop'a oldu. Eskiden CEO'ydu şimdi ise:

Nokia Cihazlardan ve Servislerden Sorumlu Başkan Yardımcısı

• Beğen
Tepkiler: ceza87, n000k ve kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Habere sevinen bir tek ben miyim ya :d: Lumia 920'den sonra en azından biraz daha iyi bir şey beklerken 1020'yi tanıttıklarında beter olsunlar demiştim zamanında.Oldular da :ehe Microsoft elinden daha iyi telefonlar geleceğine inanıyorum şahsen.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Habere sevinen bir tek ben miyim ya :d: Lumia 920'den sonra en azından biraz daha iyi bir şey beklerken 1020'yi tanıttıklarında beter olsunlar demiştim zamanında.Oldular da :ehe Microsoft elinden daha iyi telefonlar geleceğine inanıyorum şahsen.

1020 maalesef Windows phone'un şimdiki halinin kısıtlamaları nedeniyle biraz sönük kaldı. Ama GDR3 ve Wp8.1'drn sonra çok daha iddialı cihazlar gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, ÖEY ve kullanıcıadları

Serhanas35

Üye
ee şimdi bizim amber gibi güncellemeler olucakmı birde şimdi tüm telefonlara güncelleme aynı andamı gelcek? :D

ademoz05

ademoz05

Üye
Hikayenin özeti:

Microsoft Nokia'yı Satın Aldı = "Microsoft'taki Mobil Kısmının Dümenine Nokia Geçti"

Sonuç: Microsoft tam bilgi sahibi olmadığı ve yeterince tanımadığı akıllı telefon pazarına, masaüstü işletim sistemini tasarlayan adamların tasarladığı mobil işletim sistemiyle girdi. Tabi olaya yabancı olduğu ve mobil sistem kullanıcılarının bir sistemde ne aradıklarını, ne istediklerini tam bilmediği için sistemde pek çok eksiklik çıktı.

Şimdi işin başına 25-30 yıldır mobil dünyasında olan, kullanıcının işletim sisteminden ne beklediğini, ne aradığını, ne istediğini çok iyi bilen bir ekip geçti. Kullanıcı istekleri daha çabuk karşılanacak. WP bir "mobil işletim işletim sistemi" olarak daha hızlı gelişecek. Güncellemeler daha hızlı gelecek. (Satın alma işleminin tamamlanacağı 2014'ün ilk çeyreğinden itibaren)

Sıkıntı yok, dağılın ;)

her şey bu kadar toz pembe mi peki :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bana sorarsanız nokianın satılması bizim wp'ler için iyi olur kanaatindeyim çünkü bizim cihazlarımız artık yazılım ve donanım olarak tek yere bağlı olacak ve buda yapılacak güncellemelerin daha koordineli olacağının göstergesi. Ancak olaya nokia cephesinden bakarsak tabi satılmasa iyi olurdu ama bundan sonrası için herşey daha güzel olur inşallah iş yerinde bir tane beyin olması iyidir iki tanesi zarar verir inşallah microsoft bize ''iyi ki lumia almışız'' dedirtir...

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve bulutsuzgece
sekajmer

sekajmer

Üye
Merak ettiğim telefonlar yine Nokia nın aynı kalite aynı tasarımı İlemi olacak yani mesela telefonların tasarımını yapan adamlar yine aynımı ? Ve Nokia nın programları gelişmeye devam edecek mi ?

gutihaz1

gutihaz1

Üye
euronews kanalında özel haber olarak bu konuyu verdi finlandiya gazeteleri elop un nokia yı batırmak için truva atı olarak çalıştığı yönünde başlıklar atmışlar adamlar resmen kahrolmuş

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Ayyyy moderatör ablerim kızmayın ama konunun dotu çıktı :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
kursat99

kursat99

Üye
Merak ettiğim telefonlar yine Nokia nın aynı kalite aynı tasarımı İlemi olacak yani mesela telefonların tasarımını yapan adamlar yine aynımı ? Ve Nokia nın programları gelişmeye devam edecek mi ?

Yine aynı kadro yapacak. Nokia çalışanları Microsoft a geçti demek: 32.000 Nokia mühendisinin geçmesi ve dünya çapında 101.982 Nokia çalışanının Microsoft a geçmesi demek. :D

• Beğen
Tepkiler: sekajmer

alo123

Üye
Şahsen üzüldüm. Ben bu telefonu Lumia 920 olduğu için almadım, Nokia Lumia 920 olduğu için aldım. Nokia bu işletim sistemi için elinden gelen herşeyi yaptı fakat microsoft yarısı kadar çabalamadı. Sistem zaten yavaş ilerliyordu şimdi iyice yavaşlayacak. Bundan sonraki telefonum kesinle ios olacak

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve sekajmer
kursat99

kursat99

Üye
Bana asıl hızlanacak gibi geliyor. :)

sekajmer

sekajmer

Üye
Şahsen üzüldüm. Ben bu telefonu Lumia 920 olduğu için almadım, Nokia Lumia 920 olduğu için aldım. Nokia bu işletim sistemi için elinden gelen herşeyi yaptı fakat microsoft yarısı kadar çabalamadı. Sistem zaten yavaş ilerliyordu şimdi iyice yavaşlayacak. Bundan sonraki telefonum kesinle ios olacak

aynı fikirdeyim kardeşim

SonyXperia

SonyXperia

Üye

Aha bak o konuda haklısın ama sabreyleyip izlemeyi tercih edeceğim aksi takdirde ilerisi ne gösterir merak ediyorum açıkçası

gutihaz1

gutihaz1

Üye
koskoca nokia skype tan ucuza gitti microsoft ile anlaşmadan önce 48 milyar dolar değeri önce 24 sonra 10 en sonunda 7 küsür milyar dolara satıldı klasik microsoft taktiği artık nokia amerikalı oldu ama bu sefer microsoft mecburen bu işe asılacak yoksa kendi zarar görür bu durumda en karlı biz kullanıcılar çıkarız euronews haberine göre android pazarın yüzde 79 luk kısmına ios ise yüzde 17 lik paya sahipmiş google bunu hak etmiyor bence windows dengeleri değiştirecektir

SonyXperia

SonyXperia

Üye
koskoca nokia skype tan ucuza gitti microsoft ile anlaşmadan önce 48 milyar dolar değeri önce 24 sonra 10 en sonunda 7 küsür milyar dolara satıldı klasik microsoft taktiği artık nokia amerikalı oldu ama bu sefer microsoft mecburen bu işe asılacak yoksa kendi zarar görür bu durumda en karlı biz kullanıcılar çıkarız euronews haberine göre android pazarın yüzde 79 luk kısmına ios ise yüzde 17 lik paya sahipmiş google bunu hak etmiyor bence windows dengeleri değiştirecektir

Doğru olabilir ama Nokia'nın bulunduğu borç batağını düşünürsek verilebilecek en uygun fiyata verildi bana göre :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

aynı fikirdeyim kardeşim

Arkadaşlar öyle yorumlar yapıyorsunuz ki sanki "Nokia kepenkleri kapattı, işçiler mühendisler evlerine gitti" gibi.

Tam aksine. Microsoft'un bir türlü işi beceremeyen, mobil dünyasına yabancı olan personelinin yerine Nokia'nın personeli geçti.

Şuradaki yorumu okuyup bir de bu açıdan bakın isterseniz:

http://www.maxicep.com/windows-phon...un-gelecegi-ne-olur-6-836208.html#post6460715

Üst Alt