respection123
Üye
evet.lumia bitter swimmer güncellemesine ne oludu GDR3 mü?
evet.lumia bitter swimmer güncellemesine ne oludu GDR3 mü?
O zaman ismi değişti Microsoft Bitter Swimmer

lumia bitter swimmer güncellemesine ne oludu GDR3 mü?

Bilmeden okumadan ön yargılı konuşuyorsunuz. Dandik bir yere gitse yine tamam ama Microsoft'tan bahsediyoruz.İsim falan değişmeyecek sadece Microsoft altında devam edecek.ula bende dün sipariş ettirmiştim 925 bende yazın demiştim akşama iptal ettirdim siparişi Almıyom Lumia Mumia![]()
Bence süper oldu Nokia'nın geleceği daha parlak artık Microsoft var nokia daha güzel yerlare gelecek bende lumia 920 var yarın gidip bir tanede 925 alacağım önümüz parlak unutmayın sevinmemiz gerekirken üzülüyoruz yaşasın Microsoft şimdiden vatana millete hayırlı oğurlu olsun arkadaşlar
Heh Eline saglik yaHikayenin özeti:
Microsoft Nokia'yı Satın Aldı = "Microsoft'taki Mobil Kısmının Dümenine Nokia Geçti"
Sonuç: Microsoft tam bilgi sahibi olmadığı ve yeterince tanımadığı akıllı telefon pazarına, masaüstü işletim sistemini tasarlayan adamların tasarladığı mobil işletim sistemiyle girdi. Tabi olaya yabancı olduğu ve mobil sistem kullanıcılarının bir sistemde ne aradıklarını, ne istediklerini tam bilmediği için sistemde pek çok eksiklik çıktı.
Şimdi işin başına 25-30 yıldır mobil dünyasında olan, kullanıcının işletim sisteminden ne beklediğini, ne aradığını, ne istediğini çok iyi bilen bir ekip geçti. Kullanıcı istekleri daha çabuk karşılanacak. WP bir "mobil işletim işletim sistemi" olarak daha hızlı gelişecek. Güncellemeler daha hızlı gelecek. (Satın alma işleminin tamamlanacağı 2014'ün ilk çeyreğinden itibaren)
Sıkıntı yok, dağılın![]()
Beyler dagiliyoruz