Microsoft Nokia'yı Aldığına Göre Windows Phone'un Geleceği Ne Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Doğru ya nokia asha ve lUMİA yı verdi ona sadece symbian kaldı
Yoksa düşündüğüm şeymi olcak .!!!!!!!!

skynet

Üye
O zaman ben şimdiden sağdaki nokia yazısını kazıyım bari :ehe

• Beğen
Tepkiler: PureFood, sekajmer ve ÖEY
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ne kadar doğrudur bilinmez ama bakalım ben çokda kötü şeylerin olacağını düşünmüyorum sonuça X bir firma almadı yani MİCROSOFT aldı yani korkmaya gerek yok .

kopyala yapıştır yaptığınız yazılara dikkat edin.

arkadaşlar bu olayı aşırı abartıyorsunuz. Wolkswagen Porsche'u aldı da Porsche sahipleri ortada mı kaldı. Aksine batmaktan kurtulup yine eski günlerine döndü. Şimdi Microsoft tüm departmanlarıyla birlikte Nokia mobil cihazlar bölümünü satın aldı. Bu şu demektir;Bugüne kadar ki Nokia kalitesi ve sağlamlığı,tasarımları bundan sonra Microsoft çatısı altında devam edecek. Baktınız beğenmediniz almazsınız olur biter.

mevcut lumia kullanıcıları ise destek konusunda herhangi bir şüpheye düşmesine gerek yok. Zaten güncelleme desteği garantisini veren Nokia değil Microsoft'du.

bunu aylardır soyluyorum:mobil platformda başarılı olup masaüstü senkronizasyonunu kusursuz deneyimle tamamlayan sistemler var olmaya devam eder. Bu birleşmeyi tamamlayamayan sistemler yok olmaya mahkum. Buna bugün masaüstü işletim sistemlerinde dünya lideri olan Windows da dahil. Microsoft bu gerçeği gördüğü için Windows Phone'a ağırlık veriyor ve bu kapsamda eksiği olan "donanım" kısmını Nokia ile kapatmış oluyor.

• Beğen
Tepkiler: vacca ve ZzZz11
ZzZz11

ZzZz11

Üye
Bem eskisinden daha iyi olacağını düşünüyorum. bu kadar panik yapan arkadaşları da anlamıyorum altı üstü bir telefon dünyanın sonu değil. Nokia kapandığında birileri gelip elinizdeki telefonları toplamayacak. Bu satış Microsoft a yaradı, hiç bir firma hazır potansiyeli öldürmek için satın almaz bilakis değer katıp daha fazla yol almak için para harcar.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ben artık bu saatten sonra nokia'yı tanımam microsoft'u tanırım eğer microsoftun bir hatasını görürsem istediğim gibi çıkmazsa n73'üme geri dönerim o zaman :ehe

muratangin

Üye
bi habere göre şuandan nokia hisseleri %41 değer kazanmış arkadaşlar

csH

csH

Üye
Bence daha iyi olacak en azından tek bi yerden yuruyck işler hayırlısı

blackcemre

Üye
arkadaşlar ilk sorum artık htc ile microsofttan gelen tek güncellemeler mi alacağız ikinci sorum bizim kullandığımız Nokia ya özel harita ksneea cs. Uygulamalar artık her Windows Phone ye mi kurulacak üçüncü sorum Nokia Pro cam gibi uygulamalar Microsoft Pro cam mi olacak dorducu sorum arık güncelleme alırken artık Nokia amber gibi kod isimli olmayacak mı

- - - Eklendi - - -

beşinci soru olarak ta symbian Source codeler yayınlanacak mı bide Nokia nın resmi sitesi kapanacak mı

katil_197

katil_197

Üye
sende haklısın önder benimde aklıma takıldı şimdi

blackcemre

Üye
Lumia820

Lumia820

Üye
bkz.motorola

kursat99

kursat99

Üye
Bence Nokia'nın (veya Lumia'nın) yine bir iki özelliği olur.

0343434

0343434

Üye
Nokia ismi akıllı telefonlarda kullanılmayacak diye haber çıktı Bence Nokia devri bitti.Çünkü insanlar artık akıllı telefon kullanıyorlar ve alt segment telefonlara olan rağbet iyice düştü.Bundan sonra ne olacağı ise 2014 yılında tüm Nokia servisleri Microsoft'a adapte edilecek ve geriye Nokia adına hiçbir şey kalmayacak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar isim konusuna niye bu kadar takıldınız anlamıyorum?

Nokia olmuş Tokia olmuş ne farkeder?

Sadece üstündeki isim değişecek.
Kalitede ve kullandığı işletim sisteminde herhangi bir değişiklik olmayacak.

Bizler kullandığımız telefonların ve işletim sisteminin gelişmesi yönüne odaklanalım.
Bu süreç de zaten aynı hızla ve belki daha da hızlanarak devam edecek.

Sadece etiketler ve tabelalar değişecek o kadar.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ZzZz11

blackcemre

Üye
Arkadaşlar isim konusuna niye bu kadar takıldınız anlamıyorum?

Nokia olmuş Tokia olmuş ne farkeder?

Sadece üstündeki isim değişecek.
Kalitede ve kullandığı işletim sisteminde herhangi bir değişiklik olmayacak.

Bizler kullandığımız telefonların ve işletim sisteminin gelişmesi yönüne odaklanalım.
Bu süreç de zaten aynı hızla ve belki daha da hızlanarak devam edecek.

Sadece etiketler ve tabelalar değişecek o kadar.

Ama bizim kullandıklarımızda Nokia yazıyor bizim kasaları değiştirsinler o zaman :D

blackcemre

Üye
Bizimkilerin şimdiden modaları geçti desene o zaman :D

sekajmer

sekajmer

Üye
Sakin Bahadırım sakin :D Eğer 2014 ilk çeyrekten sonra hala eksik gedik giderilmez yeni modeller çıkmazsa beraber söveriz sen merak etme ;) :kop:

olayları tam anlayıp kendi kafamı rahatlatabilsem diğer arkadaşlara yardımcı olacağımda daha kendim olayı kavrayamadım :) neyse gdr3 te göreceğiz sistemden nokiaya özel şeyler kaldırılabilir eğer Nokia ayrıcalıkları olmaz ise amber ve ileriki güncellemeleri çok üzer bizleri bekleyeceğiz göreceğiz artık

blackcemre

Üye

olayları tam anlayıp kendi kafamı rahatlatabilsem diğer arkadaşlara yardımcı olacağımda daha kendim olayı kavrayamadım :) neyse gdr3 te göreceğiz sistemden nokiaya özel şeyler kaldırılabilir eğer Nokia ayrıcalıkları olmaz ise amber ve ileriki güncellemeleri çok üzer bizleri bekleyeceğiz göreceğiz artık

lumia bitter swimmer güncellemesine ne oludu GDR3 mü?

Üst Alt